Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlarrrrrr:27:
primayı soran olmuş anketi doldurdum bir hafta içinde tel geldi sabahın köründe:63:uyku sersemi tarihini yanlış vermişim kadın bana o zaman siz 24 haftalık hamile değilsiniz dedi, ben de erken doğum olcak dedim:60::60::60:iki hafta sonra da paketim geldi 5 tl ödedim sadece ama değer içinde bir sürü şey var muhakkak alın derimm

dün de eti tutkudan kazandığım çerçevem geldi bir de canderelden tatlandırıcı.

geçen gün de filli boyadan tel geldi adres bilgilerimi istediler

Bende Doldurdum kızlar 3 ağustos dedim kargocu da sıkıntı olmaz inş kimlik ibrazı ile teslim edicez falan diyor da :)
bide kargo poşetinde geliyordur inş işyerine gelecek çünkü :)

Son düzenleme:
aman nolcak ya o sekreter dalga geçerse bana yönlendir.kimmiş o :63::1:.kimene ya utanma yakınıma istemiştim gelmişti falan dersin :61:

ona hamileyimde derim ama herkeste görsün istemiyorum :52::52: zaten sevmem kızı fazla bide kargocu hamile olmadığı görüp laf derse kötü olur :26:

selam kızlarrrrrr:27:
primayı soran olmuş anketi doldurdum bir hafta içinde tel geldi sabahın köründe:63:uyku sersemi tarihini yanlış vermişim kadın bana o zaman siz 24 haftalık hamile değilsiniz dedi, ben de erken doğum olcak dedim:60::60::60:iki hafta sonra da paketim geldi 5 tl ödedim sadece ama değer içinde bir sürü şey var muhakkak alın derimm

dün de eti tutkudan kazandığım çerçevem geldi bir de canderelden tatlandırıcı.

geçen gün de filli boyadan tel geldi adres bilgilerimi istediler

cnm banada ayın 18 nden sonra gelir kargolancak dedi. ben bu hafta gelir diye düşünmüştüm.2 haftamı sürdü gelmesii tam olarak evde olsam bari bide onun için kargoya gitmezdim

sürpriz canım bende 1.sinde kazanmıştım

tebrikler :) o zama daha önceki anketin kazananları bile daha hediyelerini alamadılarsa bize baya var demek ki. Domestos, Cif olacak sanırım ama en fazla orjinal boy 2 ürün gönderirler. Bi de numune poşeti yolluyorlarmış çok gülerim

tebrikler :) o zama daha önceki anketin kazananları bile daha hediyelerini alamadılarsa bize baya var demek ki. Domestos, Cif olacak sanırım ama en fazla orjinal boy 2 ürün gönderirler. Bi de numune poşeti yolluyorlarmış çok gülerim

=) kargoya çıkmış ama daha gelemedi .evet dediğin gibi domestos cif mif gönderirler.o kadar kazandık numune gelmez heralde :30: :71:

Verano Nerede Kampanyası 18 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Hayriye Babalık, Nilgün Tunce, Çiğdem Özer, Sabit Genç ve Yusuf Karaman ’ı tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

bende kazanmışım :21::21::21:

Bugün evde olmadığım için hiç bi yarışmaya katılamadım. Artık yarına kısmet ne diyim. Bişey kazandığımda yok ya neyse :15: :31:

kızlar bugün clean start tan kazandığım krem gelmiş primam 18 inden sonra kargoya verilecek avondan 2 adet köpük boya kolestondan da köpük boya 8x4 ten deodorant canderel den slim poşet ve en son kadınlar ne isterden hediye kazanmışım bu hafta baya şanslı çıktım ben ya:))

Back
X