Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın herkese

hediye kazanan herkes güle güle kullançok güzel sın hediyelerini ,bende bugün ilk hediyemi aldım anneboyutunda anket doldurmuştum şekerlik kazanmışım biraz büyük bir şekerlik sanırım hem süs hem şekerlik:) çok sevindim bu benim ilk hediyem:1:tekrar herkese hayırlı olsun

klavyem bozuk olduğu için yazılarım birbirine girdi

hediye kazanan herkes güle güle kullansın hediyelerini ,bende bugün ilk hediyemi aldım çok güzel anneboyutunda anket doldurmuştum şekerlik kazanmışım biraz büyük bir şekerlik sanırım hem süs hem şekerlik:) çok sevindim bu benim ilk hediyem:1:tekrar herkese hayırlı olsun[/QUOTE]

günaydınlarrrrr

ruffles gelen kızlar bilmem dikkatinizi çektimi bana gelen cips kolisinde 80 pk. yazıyor. ben 65 pk. bekliyodum. kabaca sayayım dedim hakkatende 80 pk cips göndermişler.:27:

aynen cnm ya bende onu yazacaktım ne unuttum diyorum bende çevremde bir kaç kişiye verdim 10-15 pk.
evde öle bir saydım dediğin gibi valla saolsunlar ya :)))

Kızlar bu hürriyette ben giriyom cevaplıyom sadece bunun kazananları falan yokmu? nasıl işliyor hurriyette sistem ?

Birde şu fikrimuhime üye olayıyım mı ? gercek bılgılerımı vereyım mı? ne dersiniz ?

Son düzenleme:
hemenevinde
‎14.02.2012 Salı Gününün Vegetable Onion Chopper - Sebze Doğrayıcı Kazanan Şanslı İsimleri;

1 -TÜLİN KURTULUŞ KARAMAN
2 -FULYA BAŞKAN
3 -FATMA YAZGAN
4 -NURAY UZUN ÇAKMAK
5 -SULTAN KAPKINER

günaydın kızlar uzun zamandır takipteyim sayfayı bende henüz bişey kazanamadım, dün sadece fikir metreden daybuyday dan 10 tl hediye çeki kazandım ama alacak bişey bulamadım.kupon 22 şubata kadar geçerliymiş ben netten kredi kartıyla alışveriş yapamadığım için eğer aktarma şansım varsa bir arkadaşa vermek isterim :40:

Royce Energy Drink
Royce Sevgililer Günü Kampanyası - Kazananlar :

Nuray Çakmak, Sibel Altundağ, Serhat Özyurt, Esra Takım, Yasemin Muratoğlu, Ceyda Kazaz, Ergün Karaman, Arzu Yıldız, Onur Paşalar, Ayça Oktar.

Kazananları Tebrik Ediyoruz :)
Kampanyamıza Katılan Herkese Teşekkürler, Saygılar.

Money Club Kart
‎14 Şubat günü sevgilisi olanları düşünürüz de 15 Şubat günü sevgilisi olmayanları düşünmez miyiz? Money Club Kart’ını Facebook üzerinden kayıt etmiş olanlar Biscolata tadında bir gün için bugüne özel, Biscolata Pia’nızı mutlaka alın! Money Club Kart - Money Club | Facebook

günaydın kızlarrr:29:
güne yine hoş bir haberle başladım.
bir blogtan iki kişilik amerikan servisi seti kazanmışım ki vintage tarzında ennn bayıldığım şeydirrr:52:

trendyoldan da çeklerimi harcadım, 1 cap 1 kaban aldım kotondan.
ana hesabıma bi 20tl daha geldi:1:
çeklerin yarısı geri geldi yani :1::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kadir gecesi doğmuşsun Kontescim :46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar uzun zamandır takipteyim sayfayı bende henüz bişey kazanamadım, dün sadece fikir metreden daybuyday dan 10 tl hediye çeki kazandım ama alacak bişey bulamadım.kupon 22 şubata kadar geçerliymiş ben netten kredi kartıyla alışveriş yapamadığım için eğer aktarma şansım varsa bir arkadaşa vermek isterim :40:

ben alabılırım tabı oluyosa

Royce Energy Drink
Royce Sevgililer Günü Kampanyası - Kazananlar :

Nuray Çakmak, Sibel Altundağ, Serhat Özyurt, Esra Takım, Yasemin Muratoğlu, Ceyda Kazaz, Ergün Karaman, Arzu Yıldız, Onur Paşalar, Ayça Oktar.

Kazananları Tebrik Ediyoruz :)
Kampanyamıza Katılan Herkese Teşekkürler, Saygılar.

sonunda kazanmışım şu royce drinkten

Dilruba TAKI
Aşağıdaki sayfayı paylaşın ve Dilruba Takı: Bu kısmı siz doldurun. İstediğiniz kadar slogan yazarak paylaşımda bulunabilirsiniz. Yarışmamız, yarın 12:00'de sona erecektir. 17:00'de kazananlar sayfamızdan duyurulacaktır. En güzel sloganı siz yazın muhteşem kolyeleri kazanmaya hak kazanın...

Ebrusallistore
Süpriz hediye kampanyasında kazanan 5 takipçimiz; Cemile Okşar,Seçil Katıksız,Dilek Dinçsal,Güliz Akgün Güngör, Buket Toy' u kutluyoruz :)

Back
X