Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

KIzlar limangoda bakınıyodum öyle butiklere anlık 20 tl çek geldi..Belki sizede gelebilir..:52:

banada geldi bende hemen kullandım çok seviyorum netten alış verişi :D çalışınca gezip promosyonları yakalamak zor oluyo ya bütün alış veriş sitelerinden alış veriş yapıyorum 20 tl de boşa gitmesin diye hemmen harcadım 4 tl kargo ödeyecem ayakkabı aldım :D

banada geldi bende hemen kullandım çok seviyorum netten alış verişi :D çalışınca gezip promosyonları yakalamak zor oluyo ya bütün alış veriş sitelerinden alış veriş yapıyorum 20 tl de boşa gitmesin diye hemmen harcadım 4 tl kargo ödeyecem ayakkabı aldım :D

Limango'da kargo 6.95 ama:44::44::44::44:

anlık o kadar yüksek meblağ pek vermezdi :26: vermişse de sadece ilgili butiğinde kullanılmak üzere olurdu ama bilemedim? öyle mi

yok yok hemen hemen her üyeye şubat sonuna kadar verirler çnkü bu haftadan beri bi kaç arkadaşıma vermişlerdi banada bu sabah geldi hemen harcadım :D bedava ayakkabı aldım ne güsel :D

cnm çek tutarından fazla alım yapılması gerekmektemi nasıl 4 lira kargo ödeyeceksin

uuuuuuu kızlar yanlış bilgi ben trendyoldan almışım 20 tl çeki limangadan 10 tl kazanmışım o duruyo daha harcamadım trendyoldan Vogue Art - Ayakkabı dan ayakkabı aldım 19,99 tl kargoda 4,95 miş 4,5 civarı ödemeişim... kusra bakmayın o kadar çok alış veriş sitesinden bişiler alınca karıştı kafam...

Back
X