Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok mantıklıı teşekkürlerr düşünememiştimm gerçktenn benn:16::16::16:birdeee 20 tllik çeki kullanablmek için alt sınır falan varmı meselaa 30 liralık ürünlerden sonrası için geçerli gibii

aldığın ürünün 20 tl yi geçmesi gerekiyor,örn.20.50 tl gibi

Ay sinir oldum yaa

ups nin kargo takibine baktığımda ürünün teslim edildiğini göseriyor ama glade bana gelmedi napıcam ben :S

Ay sinir oldum yaa

ups nin kargo takibine baktığımda ürünün teslim edildiğini göseriyor ama glade bana gelmedi napıcam ben :S

telefon edip sordunmu? komşularına bırakmış olabilir.. bi kere banada oldu kendisine teslim edildi diyodu trendyol siparişimde aradım hemen kargoyu bna gelmedi ama teslim edilmiş yazıyo dedim komşunuza bırakmışlar ismi şu dediler..

[h=6]Mutfak Listesi
[/h][h=6]Tüm takipçilerimize duyurulur suanda devam etmekte olan sayfamız 4000 yarışması tamamlanıncaya kadar yeni bir yarışma yapılmayacaktır sayfamız 4000 olduğunda katılımcılardan 3 kişiye falez 3 lü cezve seti hediye edilecektir.[/h]

benımolar 1 paket mı yoksa 1 kutu 8 adet bilgi var mı?

Yapıkredi'den Trendyol üyelerine 20 TL...

"15 Şubat – 10 Mart 2012 tarihleri arasında Bireysel İnternet Şubesi’ne veya Worldonline’a giriş yapan tüm YKB müşterileri trendyol.com’dan indirim kodu kazanacaklardır.

Kampanya koşulları :
Kazanılan indirim kodu 10 Nisan 2012 Pazar saat 24:00’a kadar geçerli olacaktır.
İndirim kodu, sipariş toplamında 20TL indirim sağlamaktadır.
İndirim kodları tek sefer kullanım için geçerlidir.
Kampanya süresince her müşterimiz sadece bir hediye çeki kazanabilir."

Adrese ÇiğKöfte
Kazanan isimler belli oldu, çiğ köfte, cigkofteci, cigkofte, Çiğköfte, Toptan Çiğ Köfte, çiğköfte sipariş - çiğ köfte bayilik - çiğköfteci - cigkofte bayi da kullanılmak üzere yarışmada belirttikleri mail adreslerine hediye çeklerini gün içinde göndereceğiz.
Yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.Bizi takip etmeye devam edin,kısa bir süre sonra yepyeni yarışmalar ile bu heyecanı yeniden yaşatacağız :)

Kazananlar : Serap Arslan - Fikri Çetin - Canan Candan - Tarık Tarakçı

Tebrik ederiz...

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum
şimdi biz bu yarışmalara falan giriyoruz ya bunlar bizim internet kotamızdan çok mu gidiyor acaba.
bizim ttnet paketimiz aylık 35 tl miydi ne tamda bilmiyorum eşim ilgileniyor da.
2 aydır 80 tl geliyomuş eşimde arayıp bana soruyo birşeymi indirdin internetten diye.yoksa biri şifremizi mi kırdı diyo.
bende acaba bu girdiğimiz yarışmalrdan olabilirmi dedim.
size ne kadar geliyor fatura...

kızlar benm bugün limango siparişlerim dağıtıma çıkmış 1 2 saate kadar gelir heralde. ama bnm aklıma bişey takıldı diyelim gelen ürünlerde kırık falan olursa ne yapmam gerekiyo :44:

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum
şimdi biz bu yarışmalara falan giriyoruz ya bunlar bizim internet kotamızdan çok mu gidiyor acaba.
bizim ttnet paketimiz aylık 35 tl miydi ne tamda bilmiyorum eşim ilgileniyor da.
2 aydır 80 tl geliyomuş eşimde arayıp bana soruyo birşeymi indirdin internetten diye.yoksa biri şifremizi mi kırdı diyo.
bende acaba bu girdiğimiz yarışmalrdan olabilirmi dedim.
size ne kadar geliyor fatura...

benimki sınırsız o yüzden sorun olmuyor ama dediğin durumu arkadaşım yaşadı.
bi şey indirmediği + online izlemediği halde sadece yarışmalarla kotayı baya aşmıştı:26:

Son düzenleme:
kızlar benm bugün limango siparişlerim dağıtıma çıkmış 1 2 saate kadar gelir heralde. ama bnm aklıma bişey takıldı diyelim gelen ürünlerde kırık falan olursa ne yapmam gerekiyo :44:

bende ondan korkuyorum canm izmire yolluyorum ablamlar alsın diye ben başka şehirdeyim okul nedeni ile onlar da zor ilgilenir :18:

referans no alcan limangodan iade numarası sonra onunla birlikte kargoya götürcen geri yollıcan limangoya

bu arada kapıda kargocu varken paketi açmak lazım:25: kırık varsa tutanak tutması amaçlı:18:off inşallah kırık olmaz:26: benim 4 tane ayrı kargom var yolladığım ablamları hepsi de cam:18:

Back
X