Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

$fbTab1.webp

https://www.facebook.com/BraunBeautyTR?sk=app_182576908503499

:51::31::52::53::50::72:kızlar kosun trendyolda 20 tl cek var 1 saati var istediginizi alın ödemeye basın kampanya kodu kullan dio oradan tv yi secin trendyol12 yazın ok diyin 20 tl düsüo 20 tllik bişi alırsanız yada daha az sadece kargo üdiceksiniz kosunnnnn 1 saatten az kaldııııııı:23::21::kkk::kkk::kkk:

kızlar yaptınızmı trendyolu bitiooooo cabukkk:kkk::kkk::kkk::kkk: ziyaretciler yapmasın ama onlar icin söylemedim sadece kk üyelerine söyledim size helaaaaal olsunnnnnn

kızlar yaptınızmı trendyolu bitiooooo cabukkk:kkk::kkk::kkk::kkk: ziyaretciler yapmasın ama onlar icin söylemedim sadece kk üyelerine söyledim size helaaaaal olsunnnnnn

canım nasıl yapıcaz bunu bende görünmüo hediye çeki olarak,
birde buraya ne kadar yazarsak yazalım bu ziyaretçi olayını ciddiye alınmıyoruz sanırım özel mesaj yollasak daha ii olcak nasıl yapsak bilmiyorum ...

:51::31::52::53::50::72:kızlar kosun trendyolda 20 tl cek var 1 saati var istediginizi alın ödemeye basın kampanya kodu kullan dio oradan tv yi secin trendyol12 yazın ok diyin 20 tl düsüo 20 tllik bişi alırsanız yada daha az sadece kargo üdiceksiniz kosunnnnn 1 saatten az kaldııııııı:23::21::kkk::kkk::kkk:

Çoookk teşekkür ederim 5 TL'ye ev botu aldım çok hoşuma gitti :)

çok sağol canım ya çok iyi oldu valla sayende 20 tlde benim kuponum vardı 40 tllik saati 4,95 e aldım çok mersi cnmsın :9: :9: :1:

Son düzenleme:
Back
X