Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım orda mail adresi var oraya mail atıyosun
yok canım kargo ücreti ödemedim
bi tane normal boy peeling bi tane normal boy temizleme jeli 45 tane farklı renklerde deneme boy kapatıcı yaklaşık 10 tane de tek kullanımlık kremlerden geldi![]()
süpermiş
güle güle kullann
nasıl bir marka bu bilindikmi ben ilk fefa duyuyorumda ayrıca ürünleri nasıldı:26: yorumunu merakla bekliyorum
limango şimdi bir tane 5 tl lik, bir tane de 10 tl lik çek verdi..
isteyenler limangoya giriş yapabilir, tahminim herkese veriyor..
1 saat kullanma süresi var..
haber verdiğin için sağol canım:78:
kargomun ücretsiz olduğu hesabımdan givenchy oje aldım
10 kuruşa
diğer kargo ücretsiz hesabımdan da başka renk oje alıcam,koleksiyonuma gelsin beleşe![]()
canım benim cildim çok sorunlu, sivilce problemim var. bu yüzden de yaz aylarında güneş koruyucu kullanamıyodum. gittiğim bi mağazadaki satıcı lirenenin 30 faktörlü koruyucusunu önerdi o baya iyi geldi bende markayla bu şekilde tanışmış oldum. az önce de peelingi burnumun üstüne yaptım iyi gibi geldi sanki. bakalım denedikçe nasıl olacak![]()
kızlar bu cillit bang nasıl çekiliş yapıyo mesela bnim şifreyi attığım saatte mi sadece çekiliş yapıyo yoksa diğer gnlerdede çıkma ihtimali varmı hediyelerin??
bitene kadar 5 lira hediye göndermiş,1 lirada kumparadan düşüyo 0 kuruşa temizlik bezi aldım kart falan girmeden yani..belki sizede gelmiştir
limango kargosu bedava olan kızlarlimango adreslerinizden kendi hesabımızdan çek gönderip sizin hesaptan alışveriş yapsak nasıl olur??
kendimi çok beleşçi gördüm![]()
bitene kadar 5 lira hediye göndermiş,1 lirada kumparadan düşüyo 0 kuruşa temizlik bezi aldım kart falan girmeden yani..belki sizede gelmiştir
günaydınnn sekerler bol numuneli gün olsun inşşşş bu ara kıtlıga mı girdik neee kargocu amcada ugramaz olduuu![]()