Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dondurmayı Seviyorum
Panda'yla Çocukluğuna Yolculuk kampanyamızda kızlara özel fırsatımız sürüyor! Pazartesi'ye kadar en çok beğeni 10 alan yarışmacımız 1 Koli Panda Dondurma kazanıyor! Panda - Fotoğraf Yarışması

SN İŞLEM / YER BİLGİ GİRİŞ TARİHİ

1. Kabul Edildi - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 18/10/2011 21:09:12
2. Torbaya Eklendi - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 19/10/2011 15:48:04
3. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KA 20/10/2011 14:37:33
4. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(BAHÇELİEVLE 21/10/2011 09:40:38

ya arkadaşlar bu ne demek ben anlamadım pttyi aradım açmıyolar internetten bakıyım dedim bunu buldum bütünbilgilerim var 230 gr. gelicekmiş 4.50 tl ödiycekmişim şu yukarıdaki 1.yi ve 2. yi anladım da 3. ve 4. kavrayamadım normalde 1 günde gelmesi gerekliymiş ama gelmedi acaba bugün gelirmi taktım kafaya

canım merak ettim bunlar nereden buldun.ptt kargonun internet sitesinden mi.işlem numaran yada barkodun varmıydı ki.bende merak edyorum bana geecek birşey var mı diye

Yeniçarşım.com
Değerli katılımcı dostlarımız, ödüllü soru yarışmamızla ilgili geçici teknik bir sorun yaşıyoruz. En kısa sürede bilgi vereceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kızlar metrodan kazanmışımm...Onca şeye katıldım ilk kazancım hayırlı uğurlu olsun kendime :1:
afiyet olsun :3:
teşekkürler canım:16:
SN İŞLEM / YER BİLGİ GİRİŞ TARİHİ

1. Kabul Edildi - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 18/10/2011 21:09:12
2. Torbaya Eklendi - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 19/10/2011 15:48:04
3. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KA 20/10/2011 14:37:33
4. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(BAHÇELİEVLE 21/10/2011 09:40:38

ya arkadaşlar bu ne demek ben anlamadım pttyi aradım açmıyolar internetten bakıyım dedim bunu buldum bütünbilgilerim var 230 gr. gelicekmiş 4.50 tl ödiycekmişim şu yukarıdaki 1.yi ve 2. yi anladım da 3. ve 4. kavrayamadım normalde 1 günde gelmesi gerekliymiş ama gelmedi acaba bugün gelirmi taktım kafaya

canım kargon istanbula gelmiş ptt kargo cumartesi de dağıtım yapıyor bugün gelmezse bile pazartesi kesin gelir :34:

Son düzenleme:
selam kızlar
3 adet faıry gelmedı
5 adet protex
2 paket herobaby
2 adet baby star bebek bezım
2 adet depend kulot
2 adet rozı numunem
2 adet bebek gece kulodu geldı baskada bısı gelmedı :(

metrodan benim de 50 çeiliş hakkım vardı ama olmadı yaa...

kızlar bu lorealin sayfasındaki sorunun cevabı ne bilen var mı?

lorealin cevabı ne acaba

juss ta çantanın içinden bişey çıkıyor mu :1:

1 gece külodu
1 depend
1 molped
juss çanta bekliyorum gelmedi
ptt türkü cd si yokmuş yollamıyormuş...

lorealin cevabı ne acaba

juss ta çantanın içinden bişey çıkıyor mu :1:

1 gece külodu
1 depend
1 molped
juss çanta bekliyorum gelmedi
ptt türkü cd si yokmuş yollamıyormuş...

yok canım içi bomboş :1::1: çantanın da pek güzel olduğunu söyleyemem ama olsun insan bişeyler gelince mutlu oluyor:1::1::1::1:

kızlar lorealın cevabı farketmiyor. ben eşsiz yağlar gibi bişey yazmıştım. işte avakoda ve üzüm yağı filan bişiler yazın. kazanamam diye öylesine sallamıştım:) önemli olan 50. cevabı veren kişi olmak

Back
X