Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

metro da artık sorulara bakmadan hızlıca sadece cevaplara bakarak cevap verebiliyorum :1:
düşününki her gün 7 hesaptan katılıyorum ama gelin görünki her hafta sadece bir hesaptan kazanabiliyorum :1::31:

kızlar onur airden iki adet yuzde elli indirim var ben kullanmıorum kullanmak isteyen olursa bildirsin bana son gün neydi unuttum valla:9:

canım ben de kullanmayacağım işe girdiğim için.... ama onur airi aradım ben. indirimleri sizin yazdığınız iki kişiden başka kimse kullanamaz diyor. eğer bir şeyler yapabiliyorsak bir arkadaşımın çok ihtiyacı var ona vermek istiyorum

The Panel Station çevrimiçi anketler ile ürün ve hizmetler hakkinda geri bildirimlerini sunmak için aktif olarak katilim gösteren ve böylece bir Etki ortaya koyan özel bir tüketici toplulugudur.

Genel Talimatlar:

Bu basit kayıt formunu doldurarak, 250 puan kazanacaksınız. Bu puanlarla www.markafoni.com, Hepsiburada.com | Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezi dan hediyenizi seçebilir ve aylık çekilişlerle Apple i-Pad kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

Başarılı bir şekilde kaydolmak için, lütfen aşağıdaki tüm ayrıntıları doldurun. Doğru ve eksiksiz bilgileri sağlayarak size daha iyi hizmet vermemize yardımcı olun! Sizinle hiçbir şekilde pazarlama/satış amacıyla iletişim kurmayacağız. Gizlilik Politikası na bakın.

böle bişi buldum kızlar:44::44::44::44:

$SAM_6375.webp $SAM_6369.webp

Merhaba Kızlar Limango siparişlerim geldi..Kaliteleri oldukça iyi..
Gördüğünüz gibi kupalardan biri kırık çıktı..Kaşıklarda öyle..Bu durumda neler yaptınız yazmıştınız sanırım ama hatırlamıyorum
..

Eki Görüntüle 348368 Eki Görüntüle 348366

Gördüğünüz gibi kupalardan biri kırık çıktı..Kaşıklarda öyle..Bu durumda neler yaptınız yazmıştınız sanırım ama hatırlamıyorum
..

:ssz::ssz::ssz:çok üzüldüm yaa:ssz::ssz:

benimkiler de gelmiş aynı reçellikten ve kalpliden almıştım:ssz: kırık yok allaha şükür teneke kutum biraz yamukmuş düzeltmiş ablam düzelmiş o çok öenmli değildi zaten:ssz:

referans numarası al şimdi iptal et siparişi limangodan önce referans no verior o sana

onunla kargoya götür geri yolla limangoya:6:

paran iade ediliyo sonra

bugün ducros açıklanacak :52:
pazartesi ve perşembe günleri açıklanıyo çünkü bekliyorum bakalım :26:

benimkiler de gelmiş aynı reçellikten ve kalpliden almıştım:ssz: kırık yok allaha şükür teneke kutum biraz yamukmuş düzeltmiş ablam düzelmiş o çok öenmli değildi zaten:ssz:

referans numarası al şimdi iptal et siparişi limangodan önce referans no verior o sana

paran iade ediliyo sonra
Çok beğendim reçellikleri :) Güle güle kullan sende..
Çok teşekkür ederim hemen yapıyorum dediklerini..

paran iade ediliyo sonra

Şimdi baktımda reçellik ve kupaları birlikte sipariş vermişim iptal edersem siparişi onlarıda iade etmek zorunda kalacağım..bu yüzden vermiyeyim en iyisi :)

Kızlar benim daybuydaydan yaptığım alışveriş görünüyor yalnız ben eşime davet gönderdim onun hesabından da alışveriş yaptık ama bana hediye 20 tl gelmedi :50: Neden acaba?? Aynı durumla karşılaşan var mı yoksa alışveriş teslim edilince mi yükleniyor hediye çeki?

Eki Görüntüle 348368 Eki Görüntüle 348366

..
benimde aldığım seramik kaşıklık kırık çıktı 5 tl bişey di..limangoya yazıp iade etmedim ama yazmak gerek..
bir de porselen mama tk. almıştım onlar sağlam geldi çok şükür..

bugün ducros açıklanacak :52:
pazartesi ve perşembe günleri açıklanıyo çünkü bekliyorum bakalım :26:

sen daha önce ducrostan kazandınya:23:

Kızlar benim daybuydaydan yaptığım alışveriş görünüyor yalnız ben eşime davet gönderdim onun hesabından da alışveriş yaptık ama bana hediye 20 tl gelmedi :50: Neden acaba?? Aynı durumla karşılaşan var mı yoksa alışveriş teslim edilince mi yükleniyor hediye çeki?

aynen bende de öyle görünüyor
:50::50::50:çek falan yok

kızlarr avonlarım geldı tam paketını açtım kendı kendıme çok cömertler falan dıye konusuyodum.tel ile fotosunu çekerken telefon çaldı.kim?
gazete vatan.dıvasdan teltaş kazanmışım.1500.kişi olmuşum.2gun içinde gelirmiş.inanmıyorummmmmmmmmm.aranan varmı.diğer kişi de izmirden miş.şok oldum.

bende yanı senin gibi yaptım,ama malesef kampanya vs tarzı kodlarla yapılan alışverişlere çek gelmiyor yazıyor davet ettiklerim kısmında idi yanılmıyorsam dolayısyla bana da gelmedi..

Back
X