Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Közen Bijuteri
‎29.02.2012 çarşamba günü yapılacak cekilişle bir kişiye ücretsiz hediye gönderilecektir kargo bedeli kazanan talihliye ait olacaktır. basarılar. sayfamızı Beğenmek ve paylaşmak yeterlidir.

Közen Bijuteri | Facebook

dün metrolarım geldi çokkkk sevindim 15 tane ve çok tatlı küçük bir çntanın içinde oğlum hepsini görünce sevincinden zıp zıp zıpladı

Sınırsız Hediye Çekilişi
‎10. ÇEKİLİŞİMİZ ŞEREFİNE
Zara Stradivarius Elbise Hediye Çekilişimizde
ETİKET FİYATI 78 TL
ZARA,STRADİVARİUS
YAKA ve FİYONK DETAYLI HARİKA ELBİSE
VİSKON
BEL VE YAKADA DERİ GÖRÜNÜM DETAYLI
KESİMİ İLE ÇOK ŞIK VE ASİL DURUŞ
KAHVERENGİ KIRÇIL RENKTE
S BEDEN
ELBİSE BOYU :92 CM ( OMUZDAN İTİBAREN)
BEL :36 CM
ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN.
Zara Stradivarius Elbise Hediye Çekilişimizde | Sınırsız Hediye Çekilişleri – Her Hafta 1 Hediye Çekilişi
:27::27:

http://www.facebook.com/pages/Sınırsız-Hediye-Çekilişi/109369795831191

Son düzenleme:

Borajet | Facebook

Sevgililer günü aşkın günü, güzel sözlerin günü...

Bu özel günde siz de sevdiklerinizden özel sözler duymak, onlara özel sözler söylemek istersiniz değil mi?

Sevgililer Günü’nde Sevgilinizden duymak istediğiniz üç kelimeyi; bu yazının altına yorum olarak yazın...

Yazdığınız yorum en çok beğeniyi alsın, Borajet’ten çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanın

[h=6]AKavm.com
[/h][h=6]Gmail'e özel olarak düzenlenen Sellini veya Rosa cüzdan hediye yarışmamızın kazananları "Berna Baçkır" ve "Mehpare Ölmesek" i kutluyoruz.
Lütfen "Cüzdan Hediyem" konu başlıklı mailinizi iletişim bilgilerinizi, telefon numaranızı ve hangi cüzdanı istediğinizi belirterek destek@akavm.com adresine gönderin. Kendilerini bir kez daha tebrik ederiz.
[/h]
berna tebrikler

arkadaşlar facede kurabiye atolyesi buldum ordada linki duvaranda paylaşana kurabiye varmış ben temmuz annelerinde paylaştım bile facede :)

https://www.facebook.com/groups/268171496585246/

Arkadaşlar, facebookta,twitter da, vb. sosyal ağlarda sayfamızı duyurun. Çekilişle nefis kurabiyeler kazanın :))

https://www.facebook.com/mutlu.anneler

Mutlu Annelik Rehberi | MutluAnneler.com

Agu Bugu'LarLa Yarısma
EVET MERHABAAA :))) SAYFAMIZ TEKRAR AKTİF OLMAAYA BASLADI TAKİP EDİN YAENİ YARISMAMIZ OLUCAK İNŞŞ..HERHANGİ BİR GÜN BELLİİ DEĞİLL TAKİPTE KALIN :)

Agu Bugu'LarLa Yarısma | Facebook

Közen Bijuteri
‎29.02.2012 çarşamba günü yapılacak cekilişle bir kişiye ücretsiz hediye gönderilecektir kargo bedeli kazanan talihliye ait olacaktır. basarılar. sayfamızı Beğenmek ve paylaşmak yeterlidir.

Közen Bijuteri | Facebook

Gümüş
Günaydın.... Yarışmamız devam ediyor... Son iki gün... Katılmak için tıklayın ! Gümüş - Kampanya | Facebook

Gümüş | Kampanya

tunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hala nestle ıle duruyu beklıyorum
maggıler dagıtıma baslamamıs
etı cın oyuncagım ortada yok
arcelıkten aramadılarrrr
ruffles ne zamn gelır bellı deıl :(

ahh duru gece gündüz demeden oynadım seni 1 hafta tatildim okullar başlamadan kazanayım dedim,sabah uyandım aklımda ilk sen vardın gece yatarken yine sen ,ama ne senden ne diğerlerinden hiçbir şey kazanamadım.AŞK olsun sana hıh :19::63: Hadi diğer kampanyaları geçtim senden çok umutluydum o kadar değer verdim ama fazla değer vermemek lazımmış şımardın sende !:47:

Daha da duru oynamam :117:

Gidiyorummm durunun kokularııı üzerimdeee.... :12::111:

Gider marketten bi koli alırım arkadaşşşş :27: Kazananları tebrik ederim :54:

altına imzamı atıyorum daha da konuşmuyorummm duruuuu:20::20::20:

günaydınnn :16:
:52::52::52:
çok teşekkürler zarigan sabah sabah mutlu haberi sen verdin :32:
akşam görmemiştim ben
çok sağol canım :29:

burdan akşam haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim sayesinde katıldım :16:
darısı hepinize inşallah kızlar :kkk:

kazanmana sevindim ilk ben duyurmuştum sonra bi arkadaş link atarak duyurmuştu siteden birinin kazanması güzel oldu bak seni beklemişler gelsin de hediye verelim diye güle güle kullan :16:

Back
X