Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ilk saydığımda 35 diğerinde 36 buldum.. 36 yazdım ama galiba heyecandan birini iki defa yazdım.. keşke 35 yazsaydım :44:

ToyzzShop
Toyzzshop.com da size uygun hediye bulmanıza yardımcı olan önünde HSA yazan resimdeki robotun adı nedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.(Yanıt: HSA= Hediye Seçici Aygıt)

Bugünün kazananları Özge Nayan Hakgözi, Zeynep Özkan, Aynur Akdemir, Yegane Aka, Hatice Güzen ve Sinem Çelik'i tebrik ederiz.Kazananların adreslerini mail atmalarını rica ederiz.
Yarın saat 10:00 da yeni yarışmamızda görüşmek üzere iyi akşamlar.

Yarın hediye sayımız yine yükselecek ve 7 hediye vereceğiz :-)

kızlar ya o kadar sorun yapmayın vadaayı ben 5-6 tane form doldurdum kabul ediyor 35 40 kadar yazdım no problem hangisi tutarsa :34:

Vileda severler sayesinde yeni yıl haftasına müthiş bir giriş yaptık. Gösterdiğiniz yoğun ilgiye bir kez daha teşekkür ederiz. İşte bugünün yarışmasında ‘8’ doğru cevabını vererek yeni yıl haftasının ilk Vileda hediye paketini kazanan Vileda severler:

Hasibe Güler

Osman Rsm

Gülnaz Ocakoğlu

Tarik Acar

Kaan Bilge

Zeliha Kurtuldu Arıgan

Rukiye Madencan

Murat Goren

Şenay Sangu Özkan

Hande Degirmenci

Özgimmm toyzdan kazanmışsın, tebrik ederimmm :16: :16: :16: :46: :46: :46:

ToyzzShop
Toyzzshop.com da size uygun hediye bulmanıza yardımcı olan önünde HSA yazan resimdeki robotun adı nedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.(Yanıt: HSA= Hediye Seçici Aygıt)

Bugünün kazananları Özge Nayan Hakgözi, Zeynep Özkan, Aynur Akdemir, Yegane Aka, Hatice Güzen ve Sinem Çelik'i tebrik ederiz.Kazananların adreslerini mail atmalarını rica ederiz.
Yarın saat 10:00 da yeni yarışmamızda görüşmek üzere iyi akşamlar.

Yarın hediye sayımız yine yükselecek ve 7 hediye vereceğiz :-)

Aaa kazanmışımm :52:
Sağol Nekim :))

Vileda severler sayesinde yeni yıl haftasına müthiş bir giriş yaptık. Gösterdiğiniz yoğun ilgiye bir kez daha teşekkür ederiz. İşte bugünün yarışmasında ‘8’ doğru cevabını vererek yeni yıl haftasının ilk Vileda hediye paketini kazanan Vileda severler:

Hasibe Güler

Osman Rsm

Gülnaz Ocakoğlu

Tarik Acar

Kaan Bilge

Zeliha Kurtuldu Arıgan

Rukiye Madencan

Murat Goren

Şenay Sangu Özkan

Hande Degirmenci

oleyyyyyyyyyy kazanmışım hedef koyduğum hediyelerden biriydi

Hasibe Güler

Osman Rsm

Gülnaz Ocakoğlu

Tarik Acar

Kaan Bilge

Zeliha Kurtuldu Arıgan

Rukiye Madencan

Murat Goren

Şenay Sangu Özkan

Hande Degirmenci
neye göre belirleniyor acaba :19: ben 8 diyen 3. kişiydim yaaaa

Hasibe Güler

Osman Rsm

Gülnaz Ocakoğlu

Tarik Acar

Kaan Bilge

Zeliha Kurtuldu Arıgan

Rukiye Madencan

Murat Goren

Şenay Sangu Özkan

Hande Degirmenci

burdan kazanan varsa tebrik ederim :kkk:

sabah kargo geldi ama sevinemedim bile :31::31:
kapıyı açınca kargocuyla beraber babam karşımda :26:
bide ne gelse beğenirsiniz :27: kotexxxx :27:
babamda ne geldi aç aç diye tutturmasın mı :26::31:
ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım bidaha dedim kargocuynan birlikte gelme baba didim içimden :27:
:))))))))))))))
Nestle Çikolata
‎2012'ye Nestlé Çikolata'nın 2012 keyifli hediyesinden biriyle girme şansı devam ediyor :) Arkadaşlarını davet edenler yeni bir tahmin hakkı daha kazanıyor!
Nestle Çikolata - 2012 Keyifli Hediye | Facebook

bunu n eyaptınız

beni flormardan aradılar kızlar bişi kazanmışım 3 talihliden biri oldun gibi bişe söylediler yada ben uyduruyorum:27:adres düzeltmek için aradılar:26:
ne kazandım acaba:44::26:

Back
X