Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarr bu yapı krediworld a bireysel online üye olunca noluyo ki nsl olunuyo neden olunsun bunların cvplarını verecek olan biri var mı?? bu arada ben ilk defa tahmin etmiyodum ama geçen cuma mail geldi durudan bornoz kazanmışım ne zmn gelir ki sanki 15 gün içinde diyodu geçen cuma ayın 10uydı 25ine kdr gelir herhalde aranzda kazanıp da gelen olursa yazsın lütfen. bi de ttnet müzik paketi mi ne kaanmışm napçam ki ben onu intel türkiye den.. bi de limangoya şimdi üye oldum neden 20tl hediye çekim gözükmüyor acaba biliyomusunz

Son düzenleme:
oyun yarışmsı da bitti bu arada :43::43:

ayy evet ya. oynamak için girdim. bi baktım bimiş yarışma. kazanamadan bitti tühh:5:

kızlarr bu yapı krediworld a bireysel online üye olunca noluyo ki nsl olunuyo neden olunsun bunların cvplarını verecek olan biri var mı?? bu arada ben ilk defa tahmin etmiyodum ama geçen cuma mail geldi durudan bornoz kazanmışım ne zmn gelir ki sanki 15 gün içinde diyodu geçen cuma ayın 10uydı 25ine kdr gelir herhalde aranzda kazanıp da gelen olursa yazsın lütfen. bi de ttnet müzik paketi mi ne kaanmışm napçam ki ben onu intel türkiye den.. bi de limangoya şimdi üye oldum neden 20tl hediye çekim gözükmüyor acaba biliyomusunz

15 Şubat – 10 Mart 2012 tarihleri arasında yapıkredi Bireysel İnternet Şubesi’ne veya Worldonline’a giriş yapınca 20 tl trendyol çeki veriyor cnm.

Eki Görüntüle 348248

çok teşekkür ederim cnm.
Şekerliğim dün geldi ilk defa kazandım :1:

tebrikler canm:24:

kızlarr bu yapı krediworld a bireysel online üye olunca noluyo ki nsl olunuyo neden olunsun bunların cvplarını verecek olan biri var mı?? bu arada ben ilk defa tahmin etmiyodum ama geçeen cuma mail geldi durudan bornoz kazanmışım ne zmn gelir ki sanki 15 gün içinde diyodu geçen cuma ayın 10uydı 25ine kdr gelir herhalde aranzda kazanıp da gelen olursa yazsın lütfen. bi de ttnet müzik paketi mi ne kaanmışm napçam ki ben onu intel türkiye den.. bi de limangoya şimdi üye oldum neden 20tl hediye çekim gözükmüyor acaba biliyomusunz

ya ben üye olmak istedim de kart bilgilerini istiyo tırstım :18:aslnda çok iyi olurdu:18:

limanngoda o kampanya bitti diye biliyorum o yüzden görünmüyor 20 tl çekin:31:

durudan bornoz kaznmıştm 1 ayda geldi:25:

bana geç geldi bazılarına hemen gitmiş:24:

ayy evet ya. oynamak için girdim. bi baktım bimiş yarışma. kazanamadan bitti tühh:5:

15 Şubat – 10 Mart 2012 tarihleri arasında yapıkredi Bireysel İnternet Şubesi’ne veya Worldonline’a giriş yapınca 20 tl trendyol çeki veriyor cnm.

ben korkuyorum yaa girsem bi sorun çıkarmı siz girdiniz mi:50::5:

Duvar Fotoğrafları | Facebook

VİVALDİ KOZMETİK SAAT SERİSİ (15 Şubat 2012) ADLI ALBÜMÜ PAYLAŞ GÖZALTI KREMİ KAZANMA ŞANSI YAKALA!!!!

Paylaşım yapanlar arasında yapılacak olan çekilişte 2 kişiye Vivaldi Kozmetik Gözaltı Kremi hediye edilecektir. Paylaşın , hediyeyi kazanma şansını yakalayın!!!

bende kazanmışım TTnet müzik paketi nerde dandirik şey var beni bulur zaten:41::41::41:

tebrikler canm:24:

ya ben üye olmak istedim de kart bilgilerini istiyo tırstım :18:aslnda çok iyi olurdu:18:

limanngoda o kampanya bitti diye biliyorum o yüzden görünmüyor 20 tl çekin:31:

durudan bornoz kaznmıştm 1 ayda geldi:25:

bana geç geldi bazılarına hemen gitmiş:24:

cvplarınız için teşekkürler kızlar. evet hediye çeki veriyor da bu woorld online a üye olnca noluyo yani nasl üye olcam ve orada napıcam ne işe yarıcak onu anlmadım. tüh kaçıormışm hediye çekini yaa üyeliğimi iptal ettirsem dha snra tekrar olsam aynı mail adresiyle olmaz dimi

henüz gelmedi ama geçen gün arayıp adres bilgilerimi istediler , taaaa 6 marttan sonra göndirceklermiş, ne var onu da bilmiyorum , bakalım gelirse,o zamana kadar bir şey kazanmazsam ilk hediyem olucak, ama mart a kadr kazanayım yaaa :)

İnşallah kazanırsın.

Yemek Şöleni
Ödüllü Yarışmamız 20 Şubat tarihine kadar devam ediyor...
Hediyeli Kampanya

Yeni bir hediyeli kampanya ile karşınızdayız...
...

1 üyemizin Sinbo buharlı ütü

5 üyemizin 56 tablet'ten oluşan bulaşık makinesi deterjanı kazanacağı kampanyamıza katılmak için

Nolte Türkiye facebook sayfamızı beğenmeniz
Nolte Türkiye duvarındaki kampanyayı paylaşmanız
(Nolte Türkiye - Duvar | Facebook)

Yarışmamız 20 Şubat günü son bulacaktır.

Not=Yarışmamız Yemek Şöleni tarafından yapılmaktadır.Nolte Türkiye Facebook sayfasına yorum yazılmamasını rica ederiz.Devamını Gör
Ekleyen: Yemek Şöleni..

bende kazanmışım TTnet müzik paketi nerde dandirik şey var beni bulur zaten:41::41::41:

evet işe yarar küçücük bşy olsaydı bari kaybettiğim zmna değmez

bu arada baktım trendyol 20tl hediye çeki kampanyasına cicek.com muydu neydi onun için geçerliymiş snrm bn de giriş yapmadım

Son düzenleme:
KIZLARR SELAMM :16:

yapı kredinin trendyol kampanyasını okudum kredi kartımı 4440444 de ki bayanın yardımıyla sisteme tanıttım kişiye özel hediye paketim çıktı ama çiçek.com dan 20 tl gözüküyor şu anda zaten bayanda daha sisteme yansımamış siz nereden öğrendimniz bu olayı demişti şimdi soruyorum trendyol iç,in 20 tl alan oldu mu kod yazacakmış o hediye paketi olan yerde

Back
X