Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm siparişler geliyor mu diye o aklıma takıldı bi kaç yerde olumsuz yorum okudum da:44::44:
sparişler sorunsuz geliyo.olumsuz yönü bazı sparişlerim geregınden fazla uzun sürede geldi.ama problem deil di acil bişey degildi.baya alışveriş yaptım.sparişin geç gelebilir ha acelem yok disan farketmz.ben alıyorum ya.ama dedigim gibi hemen gelebilirde
aa ruffles lar ufak tefekmiş öle okudum bir yerde:26:hemen biter ki otüm hayallerim yıklıdı
![]()
sağol cnm acelem yok gelsin de geç gelsin
bi de kendi hesabımdan başka hesabı davet edip alışveriş yaptım ama hediye çeki gelmedi:18::18:
acaba aynı bilgisayardan olduğu için mi yoksa geç mi geliyor ?
mutlaka geliyo çekler.ama sparişi ne zaman verdiğine bakma.kargo ne zaman sana teslim etmişse ondan 1 ay sonra yükleniyo çekin.mail hesabına bilgi geliyo.
ha bu arada fikirmetre daybuydayın kargo bedava oldugu zaman testı kapıyo.yılbaşında kargo bedavaydı .çek alayım diye uye olayım dedim testı kapamış.bugunde ole oldu sanırım
ben napım yha
gene sana 140 gelcek
bana 65 tanecıkkkkkk :))))
mutlaka geliyo çekler.ama sparişi ne zaman verdiğine bakma.kargo ne zaman sana teslim etmişse ondan 1 ay sonra yükleniyo çekin.mail hesabına bilgi geliyo.
ha bu arada fikirmetre daybuydayın kargo bedava oldugu zaman testı kapıyo.yılbaşında kargo bedavaydı .çek alayım diye uye olayım dedim testı kapamış.bugunde ole oldu sanırım
ben napım yha
gene sana 140 gelcek
bana 65 tanecıkkkkkk :))))
şşşşşşşşşş
bir daha duymıyım bu sözlerii
bize bi danecik bilem yokken bunları konuşmanız hemde yanımızda
çok aip
![]()
benimde davetten gelen 20 lik çekim vardı 2 tan ekrep tavası aldım 5 lira verdim.
ha bu arada limangoda kargo bedavaymış.çekler kullanılıyomu bi bakın
evet canm kazandınız dıye maıl atmıslardı ıletısım bılgılerını ıstemıslerdı
maıl adreslerıde duru@zadaca.com.tr
KIZLARRR
fikirmetreden anket doldurup daybuday için 10 tl çek kazandım yükledim kargo bedavadan da faydalanıp 90 kuruşa tişört aldım![]()