Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Durance Türkiye kızlar beğenin paylaşın pazartesi çekiliş varmış

1.soru Youtube Teknosa Kanalı’nda 9.Nisan.2010 tarihinde yayınladığımız reklam filmimizin adını hemen aşağıya yazın ve bir sonraki soruya geçin. cevap : 300 GÜNÜ BİRLİKÇİLER 2.soru Youtube Teknosa Kanalı’nda 12 Kasım 2010 tarihinde paylaşmış olduğumuz Kop Kop reklam filmimiz kaç saniyedir? Doğru cevabı bulmak için Youtube’daki kanalımıza bakın ve hemen aşağıya yazarak bir sonraki soruya geçin. cevap : 21 3.soru Beşiktaş mağazamızın herkes tarafından sevilen, ünlü kedisinin adını Facebook duvarımızdaki bir haberde paylaşmıştık. Bu haberi bularak, sevimli pisinin ismini hemen aşağıya yazın ve vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin. cevap : TURUNCU 4.soru Teknosa Facebook sayfasında bulunan “Herkes için Teknoloji” sekmesindeki videonun başlığını aşağıya yazarak bir sonraki soruya geçmeye hak kazanın cevap : Akıllı Sensör Nedir?
5.soru Teknosa.com üzerindeki ana sayfada menü barında Kampanyalar ve Müşteri Hizmetleri bölümlerinin arasında hangi bölüm bulunmaktadır, hemen bakın ve doğru cevabı aşağıya yazarak hemen sonraki soruyla yarışmamıza devam edin.
cevap : servisler

TRESAN
‎"12 KİŞİYE 12 AYLIK 12'ŞER ŞAMPUAN HEDİYE"

Kampanya Şartları: 23 Aralık-8 Ocak
1- Sende katılmak istersen bu resmin altına adını soyadını yaz.
2- Sayfayı ve Adını 50 arkadaşına beğendir.
3- Her 50 beğeni aldığında 1 çekiliş hakkı kazanırsın.
4- Seni beğenen başkasınıda beğenirse o kadar eksiğin var demektir.

- 8 Ocak akşamı "videolu" çekilişle kazananlar açıklanacaktır.
- Katılımcılar arasından çekilişle belirlenecek 12 kişi: 12 aylık 12'şer adet Şampuan kazanacaktır.
- Sahte (fake) hesap kontrolu yapılacaktır.

AYRICA; Kampanya bitimine kadar, kendi profil resmini "Tresan profil resmi ile" değiştir "1 çekiliş hakkı daha" kazan.
(50 beğeni toplamazsan bu avantajdan yararlanamazsın)

kızlar beğenili imiş ama haberiniz olsun dedim paylaşıldıysa :17: kampanyacıların hesaplarını dikizlerken buldum :27:

soru1_ Teknosa Fotolab hizmeti Samsun’da hangi mağazamızda verilmektedir? Doğru cevabı teknosa.com üzerinden araştırıp aşağıya yazın ve hemen sonraki soruya geçin. cevap : Samsun İstiklal Caddesi
soru2_Teknosa’nın Facebook sayfasında yapılan ve 16.Aralık günü sona eren Turuncu Kazan yarışmasının büyük ödülünün ne olduğunu bulun ve vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin. cevap : ipad 2 soru3_Polis İmdat! Yangın İhbar! demeyin Teknosa’nın Twitter’daki satış sonrası destek hesabının adını herkesten önce öğrenin yarışmaya devam edin!!! cevap : TeknoAsist soru4_SDN TEKNOSA MAGAZİN ne kadar zaman aralıkla yayınlanmaktır? Eğer doğru cevabı biliyorsanız, hemen aşağıya yazın ve zaman kaybetmeden sonraki soruya geçin.cevap : 15 günde 1 soru5_ Teknosa’nın müşterilerine sunduğu ek garanti hizmetinin adı nedir? Doğru cevabı bulmak için teknosa.com’a bakmanız yeterli. Sonra vakit kaybetmeden cevabı aşağıya yazarak bir sonraki soruya geçin! cevap : TeknoGaranti

DORE ÇORAP
Çorap seti kazanan üyelerimizi tebrik ediyoruz 2012'de güzel günlerde kullanmanızı dileriz...

29 ) Dilek Ateşoğlu Aygün
39 ) Emine Genç
55 ) Fevzi Kalaycı
63 ) Gülçin Baş
180) Zeliha Pektaş

Kazanan üyelerimiz onlinesatis@doresocks.com adresine beden ve kargo adres bilgilerini mail atmalarını rica ederiz...

