Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

vay be helal olsun sana canım ya nasıl yaptın o puanı Allah aşkına ben 10000 i zor geçiyorum benim yerimede oynasan ya süper olurdu ama şimdi sen diceksin sabaha kadar uğraşıyorum bide senin için uğraşamam ben diye :))):52: :1: :1:

burdan bir arkadaşa söz vermek üzereyim canım umarım tutarım sözümü yanlız şu dikkatimi çekti sıralamada vertan zart diye biri vardı hatta hala genel sıralamada var 2.ci durumda o ikinciydi hadi benim hak gitti peki neden vertan denilen kişininkide gitti onu merak ettim bu bonte iyice hak yemeye başladı galiba:44:yada soyadınımı beğenmedilerki anlamadım bi çıkıp yazmıyorda yazsa itiraz etse merak ettim

Son düzenleme:
burdan bir arkadaşa söz vermek üzereyim canım umarım tutarım sözümü yanlız şu dikkatimi çekti sıralamada vertan zart diye biri vardı hatta hala genel sıralamada var 2.ci durumda o ikinciydi hadi benim hak gitti peki neden vertan denilen kişininkide gitti onu merak ettim bu bonte iyice hak yemeye başladı galiba:44:yada soyadınımı beğenmedilerki anlamadım bi çıkıp yazmıyorda yazsa itiraz etse merak ettim

canım sana özelden msj yolluyorum ama serelim isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için serelim isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir. gitmiyor :44: :44:

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

şimdiye kadar hiç birşey kazanamadım. sadece tlf yazmakla sitelere hata yaptığımı anladım.

durmadan tanıtım için veya birşey satmak için firmalardan aranıyorum.

sinir oluyorum. o kadar yoğun olduğum bir saatte yok şu ürün arıyoruz
yok şu sigorta için arıyoruz dediklerinde deliriyorum.
üstelik yapışkan oluyorlar atlatmaktada sorun yaşıyorum.

beğendiğimiz firmalardan nasıl kurtulabiliriz geri dönüş varmı?

mesela boyut yayın ve piyangola offfff ki ne offfff

:17::17::17::17::17::17::17::17:çok teşekkür ediyorum:29:
kazansam da kazanmsa da önemli değil benim için uğraşıyorsun ya önemli olan o:29:

merhaba kızlar,

şimdiye kadar hiç birşey kazanamadım. sadece tlf yazmakla sitelere hata yaptığımı anladım.

ilgilenmiyorum bi daha aramayın demek en iyi çözüm sanırım.

bi de çok büyük kurumsal firmalar hariç öyle piyangola falan gibi az duyulmuş yerlerin yarışma vs.lerine katılmayın.yani bence... ben öyle yapıyorum...

ilgilenmiyorum bi daha aramayın demek en iyi çözüm sanırım.

bi de çok büyük kurumsal firmalar hariç öyle piyangola falan gibi az duyulmuş yerlerin yarışma vs.lerine katılmayın.yani bence... ben öyle yapıyorum...

teşekkür ederim cevabınız için.

az önce mailime girdiğimde piyangoladan birşey göndermişler bende üyeliğimi iptal ettim.

İnşallah aranmam artık. bende artık seçici olcağım.hiç böyle geridönüşüm olcağını tahmin etmemiştim.

merhaba kızlar,

bizim özel sigortamız var 2.sine gerek yok dersin..

beni bir kez piyangola ile ilgili aradılar, var dedim kapattım..:21:

SiremimS canım,peki senin danışmanın kim..nasıl ulaşabilirm ,tel vs.falan..aynı şekilde yardımcı olabilir mi ki?

bana özelden ulaşırmısın..:31:

:10: :10: :10: :10:
[/QUOTE]

SPORX | Facebook

SPORX
Spor Toto Süper Lig'de, bugün 19.00'da oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucu sizce ne olur?

Aşağıdaki linke tıklayarak Sporx Haftanın Sorusu'na katılın, "Hayatımız Futbol" tshirt'ü kazanma şansını yakalayın!

Sizce, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucu ne olur?
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

‎1 ay boyunca her gün 1 kişiye Migros'tan 49TL'lik hediye çeki kampanyamız bütün hızıyla devam ediyor. Bugünün talihlisi belki de sizsiniz?

