Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bana gelen rexoneyi kızıma vermiştim kullanması için yavrumun koltuk altları kızardı hep mahvetti..Başka kullanan var mı?

banada geldi ben çok memnun kaldım. geldiğinden beri hergün kullanıyorum .nıye öyle oldu ki kızında :(
---
banada 1 kere geldii :25: ne şanslısınızz :92:
nasıl gelmişti bu roolonlar unuttum ben :)) iletişimdenmi istemiştik face'den mii . bir tane daha isticemdee =))

Son düzenleme:
Bir süre önce doğacıdan numune istemiştim. "5-6 TL kargo bedeli ödemeyi kabul ederseniz numune göndeririz, 3 grlık 15 adet krem tester ve 3 adet temizleme mendili göndereceğiz, yanıtınızı bekliyoruz" diye email yazdılar. Ben de düşündüm, uygun bulmadım, geri dönmedim, yanıt yazmadım. Az önce bakıyorum kargocu gelmiş, "6 TL ödemeniz lazım, size kargo var" diyor. Ben de "kimden" diye sorunca. Doğacı demesin mi? :44:
Ben "kargo ücretini kabul ediyorum, gönderin" demediğim için, tabi ki kabul etmedim, geri gönderdim kargoyu.
Nasıl bir emrivakidir bu, kendi başlarına almış, benim yanıtım, rızam olmadan bana karşı ödemeli numune gönderiyorlar. kızdım biraz :1:

Arkadaşlar Philips aventten %20 indirim kodu gelmiş bana bugün..hepsiburada.com da kullanılabilecek bir kod.Ben kullanmayacağım ama kullanmak isteyene verebilirim.. Kullanmak isteyen bana özel mesaj atsın... atamıyorsa buraya yazsın ben yollarım.. faydamız olur belki :)

arkadaşlar banada aynı koddan gelmiş.bende kullanmıycam,isteyen özel atsın yada buraya yazsın.ben kodu yollarım:16::16:

hanımlar bu bahsettıgınız rexona domestos gıbı hedıye yollayan yerlern cekılıslerıne nerden nasıl katılıyorsunuz?
lınklrını versenızde bızde katılsak

Lipton Ice Tea Türkiye
“Yaprak Dergisi” doğru cevabını bize göndererek AFM’den sinema bileti YA DA Burger King’den King Nuggets Menü kazanan üyelerimiz Ayşe Güzel, Mehtap Hiçdönmez, Erdoğan Çınar, Filiz Bingör ve Mustafa Çetin’i kutlarız. :) Hediye tercihinizi ve iletişim adresinizi facebook@liptonicetea.com.tr adresine göndermeyi unutmayın. Yeni anketimiz Perşembe, kazandıran yeni sorumuz ise Cuma günü sayfamızda olacak. :)Takipte kalın:)

yokummm!

kızlar signalin cevabı hepsi mi acaba.?.hepsi şıkkını işaretledim ama:97:

Back
X