Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

limango şimdi bir tane 5 tl lik, bir tane de 10 tl lik çek verdi..
isteyenler limangoya giriş yapabilir, tahminim herkese veriyor..
1 saat kullanma süresi var..

kızlar bu cillit bang nasıl çekiliş yapıyo mesela bnim şifreyi attığım saatte mi sadece çekiliş yapıyo yoksa diğer gnlerdede çıkma ihtimali varmı hediyelerin??

yok canım kargo ücreti ödemedim
bi tane normal boy peeling bi tane normal boy temizleme jeli 45 tane farklı renklerde deneme boy kapatıcı yaklaşık 10 tane de tek kullanımlık kremlerden geldi :54:

süpermiş

güle güle kullann

nasıl bir marka bu bilindikmi ben ilk fefa duyuyorumda ayrıca ürünleri nasıldı:26: yorumunu merakla bekliyorum

süpermiş

güle güle kullann

nasıl bir marka bu bilindikmi ben ilk fefa duyuyorumda ayrıca ürünleri nasıldı:26: yorumunu merakla bekliyorum

canım benim cildim çok sorunlu, sivilce problemim var. bu yüzden de yaz aylarında güneş koruyucu kullanamıyodum. gittiğim bi mağazadaki satıcı lirenenin 30 faktörlü koruyucusunu önerdi o baya iyi geldi bende markayla bu şekilde tanışmış oldum. az önce de peelingi burnumun üstüne yaptım iyi gibi geldi sanki. bakalım denedikçe nasıl olacak :1:

limango şimdi bir tane 5 tl lik, bir tane de 10 tl lik çek verdi..
isteyenler limangoya giriş yapabilir, tahminim herkese veriyor..
1 saat kullanma süresi var..

haber verdiğin için sağol canım:78:

kargomun ücretsiz olduğu hesabımdan givenchy oje aldım:15:

10 kuruşa :1:

diğer kargo ücretsiz hesabımdan da duş jeli alayım bari :1:

Son düzenleme:
haber verdiğin için sağol canım:78:

kargomun ücretsiz olduğu hesabımdan givenchy oje aldım:15:

10 kuruşa :1:

diğer kargo ücretsiz hesabımdan da başka renk oje alıcam,koleksiyonuma gelsin beleşe :1:

güle güle kullan canım:21: madem bedava kargon varmış çok iyi olmuş..:34:

canım benim cildim çok sorunlu, sivilce problemim var. bu yüzden de yaz aylarında güneş koruyucu kullanamıyodum. gittiğim bi mağazadaki satıcı lirenenin 30 faktörlü koruyucusunu önerdi o baya iyi geldi bende markayla bu şekilde tanışmış oldum. az önce de peelingi burnumun üstüne yaptım iyi gibi geldi sanki. bakalım denedikçe nasıl olacak :1:

hmmm... denemeye değer diyosun yani:1:

peeling yapınca insan çok rahatlıyor ya gerçekten:12:

iyi günlerde sür sürüştür
cnm

şansımı denedim bakalım gelicekmi :)

kızlar bu cillit bang nasıl çekiliş yapıyo mesela bnim şifreyi attığım saatte mi sadece çekiliş yapıyo yoksa diğer gnlerdede çıkma ihtimali varmı hediyelerin??

nasıl cekiliş oluyo bilmiyorum canım saati önemli deil herhangi bi saat yazıp yolluyosun hergün cekiliş var belli saatlerde ama son gün 15 ekimdi yanılmıyosam ve banada hala cıkmadııı kısmet tabiki :34:

Son düzenleme:
bitene kadar 5 lira hediye göndermiş,1 lirada kumparadan düşüyo 0 kuruşa temizlik bezi aldım kart falan girmeden yani..belki sizede gelmiştir

bitene kadar 5 lira hediye göndermiş,1 lirada kumparadan düşüyo 0 kuruşa temizlik bezi aldım kart falan girmeden yani..belki sizede gelmiştir

güle güle yırt cnm :)

şu siteleri bir ben çözemedim sanırımm

limango kargosu bedava olan kızlar:74: limango adreslerinizden kendi hesabımızdan çek gönderip sizin hesaptan alışveriş yapsak nasıl olur??:52:
kendimi çok beleşçi gördüm:43:

günaydınnn sekerler bol numuneli gün olsun inşşşş bu ara kıtlıga mı girdik neee kargocu amcada ugramaz olduuu :43:

aferin sana ben kaale bile almadım indirimdir diye ama sen akıllıca kullanmışsın
benim 3 ünde bitmiş kupon bende alabilirmişim

kızlar limangoda little big den bir ara kargo bedavaydı da alışveriş yapmıştık ya hala o ürünler sipariş aşamasında diyor acaba ltb alışveriş yapanlarda da mı aynısı yazıyor..

Back
X