süper olmuş ya bende yazsam olacak:) herşeye katılıyorum ama sonra unutuyorum bakmaya. güle güle kullan canım..
sağolun darısı başınıza inşallah ama homend i nolur deneyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper olmuş ya bende yazsam olacak:) herşeye katılıyorum ama sonra unutuyorum bakmaya. güle güle kullan canım..
ben bugün homendi denedim ama çıkmadıyarın inşallah..
valla hiç birşey yazmıyor.ama bence mesafeden kaynaklıdır.mardin de oturuyorum ondan herhalde.izmirden göndermişler.
vettede
dettoldede yokummmmmm her zamnkı gıbı
albenı
protex
ıcım ulkerrden blender
fairy
bunları beklıorum hatrladıgım kadrylan
Çok iyi olmus listenbenimde bugün tahsilat iyi sayılır.
roziden ped içinde 3 tane var
homendden doğrayıcı onunda resmini homend sayfasına yükledim buraya beceremiyorum ama gerçekten çok güzel
beklediklerinizi yazıyosunuzda LANCOME yi UNUTUYOSUNUZ ayın 28inde numune krem vericeklerdi ben sevil metroporttan alıcam mesela.
gelicek olanlar
fairy
doritos
protex
maggi
kotex nolur bilmiyorum dün siteye gene girdim noktalar çıkıyodu.
her gün katılınacaklar
dask
anne boyutu
homend
rexona
sonucu beklenenler
vaseline
ipana
cosmatica
tekin acar cosmatica
dermogolica
allianz türkiye
loreal profesonel
her hafta katılınacaklar
dettol
veet
kurtul gitsin
elime aldım kağıdı kalemi böyle bir sıralama yaptım (yeniyim ya)sizede yazdım arada katılamadıklarım oluyo face izin vermiyo
temiz mama kedi ve köpek numune maması veriyor
temiz mama diye gir üye ol tc gir diyo ben (vermedim) vergi falanda vardı onlarıda vermedim neyse
üye olduktan sonra kedi mamaları var tıkla 7 çeşit var inceleye tıklayın sayfanın biraz aşağısına inin istek yap diyo tıkla bu kadar 100 gram mama hepsine yapın ben yaptım KÖPEK MAMASINIDA tıkladım onuda aynı şekilde yapın.
üye olurken kedi köpek ismi soruyo benim kedim var eşimin iş yerindede köpek var isimlerini yazdım sizde ikisindende numune istiycekseniz hem kedi hem köpek ismi yazın.
AAAA BİDE HEMEN DENEYİ UNUTTUM BEN HER SABAH BAKIYORUM AMA TIK YOK
Ruffles Türkiye sorularını netten bakabilirsiniz, bulunabilir yani cevaplar.
sorular çok zor eşimde yok evde olsaydı iki dak çözerdi çözdürdüğümde cevapları yazarım belki aynı çıkıyodur
Çok iyi olmus listen
benimde bugün tahsilat iyi sayılır.
roziden ped içinde 3 tane var
homendden doğrayıcı onunda resmini homend sayfasına yükledim buraya beceremiyorum ama gerçekten çok güzel
beklediklerinizi yazıyosunuzda LANCOME yi UNUTUYOSUNUZ ayın 28inde numune krem vericeklerdi ben sevil metroporttan alıcam mesela.
gelicek olanlar
fairy
doritos
protex
maggi
kotex nolur bilmiyorum dün siteye gene girdim noktalar çıkıyodu.
her gün katılınacaklar
dask
anne boyutu
homend
rexona
sonucu beklenenler
vaseline
ipana
cosmatica
tekin acar cosmatica
dermogolica
allianz türkiye
loreal profesonel
her hafta katılınacaklar
dettol
veet
kurtul gitsin
elime aldım kağıdı kalemi böyle bir sıralama yaptım (yeniyim ya)sizede yazdım arada katılamadıklarım oluyo face izin vermiyo