Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ziyaretcilerde hiç utanmadan hala girmeye devam edio valla bu kadar yazıoruz insan azcık utanır yaw püh![]()
ben de katılıyorum size şuan da 2 üye 7 ziyaretiçi![]()
ben de katılıyorum size şuan da 2 üye 7 ziyaretiçi![]()
kızlar yaptınızmı trendyolu bitiooooo cabukkkziyaretciler yapmasın ama onlar icin söylemedim sadece kk üyelerine söyledim size helaaaaal olsunnnnnn
kızlar kosun trendyolda 20 tl cek var 1 saati var istediginizi alın ödemeye basın kampanya kodu kullan dio oradan tv yi secin trendyol12 yazın ok diyin 20 tl düsüo 20 tllik bişi alırsanız yada daha az sadece kargo üdiceksiniz kosunnnnn 1 saatten az kaldııııııı
![]()
Çoookk teşekkür ederim 5 TL'ye ev botu aldım çok hoşuma gitti :)
kızlar yaptınızmı trendyolu bitiooooo cabukkkziyaretciler yapmasın ama onlar icin söylemedim sadece kk üyelerine söyledim size helaaaaal olsunnnnnn
kızlar kosun trendyolda 20 tl cek var 1 saati var istediginizi alın ödemeye basın kampanya kodu kullan dio oradan tv yi secin trendyol12 yazın ok diyin 20 tl düsüo 20 tllik bişi alırsanız yada daha az sadece kargo üdiceksiniz kosunnnnn 1 saatten az kaldııııııı
![]()