Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

merhaba kızlar :71: dünkü blade 12 de açıklanacak.bugünün yarışmasıda 12'de unutmayın

Son düzenleme:
Bayanlar bende Bahar Evimde kampanyasından deterjan kazanmıstım.Bana da money club kartım var dedıgım ıcın kartınıza yuklendı yazmıstı.Ama mıgros a gittigimde herhangi bir hediyeniz yok dedi.Zannedersem kandırıldık :)

bana da aynısı oldu canım.bende alamadım.market çalışanlarının bundan haberi bile yok. valla resmen aldatıyolar bizi.

bende karta yükletmiştim ordaki personele dedim kartıma hediye yüklenmesi lazımdı bakarmısınız yüklenmişmi diye onlar baktı var dedi gidip o yazan ürünün aynısını aldım kasada önce fiyat söylendi sonra bu hediye dediğimde düştü yani ben aldım hediyemi sorun olmadı ama şimdi gitseniz gözükmeyebilir sonuçta süresi 30 haziranda sondu...

31 temmuz 2011 tarihi son diyo canım sitesinde.:44:

ben de veranonun cevabını vermeye gelmiştim ki vermişler :)))))
lakin cevap Kaya mezarı-muğla olacak

Son düzenleme:
Soru Sizden Hediye Bizden! başlıyor:) Yarın ki hediye kazandıran sorumuzu siz belirliyorsunuz. Bugün saat 14.00’de sayfamızdaki ankete katılın, yarın en çok tercih edilen konuyu soralım. Ayrıca kazanan takipçilerimiz sunduğumuz hediyelerden istediğini seçebilecek. Anketimiz bugün saat 14.00’de, sonucu saat: 18.00’de ve hediye kazandıran sorularımızın 1.si ise YARIN saat tam 12.00’de sayfamızda olacak. Takipte kalın:)

https://www.facebook.com/LiptonIceTeaTurkiye

17 Temmuz Kazananları
100. Mehmet Emin Tepebaşı Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
200. Sezgin Karadut Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
300. Burcu Karaaslan Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
400. Cevat Hasip Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
500. Baran Balcı Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
600. Esra Öztaş Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
700. Hatip Kodak Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
800. Selçuk Aslan Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
900. Bayram Yardımcı Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
1000. Şevket Mert