Cillit Bang Türkiye - Duvar | Facebook

Veet Türkiye
Veet Güzellikler Kulübü'nün bu haftaki ödülü Boyner'den 50 TL değerinde hediye çeki! Hemen tıkla: http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...üsVirüsVirüsVirüsVirüs?sk=app_181762261889519

Dettol Türkiye
Dettol Anneler Kulübü'nde bu haftanın ödülü Tepe Home'dan 50 TL değerinde hediye çeki! Hemen tıkla: Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook

trendtesettur
Son gün bugün 19.00... Şartları tamamla ve kampanyaya katıl, İpek Şal kazanma şansı yakala...

Duvar Fotoğrafları
Değerli Trendtesettur takipçileri merhaba! YENİ HEDİYE KAMPANYAMIZ SİZLERLE...

Trendtesettur sayfa resmini profilinizde paylaşın ve profilinizde yer alan 15 arkadaşınızında kendi profillerinde paylaşmalarını sağlayın... Daha sonra Kendi bilgi ve mail adresinizle birlikte 15 arkadaşınızın da isim ve mail bilgilerini 19 Aralık 2011 Pazartesi günü Saat 19.00'a kadar kampanya@trendtesettur.com'a gönderin... Çekiliş sonunda verilecek olan İpek Şal kazanma şansı yakalayın...

Pardesü - Çanta - Elbise - Aksesuar - Eşarp

Signal ile Gülümseyin
Beklenen an geldi! Signal severler, Kusura Bakma yarışmamızın en başarılı mazereti olan yarışmacıları belli oldu! İşte o şanslı isimler; Yelda Sancak, Aysel Ender, Canan Kanli, Uğur Böceği, Reyhan Koç... Kazanan yarışmacılarımız Signal Hediye Paketi kazandılar,tebrik ediyoruz! Siz de en iyi mazeretinizle yarışmamıza katılın, siz de kazanın! :) https://apps.facebook.com/excusegen/

Watsons Türkiye
Büyük ilgi gören “Yeni Yıl Hediyen Watsons’tan” yarışmamız tüm hızıyla devam ediyor...
31 Aralık’a kadar ilk 50’ye girmek için hemen katılın, kendi seçtiğiniz hediyeyi kazanın.
Yarışmaya ulaşmak için tıklayın: http://www.facebook.com/​watsonsturkiye?sk=app_287033851​310099

Baby2Go Türkiye
Öğleden sonra yarışmamız başlıyor. Hazır mısınız?

Baby2Go Türkiye | Facebook

ArkoMen - Adam Gibi Bakım

Yeni yılın şanslılarından olmak için "Arko Men ile 10 Numara Hafıza"yı oyna, Arko Men ürünlerini eşleştir, ödülleri kazanma şansını yakala! Başlamak için http://on.fb.me/​arkomenile10numarahafiza linkini tıkla!

Creative Türkiye | Facebook
kim Creative ister?" 8.
Hafta sorusu
Bu haftaki sorumuz aşağıda. Herkese bol şanslar :) "Sizi en iyi anlatan şarkı hangisi? Neden?" Yanıtı ?

Bebek.com
Sevgili Bebek.com ailesi, Milupa 3 şanslı üyemize hediye çeki armağan ediyor! Kazanmak için tek yapmanız gereken anketimize katılmak!bebek.com - Hamilelik, Bebek, Çocuk ve Anne Sağlığı

Memorial Sağlık Grubu
Yeni haftanın sorusu yayında!
"Sağlıklı Yaşam” bilgi yarışmasına katıl, sağlıklı yaşamla ilgili soruları doğru yanıtla ve birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakala…

Yarışmaya katılmak için tıklayın
https://www.facebook.com/MemorialSG?sk=app_10442206389

Apikoğlu
Sucuk Tarlası Başlıyoooor!
İşte Apikoğlu’ndan heyecanla beklediğiniz yarışmamız “Apikoğlu Sucuk Tarlası” ile karşınızdayız.
Sucuk Tarlası oyunumuzda amacımız, tabloya gizlenmiş olan 10 adet Apikoğlu sucuğu en az hamlede bulmak. Her hafta en az hamlede tablodaki sucukları bulan yarışmacılarımız Apikoğlu’nun birbirinden lezzetli ürünlerinden oluşan hediye paketlerinden kazanacak.
Apikoğlu Sucuk Tarlası https://www.facebook.com/apikoglu?sk=app_297785096910915 adresinde!
Tüm katılımcılarımıza bol şanslar diliyoruz…

Memorial Sağlık Grubu - Bilgi Yarışması | Facebook

Aşağıda astım hastalığı ile ilgili verilen bilgilerden hangisi doğrudur?

