Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

olay değişimi oyladan kazanan arkadaşlar hediyesi eline ulaşan varmı o kadar belge falan istedi eğer o belgeleri gönderenlere gelmediyse bir daha katılmakla uğraşmayalım diye

yasmin89 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için yasmin89 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir diyor canım gönderemedim mesajımı

aras kargoda 3 tane paketim varmış, ayrıca gülşah elikbank'dan kazandığım kitap da gelmişş:46::46:

clear man aras ile mi geliyor ?

Helen Harper ile biz bize
Kızlaaaar :) Helen Harper'dan Beyaz Davet'e son 3 gün! 25 Aralık Pazar günü saat 00:00'da katılımlar ve oylamalar sona erecektir! Haydiiii geç kalmayın, hem katılın, hem oylayın ve davetin en gözkamaştırıcı 3beyazından biri olma şansını yakalayın!

Hasbro Oyun Kulübü
Facebook stili Tabu oynamaya var mısınız? 31 Aralık, Ağaç, Parti, Hediye ve 1 Ocak kelimelerini kullanmadan "YILBAŞI" kelimesini nasıl anlatırsınız?

Son düzenleme:
Persan Home Studio

Bugün saat 14:00'da, Vitrin'de yer verdiğimiz "2012 Ajandamız Hazır" başlıklı yazıya yorumları ile katkıda bulunan10 takipçimize ajandamızı hediye ediyoruz...

Nanomatik
Birazdan baslayacak olan yarismamiza tum takipcilerimizin katilimlarini bekliyoruz.
Yarisma baslangic saati 14:00.
Herkesi mutlu edecek bir yarismasi ile hafta sonuna girmeye ne dersiniz ?

Kotex Türkiye
Bugünkü sorumuz hazır! Saat 14:00'da cevaplarınızı bekliyoruz :)

Fıstığımız Bol Olsun
Sonunda saniyeler tükendi, bu haftanın yarışması sona erdi! Fıstıkseverler! İşte Fıstık Bahçem’de en fıstık puanı toplayanlar! Onları tebrik ediyor, kazandıkları bol fıstıklı Damakları afiyetle tüketmelerini diliyoruz! Yeni haftanın yarışması başladı bile! Sen de fıstıklarını büyüt, sen de 1 aylık Damak kazan! :)

Son düzenleme:
olay değişimi oyladan kazanan arkadaşlar hediyesi eline ulaşan varmı o kadar belge falan istedi eğer o belgeleri gönderenlere gelmediyse bir daha katılmakla uğraşmayalım diye

ben belgelerimi gönderdim canım bugün dağıtımına başlanıcaktı evrak teslimide dün sondu:51:

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kampanya katılım koşulları
-LABORATOIRE BIODERMA Facebook Sayfasını Beğenmek
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...rüsVirüs/LABORATOIRE-BIODERMA/103379789702246

-LABORATOIRE BIODERMA Facebook albümünden istediğiniz bir ürün resmi paylaşmak.
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...ABORATOIRE-BIODERMA/103379789702246?sk=photos

Kampanyamız 4 gün sürecek olup 27 aralık günü son bulacaktır.

bende katılmadım katılmak isteyen olur diye
ama virüs diye çıktı nedense olmazsa katılmayalım

bana az önce bi zarf geldi postadan, Olay le ilgili yedek talihliler arasındaymışım. Nüfus cüzdan fotokopisini istiyolar aillerden katılmayan olursa hak kazanmam için. Size böle bişi geldimi acaba ???

bide az önce kargo geldi, neyin nesi acaba derken bi baktım caramioo :52::52: kazandığımdan haberim bile yoktu süpriz oldu :)

ben bu yazıyı buldum
cevap Amerika olacak

Kısa sürede Clinique Happy en çok satan ürünlerden biri haline geldi ve hala bir fenomen olmaya devam ediyor. Öyle ki Brandweek dergisinin Amerika’da 2009 yılında 1500 üniversite öğrencisine yaptırdığı ankette “mutluluk” denince akla gelen ilk marka Clinique Happy oldu.

Back
X