Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar sürat kargodan bi paket gelmiş evde yoktum. Fakat 5 tl kargo ücreti istemiş. Annemde geri yollamış. Ne olabilir acaba? :31:

slm bi kaç gndur hastanede uğraşıyorum
var mı gündem de olan kampanyalar adlarını yazsanız
benimde bloglardan hediyem özel tasarım çantam,sevgililer günü için tasarlanmış 2 paket sabunlarım,kızımıa amigurumi oyuncak ve mikrofon,ıng bank çekilişinden kazandıgım phılıps kafa bandlı kulaklık ve glade oda kokusu gelmiş
eticin ,benimo ve little ponny oyuncak ortada yok halaaa

Son düzenleme:
arkadaşlar teknosa aşk için teknoloji kazananları açıklamış pcden chorme ve explorer dan açamadım buraya kazananları kopyalar mısınız?

kızlarr bu arada polo club vardı ya isteyen herkese hediye diye bişe paylaşılmıstı , üye olmustuk sitesine. bugün hediyelerim geldi cidden, makyaj çantası ve bozuk para cüzdanı. şaşırdım gayette güzeller. paylasım için tşk ediyorum .:16:
buarada yurt içi kargo ile geldi,ankaradan gönderiliyormuş. önce aradılar ankaradan arıyoruz diye snra da kargo geldi.

kızlarr bu arada polo club vardı ya isteyen herkese hediye diye bişe paylaşılmıstı , üye olmustuk sitesine. bugün hediyelerim geldi cidden, makyaj çantası ve bozuk para cüzdanı. şaşırdım gayette güzeller. paylasım için tşk ediyorum .:16:
buarada yurt içi kargo ile geldi,ankaradan gönderiliyormuş. önce aradılar ankaradan arıyoruz diye snra da kargo geldi.

Güle güle kulllan cnm:49::49:
Kargo 4.5 Lira mı?

resım atma ımkanınız var mı arkadaslar cok merak edıyourm :52:

Back
X