Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

blogları kontrol ederken gördüm senin kazandığını burdan haber vericektim.Güle güle kullan harika bir hediye.

kuzum tebrik ederimmmm

dün bana da şarap katalogu geldi sinir oldum insan bi poşete falan koyar yok illa reklam yapcaklar ya...Bunu nasıl iptal edebiliriz yaaa istemiyorum evime gelmesin böyle şeyler:47:
Çok teşekkürler bende şans eseri gördüm:17:
Mavala Türkiye
İşte bugünkü yarışmamızın sorusu!
MAVALA' nın çizgili ve çukurlu tırnaklar üzerindeki yüzeysel kusurları doldurarak, çizgili ve çukurlu tırnakların görünümlerini düzgünleştirmek için önerdiği ürünün adı nedir?
Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 1., 20., 40., 60. ve 80. kişiler MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Kazanan kişileri saat 14:30' da açıklayacağız.

mavala cevabını bilen varsa yazar mı ? :26:

Mavala Ridge Filler Tırnak Çukur Dolgusu

Öncelikle hepinize yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz.
Sorumuzun cevabı Ridge Filler Tırnak Çukur Dolgusu olacaktı.
Sorumuza doğru cevap verip bize
1. olarak ulaşan kişi Sn. Elvan Yeşilbaş,
20. olarak ulaşan kişi Sn. Hande Şen,
... 40. olarak ulaşan kişi Sn. Mehtap Karay,
60. olarak ulaşan kişi Sn. Hacer Dikduran ve
80. olarak ulaşan kişi Sn. Aysel Çınar.
Kendilerini tebrik ediyoruz.
Kendileri ile irtibata geçip, seçecekleri ojeleri bu akşam adreslerine kargoya verebilmemiz için e-mail adresimize telefon ve adres bilgilerini iletmelerini rica ediyoruz.
Önümüzdeki hafta Cuma günü aynı saatte yeni yarışmamızda görüşmek dileğiyle..

kazanmışım...

JeansLab
Son 18 dakika, Sezen Aksu kulaklarımızda alırım beremii giderim efeler gibi hey. Ya da böyle değil miydi ya? Neyse. Jeanslab önceden üye olun ki hızlı olun kazançlı çıkın.

kızlar şoktayım mavaladan aradılar bile!! ne kadar hızlılar vallahi helal olsun bu akşam kargoya verilcekmiş seçtiğim oje!

Philips Marka Elçileri
apps.facebook.com
Philips, “Benim görüşlerim önemlidir” diyenlere sürpriz ödüller, indirimler ve fırsatlarla dolu yepyeni bir dünya sunuyor! Sen de katıl, sen de kazan! faceye philips marka elçileri yazın çıkıyor linkler bir türlü çıkmıyor :(

Son düzenleme:
Öncelikle hepinize yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz.
Sorumuzun cevabı Ridge Filler Tırnak Çukur Dolgusu olacaktı.
Sorumuza doğru cevap verip bize
1. olarak ulaşan kişi Sn. Elvan Yeşilbaş,
20. olarak ulaşan kişi Sn. Hande Şen,
... 40. olarak ulaşan kişi Sn. Mehtap Karay,
60. olarak ulaşan kişi Sn. Hacer Dikduran ve
80. olarak ulaşan kişi Sn. Aysel Çınar.
Kendilerini tebrik ediyoruz.
Kendileri ile irtibata geçip, seçecekleri ojeleri bu akşam adreslerine kargoya verebilmemiz için e-mail adresimize telefon ve adres bilgilerini iletmelerini rica ediyoruz.
Önümüzdeki hafta Cuma günü aynı saatte yeni yarışmamızda görüşmek dileğiyle..

kazanmışım...

resmen hazır bekledim, hemen de yolladım
yine yok yine yok
üzüldüm :5::5:

Philips Marka Elçileri
apps.facebook.com
Philips, “Benim görüşlerim önemlidir” diyenlere sürpriz ödüller, indirimler ve fırsatlarla dolu yepyeni bir dünya sunuyor! Sen de katıl, sen de kazan! faceye philips marka elçileri yazın çıkıyor linkler bir türlü çıkmıyor :(
ben katılımştım. marka elçisi seçilmişim 400 tl lik ütüyo 200 tlye almam için hepsi burada.comdan mesaj geldi.
eee bende almadım tabi.ütü fene değildi iş görüyor. ne diye durduk yere 200 tl vereyim dedim.alsaydım ütü ile ilgili yorum falan yazmam gerekiyormus.

