Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın diger kızlar da okusun da bi düzenleme yapalım bari
kızzlaarr bende de doldu sanırımm yaa :S
ben sadece kk oy destek grubundakileri eklicem
çünkü zaten ela ya burdan onaylayıp yada mesajla aldı gruba en doğru liste orası gibime geliyor
Bana dün İsmail Dağıtım Pazarlamadan kargo gelmiş ama evde kimse yoktu.Bu aralar ne geliyor acaba onunla bilgisi olan var mı?
bende eklimisin bilmiyorum face ismin ne hemen ekleyeyim sizlerde kk üyelerine linki alıp gönderin sadece kk üyerine sonra sorun yaşamayalımgünaydın kıslar ben katılmak ısterım canım
Grubu kurdum grup gizli paylaşımları sadece kk üyeleri görecek kimler katılmak ister
sohbette zırt pırt mesaj geliyo banada yaa bende kim burdan kim değil bilmeyip yardım etmeye çalışıyorum :))) şimdi gruptaki kızlar için kk diye bi liste oluşturcam burdaki arkadaşları o listeye alıcam, sohbette sadece kk grubundaki kızlara müsait yapıcam birazda olsa önüne geçerim diye düşünüyorum :)
Grubu kurdum grup gizli paylaşımları sadece kk üyeleri görecek kimler katılmak ister
grup var zaten kızlar ıkı ayrı grup olmasın dıkkat edın yasemin89 a mesaj atın o alır sızı gruba![]()
selam kızlar uzun bı aradan sonra geldım tuanabasarı göremedim nerelerde
ben de gruba gelıyommmmmmm
bende katılmak istiyorum gurba
varsa çok iyiii