Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayakkabı atölyesinde milletin ayakkabıları ulaşıyor tek tekdarısı başımıza
![]()
KIzlar limangoda bakınıyodum öyle butiklere anlık 20 tl çek geldi..Belki sizede gelebilir..![]()
Nescafe de ismimi gördüm. Kazanmışım. Ama ne veriorlardı :26:
banada geldi bende hemen kullandım çok seviyorum netten alış verişiçalışınca gezip promosyonları yakalamak zor oluyo ya bütün alış veriş sitelerinden alış veriş yapıyorum 20 tl de boşa gitmesin diye hemmen harcadım 4 tl kargo ödeyecem ayakkabı aldım
![]()
anlık o kadar yüksek meblağ pek vermezdi :26: vermişse de sadece ilgili butiğinde kullanılmak üzere olurdu ama bilemedim? öyle mi
banada geldi bende hemen kullandım çok seviyorum netten alış verişiçalışınca gezip promosyonları yakalamak zor oluyo ya bütün alış veriş sitelerinden alış veriş yapıyorum 20 tl de boşa gitmesin diye hemmen harcadım 4 tl kargo ödeyecem ayakkabı aldım
![]()
anlık o kadar yüksek meblağ pek vermezdi :26: vermişse de sadece ilgili butiğinde kullanılmak üzere olurdu ama bilemedim? öyle mi
Limango'da kargo 6.95 ama:44::44::44::44:
limangonun kargosu 6,95 ..hiç bir zaman 4 tl olmadı arkadaşım ödediğin tutara tekrar bak
hangi kargo ile geliyormuş
KIzlar limangoda bakınıyodum öyle butiklere anlık 20 tl çek geldi..Belki sizede gelebilir..![]()
banada 20 tl çek verdi ama tek bir kampanyada kullanılıyor
sayfa içinde gezinirkenmi veriyor hangi kampanya için verdi acaba?