Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ey maşallahhhhhhh :nazar::9:

baby2gotr Baby2Go Türkiye
50 TL hediye çeki kazanan yarışmacılarımız: Yaprak Bağca ve Yasemin Ateş. Güle güle kullanın...

o da neymiş kii

Tikir.com'dan 70 TL'lik hediye çeki kazanan yarışmacımız: Hüsniye Şentürk. İyi günlerde kullanın...

bizde kazana kazana bulaşık deterjanı kazanıyoruz, o da elimize ulaşmıyo zaten :Pp

• • • __/\__• • •__/\__• • •__/\__• • •__/\__ • • ••__/\__ • • ••••
• • • ) biz ( ••• )seni( ••• )çok( ••• ) seviyoruz( • • •)•resulullah♥.♥.♥
• • • ¯¯\/¯¯• • •¯¯\/¯¯• • •¯¯\/¯¯• • •¯¯\/¯¯ • • ••¯¯\/¯¯ • • •••••

o da neymiş kii

Tikir.com'dan 70 TL'lik hediye çeki kazanan yarışmacımız: Hüsniye Şentürk. İyi günlerde kullanın...

bizde kazana kazana bulaşık deterjanı kazanıyoruz, o da elimize ulaşmıyo zaten :Pp

yok ben tatlı gacıya dedim maşallah diye :1:
neye katılsa kazanıyorrr tütütüü nazar değmesin:nazar:

o da neymiş kii

:60: :60: :60:

ben de baharat numunesi, ve privacy (daha gelmedi) parfüm setinden başka bişi kazanamadım henüz :31:
benim'o lar yalan oldu galiba..

Collezione
Kazananlar belli oldu!
Levent AKTAŞ
Özlem DÜĞÜM
Mücelle AKUŞ
Erkan DUYAR
Mehmet Us
Kendilerini tebrik ediyoruz.Birazdan kendilerine facebook üzerinden mesaj atılacaktır.Yarın 12.00 yarışmamız olacaktır.Bekleriz :)

:60: :60: :60:

ben de baharat numunesi, ve privacy (daha gelmedi) parfüm setinden başka bişi kazanamadım henüz :31:
benim'o lar yalan oldu galiba..

benimde sadece ojem geldi kitabım da yolda diğerlerinden ses seda yok:50::27:

süper yılbaşından bende çok kazanmak istiyorum ya:))))

Arkadaşlar Benim o lar yalan olmadı.
katılım koşullarını okuyun katıldığınız yarışmaların

Kampanya 23 ocak tarihine kadar devam edeceğinden 23 Ocaktan sonra gönderimler başlayacakmış :32:
daha öncede birçok arkadaş dile getirdi benim o ların yalan olduğunu ama içinize karamsarlığı düşürmeyin 23 ocak ı bekleyin :51:

Yılbaşına hediyesiz girmek olmaz.Bugün Yılbaşı sepetlerimizden birini kazanmak için twitter hesabımızı takip edin! twitter/haci_sayid

Yedigün
‎"Hugo" adlı filmin yönetmeni kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 2., 42., 72, 92., 102. ve 202. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Hamburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

Martin Scorsese

Collezione
Kazananlar belli oldu!
Levent AKTAŞ
Özlem DÜĞÜM
Mücelle AKUŞ
Erkan DUYAR
Mehmet Us
Kendilerini tebrik ediyoruz.Birazdan kendilerine facebook üzerinden mesaj atılacaktır.Yarın 12.00 yarışmamız olacaktır.Bekleriz :)

al işte yine levent heryerde bu nasıl bal nasıl şaqns anlamadım gitti gıcık oldum resmen :)))):41: :41: :41:

Yedigün

‎"Hugo" adlı filmin yönetmeni kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 2., 42., 72, 92., 102. ve 202. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Hamburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

CEVAPMartin Scorsese

Kızlar bu tıkla kazandan kazandığımız şeyleri tansaşlardan da alabiliyor muyuz? Bilen var mı?

Kazanan arkadaşları tebrik ederim :nazar:

yurtiçi kargodan aradılar ama öğleden sonra evde olmadığım için akşam eşim alıp gelecek.ne geldi acaba merak ettim

Kazen beycim ;

Madem sayfamızı ziyaretcilere kapatamıyorsunuz , bari altta ziyaretcileri bize göstermede , göz görmeyince gönül katlanırmış...

Back
X