resmen hazır bekledim, hemen de yolladım
yine yok yine yok
üzüldüm :5::5:

ben de baktım artık çıkmaz ya neyse hadi yollayayım dedim çıktı ne zman çıkmaz desem çıkıyor (bu da milli piyango gibi oldu ya neyse)
ben biraz bekledim aradan zaman geçmiş öyle yolladım istersen bi dahakine öyle dene sen de

ben katılımştım. marka elçisi seçilmişim 400 tl lik ütüyo 200 tlye almam için hepsi burada.comdan mesaj geldi.
eee bende almadım tabi.ütü fene değildi iş görüyor. ne diye durduk yere 200 tl vereyim dedim.alsaydım ütü ile ilgili yorum falan yazmam gerekiyormus.

hımmm öylemi canım bedava kazanabilirsinizde diyordu sanki videosunda ama bilmiyorumki buldum paylaştım bende :40: en doğrusunu yapmışsın o zaman

Son düzenleme:
Kipa'dan yılbaşı sepeti kazanmaya ne dersiniz?

Tek yapmanız gereken sekmemize girerek sorduğumuz soruya doğru cevap vermek. Doğru cevap verenler arasında arasında yapılacak çekilişle 50 kişi Kipa'dan yılbaşı sepeti kazanıyor!

Hemen katılmak için: Kipa - Yılbaşı Sepeti Kampanyası | Facebook

Kipa | Facebook

paylaşıldı mı hatırlayamıyorum bu aralar ne çok kampanya var neye katıldım bilemiyorum:(

jeanslab'ı anlamadım ben keşke paylaşmasaydım burda sayfaları çok cıvıttı terbiyelerini bozan insanlar dolmuş oraya yakışmadı buraya :19: bi saat 15.00 diyorlar bi 15.10 diyorlar sonra birden 15.00 yapıyorlar sevmedim ben onları

Son düzenleme:
Kipa'dan yılbaşı sepeti kazanmaya ne dersiniz?

Tek yapmanız gereken sekmemize girerek sorduğumuz soruya doğru cevap vermek. Doğru cevap verenler arasında arasında yapılacak çekilişle 50 kişi Kipa'dan yılbaşı sepeti kazanıyor!

Hemen katılmak için: Kipa - Yılbaşı Sepeti Kampanyası | Facebook

Kipa | Facebook

paylaşıldı mı hatırlayamıyorum bu aralar ne çok kampanya var neye katıldım bilemiyorum:(

paylaşılmıştı sanırım canım ama yinede ellerine sağlık :16::16:

biri bana bunu nasıl olduğunu anlatırmı. anlamadım ben birşey

jeanslab'ın sayfasını beğeniyorsun verdikleri linkle üye oluyorsun hazır bekliyorsun sonrada bir kod veriyorlar o kodu verirken birde link veriyorlar o linke giriyorsun sonrada kodu ama ya çok çok hızlı o verdikleri kodu girmek lazım yada bende anlamadım başka bir yolu var canım :44:

Son düzenleme:
jeanslab'ı anlamadım ben keşke paylaşmasaydım burda sayfaları çok cıvıttı terbiyelerini bozan insanlar dolmuş oraya yakışmadı buraya :19: bi saat 15.00 diyorlar bi 15.10 diyorlar sonra birden 15.00 yapıyorlar sevmedim ben onları

ben de üsluplarını sevmedim bakmadım o kampanyaya bile. boşver tatlım ne görürsek paylaşıyoruz elimizden geldiğince.

biri bana bunu nasıl olduğunu anlatırmı. anlamadım ben birşey

jeanslab'ın sayfasını beğeniyorsun verdikleri linkle üye oluyorsun hazır bekliyorsun sonrada duvarlarında bir kod veriyorlar yanında da link o linke tıklıyorsun verdikleri kodu giriyorsun ama ya çok çok hızlı o verdikleri kodu girmek lazım yada bende anlamadım başka bir yolu var :44: ama zaten terbiyesizler dolmuş oraya beğenmedim ben onu

Son düzenleme:
Back
X