Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günaydın kızlar...Benim,annemin,ablamın ve arkadaşımın Avonları geldi kızlar... Yurtiçi kargo mu getirdi bak onu bilmiyorum kargo poşeti yoktu dışında turuncu bir avon kağıt torbaydı... :)

G ♥ ü ♥ n ♥ a ♥ y ♥ d ♥ ı ♥ n ♥ l ♥ a ♥ r ·

kızzlaarr bende de doldu sanırımm yaa :S

ben sadece kk oy destek grubundakileri eklicem

çünkü zaten ela ya burdan onaylayıp yada mesajla aldı gruba en doğru liste orası gibime geliyor

sohbette zırt pırt mesaj geliyo banada yaa bende kim burdan kim değil bilmeyip yardım etmeye çalışıyorum :))) şimdi gruptaki kızlar için kk diye bi liste oluşturcam burdaki arkadaşları o listeye alıcam, sohbette sadece kk grubundaki kızlara müsait yapıcam birazda olsa önüne geçerim diye düşünüyorum :)

arkadaşlar kim kk dan kim değil anlamak için yardımlaşmak için grup kuralım ordan birbirimizi ekleriz ayrıca online kklılara gözükmek için liste oluşturun sadece oraya çevrimiçi olun grubu ben kurarım birinizi eklerim herkesle iletişime geçilir

Bana dün İsmail Dağıtım Pazarlamadan kargo gelmiş ama evde kimse yoktu.Bu aralar ne geliyor acaba onunla bilgisi olan var mı?

sohbette zırt pırt mesaj geliyo banada yaa bende kim burdan kim değil bilmeyip yardım etmeye çalışıyorum :))) şimdi gruptaki kızlar için kk diye bi liste oluşturcam burdaki arkadaşları o listeye alıcam, sohbette sadece kk grubundaki kızlara müsait yapıcam birazda olsa önüne geçerim diye düşünüyorum :)

süper fıkır bende oyle yapmaya calısayım :16:

benim de aynı şekilde sırf burası için açmıştım ama maşallah bir sürü kişi karıştı ve çoğunun da burdaki misafir üyeler olduğunu sanıyorum.listemi temizliycem zaten beni de o gruba dahil edebilirmisin sessiz ada,bide burdaki nicklerle kontorl edilip alınırsa en azından yabancı karışmaz.bu arada benim dün avon geldi,az önce de privacyden kazanmışım o geldi süpriz oldu:1::1::1:

Back
X