Astım bulaşıcı bir hastalıktır.
Astım tedavisinde kullanılan spreyler alışkanlık/bağımlılık yapar, ciğerleri kurutur; bir kez başlanırsa bir daha hiç bırakılamaz
Astımlı hastalar spor yapmamalıdır.
Astım, enfeksiyon hastalığı olmadığından bir kişiden diğerine bulaşması söz konusu değildir.
Astımın asıl tedavisi allerji aşılarıdır.

cevap;Astım, enfeksiyon hastalığı olmadığından bir kişiden diğerine bulaşması söz konusu değildir. olarak işaretledim .

kızzlarr buda yeni sanırım ben yeni görüyorumm =)

Kadınlar Ne İster? - Sihirli Yüzeyler | Facebook

hayat paylaşınca güzel la la laaa laaa lay la loooo:30:

ne diyor bu ne ücretsizi anlayanlar anlamayanlara anlatsın lütfın:23:

https://www.facebook.com/Turkcell?sk=app_302348509777201

off yaaa:31:

bişiy kazanmak istiyorum:43:

dimi bndee:23:

sağol cnm bnde turkcelli değilim

BiBebek Aile Kulübü | Facebook

Bugün bir üyemize Cem Gülbent'in "PARADOKYA" kitabını hediye ediyoruz. Çekiliş için tek yapmanız gereken "Timaş Yayin Grubu" sayfasını beğenmek.

Çekiliş sonucunu saat 23:00'de bu sayfada açıklayacağız.

KİTABIN VİDEOSU İÇİN :
Paradokya: Adalet Yıldızı ve Kayıp Pusula | Facebook
Timaş Yayın Grubu
İlk adımlarımızı “Biz ışık tutarız, okur yolunu bulur” düşüncesiyle attık. Sorumlu yayıncılık anlayışımızda ilk günden bu yana iki ilke bizim için vazgeçilmez oldu: Çoğulcu bir fikir dünyasına hizmet etmek ve insani-ahlaki değerleri zedelememek. Ülkemizin önde gelen gazeteci, akademisyen ve aydınlarının buluştuğu bir ...Devamını Gör
Sayfa: ‎131.724 kişi bunu beğendi

Yılbaşına 365 paket Ruffles ile girmeye ne dersin? Öyleyse hemen Yılbaşında 365 Paket Ruffles adresine gir ve tweet'lemeye başla!

Timaş Yayın Grubu | Facebook

bu sanırım cnm :25:

sayfalarım donduğu için net öncekilere bakamadım inş budur:50:

sureklı aynı kısıler kazandıkca bıze bısı yok gıbı :)

yine birikmiş kızımdan hiç vakitli bakamıyorum doğru düzgün bşyde kazandıgım yok ya gerçi
tatlı gacı canım arkadaşımın yengesiydi danışmanım
sorayım arkadaşa
benim gibi braz sipariş grersen belki tamamlar lar ilk aktiflik siparişini sorayım sana haber vereyim

yine birikmiş kızımdan hiç vakitli bakamıyorum doğru düzgün bşyde kazandıgım yok ya gerçi
tatlı gacı canım arkadaşımın yengesiydi danışmanım
sorayım arkadaşa
benim gibi braz sipariş grersen belki tamamlar lar ilk aktiflik siparişini sorayım sana haber vereyim
[/QUOTE]

ben kendim için alıcam sadece,sip. falan almakla uğraşamam ama canım yaaa:26:
yani o başlangıç kitini alayım gerisine karışmıyayım istiyorum..:28::31:

olursa tabiii

sanırım bu konuda bayağı acemiymişim sağolun kızlar tavsiyelerinize uyacağım.

fazla nazik davranmak yok, yoksa kurtuluş yok net cevap ver ve kapat güzel:46::46:
:34::34:

canım 59luk paket ilk siparişini girdikten sonra yolluyorlar ama.

Son düzenleme:
dogru tabi faydalansın ziyaretciler hatta bizde üyeligi iptal ettirip ziyaretci olalaım dimi bu siteler nie kuruluyo acaba bilmem biliomusun ortak paylasım icin üye olmaya tenezzül etmeyen insanlar akıllı olduklarını sanıp övünsünler die diil bunun adıda cimrilik diil sadece emege saygı bundan sonra benim verdigim kampanyalar sadece kk üyelerine helal olsun bu kadar

emeğimize saygı için lütfen ziyaretcileri site yönetimimiz engellesin artık:45:

bizim özel sigortamız var 2.sine gerek yok dersin..

beni bir kez piyangola ile ilgili aradılar, var dedim kapattım..:21:

canım boyut yayıncılık için de alacağım ürün olursa internet sitenizden faydalanıyorum.
telefon açmayın demen yeterli...:21:

Back
X