Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[
Ağ bağlantılarına gir,orda bağlandığın yerin adı var onu tıkla, bağlantı durumu çıkar. Orda en altta devre dışı bırak özellikler tanıla gibi şeyler var; özellikleri tıklayıp IP(internet protokolü)4 ün üstüne gelip özellikleri tıkla ve aşağıdaki dns i kullan gibi bir seçenek var. Oranın ilk kısmını 8.8.8.8 ikinci kısmını 8.8.4.4 yapabillirsin. Sonra tamam deyip tarayıcını kapatıp tekrar aç.

hiç bişeyy anlmadım sırasıyla yazarmısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:25::25::26::26::26::27::27::36::36::36::36::84::84:

ay tanıdım da ne oldu bana bir önlük bile kazandıramadı lüzumsuz herüf :60::60:

tatligaci senin kazandığın eti formlarla birlikte fit olalım mı :9::9:

ay üüüle deme carlos martinime, bana önlük kazandırdı.:69:.imzalı hemi de..:61:
imzası silinmesin diye, lekeli mekeli kullanırım önlüğü,.:69::69:..:9::9:

etiler de pek kallaviymiş anam ,ye ye bitmez ,forma gireyim derken çıkmayayım...
:10:gel beraber yerük..:56:

kızlar bu kahve dünyası arızaya bağladı galiba, uygulama error veriyor..:74:
kabul edip gönderemedim..:43:

[

hiç bişeyy anlmadım sırasıyla yazarmısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:25::25::26::26::26::27::27::36::36::36::36::84::84:

1-Denetim masasına gir.
2-Ağ ve interneti seç.
3-Ağ ve paylaşım merkezini seç.
4-Ordaki dünya şeklinin iki üç satır altında bağlandığın ağın adı var. Örneğin Kablosuz ağ bağlantısı(duygu) gibi. Bu ağı tıkla.
5-Yeni bir pencere açılır orada özellikler,devre dışı bırak, tanıla diye seçenekler var. Özellikleri tıklıyoruz.
6-yeni bir pencere açılır buradan da internet protokolu sürüm4(TCP/IPv4)seçeneğinin üstüne gelip(üstüne gelince mavi olur) özellikler'i tıklıyoruz.
7-Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeneğini tıklıyoruz.
8-Tercih edilen DNS sunuc adres kısmına 8.8.8.8 yazıyoruz.
9-Diğer DNS sunucusuna 8.8.4.4 yazıyoruz.
10-Tamam diyip kapatıyoruz.
11-İnternete girdiğimiz tarayıcıyı kapatıp tekrar açıyoruz.

Bu kez olur umarım :))

“Oldukça vizyonerim, hatta tek seferde bilenlerdenim” mi diyorsun? Öyleyse doğru tahmini yap, hediyeyi kap! Sizce Money Club Kart sayfamızı beğenen kişi sayısı ne zaman 25.000’e ulaşır? Uygulamamıza Money Club Kart - Tuttur Kazan | Facebook linkinden katılabilirsiniz.

Money Club Kart | Facebook

simit işaretini koyamıyorum bende smileylerin hepsi görünmüyor :92::92:

arkadaslar bıscolattanın lınkını verebılırmısınız

bu arada buyuk bır basarıyla bende etı kazanamayan mukemmeln bır durumdayım suan...

ohaaa maggiii ne zordu yaaa :37::37::37:

gerçi o yöreye uzak olduğumuz için olabilir ama ilk kez duyduuum o yemeğin ismini:63::63:

sırada kimse yoksa ben de istiyorum :44:

maalesef canım tüm randevular kapandı..

nasıl bu kadar hızlı oluyorsunuz 15-20 gündür beceremiyorum:58::58::50::43:
daha öncede söyledim sürekli yineleyin sayfayı ve eğer cevabı bilmiyorsanız ilk cevabı görne kadar hızlı bir şekilde yinelemeye devam edin..sonrası şansınıza :34:
maşallah hızına kimse yetişemiyor :65:

nazar edicen kız :D daha listemde kaç kişi var :1:

bu arada arkadaslar hepcıgınıze bırer kutu cıkolata gonderdım kabul edın olur mu belkı bayramda beraber yerız...

Back
X