Bizi takip etmeye devam edin yeni yarışmalar ve süprizlere devam edeceğiz...

paylaşıldıysa özür .... ama hep takipteyim görmedim ama buradan birçok kişi beğenmiş :26:

kızlar kotexi gelen oldu mu?

bir de şu eti cin oyuncağı??

etı cın vede benımolar ocak ayı ıcınde yollanacakmıs canım
sayfalarında yazmıslar

masallah kılar bugunlerde bereketlıyız
2012nın kapanısı gusel olacak heralde :)))))

hedıyelerı gelenlerı tbrık ederım
gulegule kullansınlarrrrrrrrrrrrrr

herkese merhaba,
bu sabah kotexim geldi aras kargo ile bilginiz olsun.

hediye kazanan arkadaşları tebrik ederimmmmm

ne zaman kazanmıştın? ben ilk yarışmada kazandım daha gelmedi :(

avon genics
benimo
eti cin oyuncak
prima ilk hediyem
durance parfüm
kotex
baby2go 100 tl hediye çeki
juss shaker + takvim

bunları kazandım ama içlerinden sadece prima paketi geldi :(

etı cın vede benımolar ocak ayı ıcınde yollanacakmıs canım
sayfalarında yazmıslar

masallah kılar bugunlerde bereketlıyız
2012nın kapanısı gusel olacak heralde :)))))

hedıyelerı gelenlerı tbrık ederım
gulegule kullansınlarrrrrrrrrrrrrr

hmm tamam o zman :) hediyeleri gelen arkadaşları ben de kutluyorum kızlar bu arada çizinin açlığını yatıştıramayan adamı oynadınız mı hani 50 tl mavi hediye çeki veriyordu ben bugün baktım çiziviç yesin dedim yedi. tebrikler 50 tl kazanmaya hak kazandınız dedi bilgilerimi aldı ama ne olacak bilmiyorum:44: bi bakın isterseniz.

herkese merhaba,
bu sabah kotexim geldi aras kargo ile bilginiz olsun.

hediye kazanan arkadaşları tebrik ederimmmmm

süper yaa:52:

ne zaman kazanmıştın? ben ilk yarışmada kazandım daha gelmedi :(

avon genics
benimo
eti cin oyuncak
prima ilk hediyem
durance parfüm
kotex
baby2go 100 tl hediye çeki
juss shaker + takvim

bunları kazandım ama içlerinden sadece prima paketi geldi :(

bende 2. yarışmada kazandım ama benimde gelmedi:26:

26 aralık eşimin doğum günü şu niveadan bi kazanamadım ya
:14:

:1:sende benim gibi
nive olmadı bari clear gelse:1:hediyeyi aldım zaten ama eşantionda olsa yanında fena olmaz hani:52:

ben kotex i cumartesi günü kazanmıştım. yani 2. günü mü oluyordu ne.
bende avonumu bekliyorum hala gelmedi,birde öğretmenler gününde kadınlar ne isterden kazanmıştım o da hala gelmedi. beklemedeyim bakalımm.

Panasonic Türkiye
Yeni yarışmamız başlıyor! Siz de bilginize güveniyorsanız, Panasonic Viera TV kazanma şansını yakalamak istiyorsanız, yeni yarışmamıza katılın! Panasonic Türkiye - Viera TV Kazan | Facebook

Panasonic Türkiye
Hayalindeki çamaşır makinesini bizimle paylaşan fanlarımıza çok teşekkürler! :) Kazananı çok yakında sayfamızdan duyuracağız. Bizi takip etmeye devam edin!

çamaşır makinesi şeysine katılmıştım geçen hafta makinem bozuldu keşke bana çıksa başka bişey istemicem:9::9:

roman butiğinden aldım canım 1-2-3 bedenleri vardı modelin üzerindeki 36=1 beden diye yazmışlar ben normalde 42 beden giyiyorum 3 numarasını aldım çuval gibi oldu 1 bile olurmuştu bana :50::50:

aynen Roman butiğinden almıştım hediye 2 beden aldım ama sabahlık çok geniş duruyor arakdaşa nasıl duracak bilmiyorum seninde aynı model sanırım yarım kol kollarında düğmeli kararsızım napsam

aynen Roman butiğinden almıştım hediye 2 beden aldım ama sabahlık çok geniş duruyor arakdaşa nasıl duracak bilmiyorum seninde aynı model sanırım yarım kol kollarında düğmeli kararsızım napsam

evet canım aynı model almışız benim ki bide 3 beden düşün yani yanıma bi ben daha sığar:52::52:

Mugosso Puff & Tabure
Sayfa beğeni sayısı 1500 'e ulaştıgında, "Mugosso Puff & Tabure" sayfasını en çok paylaşan 20 kişi arasından belirlenecek 1 kişiye 1 Adet Orta boy suni deri kaplama yuvarlak yada kare Puff hediye!

Yapmanız gereken çok basit "Mugosso Puff & Tabure" sayfamızı sol alt köşede "PAYLAŞ" butonuna basarak kendi duvarınızda paylaşın ve paylaşma linkinizi mugosso@gmail.com adresimize mail olarak atın.

En çok siz paylaşın siz kazanın...

kızlar kampanyacı profili dikizlerken buldum :6: :33: :27:

Bende trendyol'dan 12 liraya pijama aldım çok begendim:1: dido kazanmıştım annem adına o gelmiş şimdilik bişey yok. Maşallahınız var kızlar Allah arttırsın:34::21::21:

Back
X