29 şubat mış..bende bekliyorum diğer çekimin aktifleşmesini ,kullanıcam colayı da..
bu cola kod kampanyası devam ediyor mu ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 şubat mış..bende bekliyorum diğer çekimin aktifleşmesini ,kullanıcam colayı da..
kızlar ruffles beğenip paylaşan herkeze geliyormu ?
kızlarr bu arada polo club vardı ya isteyen herkese hediye diye bişe paylaşılmıstı , üye olmustuk sitesine. bugün hediyelerim geldi cidden, makyaj çantası ve bozuk para cüzdanı. şaşırdım gayette güzeller. paylasım için tşk ediyorum .
buarada yurt içi kargo ile geldi,ankaradan gönderiliyormuş. önce aradılar ankaradan arıyoruz diye snra da kargo geldi.
Güle güle kulllan cnm
Kargo 4.5 Lira mı?
kızlarr bu arada polo club vardı ya isteyen herkese hediye diye bişe paylaşılmıstı , üye olmustuk sitesine. bugün hediyelerim geldi cidden, makyaj çantası ve bozuk para cüzdanı. şaşırdım gayette güzeller. paylasım için tşk ediyorum .
buarada yurt içi kargo ile geldi,ankaradan gönderiliyormuş. önce aradılar ankaradan arıyoruz diye snra da kargo geldi.
kızlar faber castelde uygulama var
0.5 ucu olan var mı?
resım atma ımkanınız var mı arkadaslar cok merak edıyourm![]()
tam kurt kampanyacıların yarışması hiç bulaşmadım yesinler birbirlerinikeşke ekranda bi ayar olsa da hiç görmesem o yazıyı