Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ETI CIN BNMDE GELMEDI
SINEMISSSSSSSSS HARIKA YHA
COK BEGENDIM GELEN HEDIYELERINI :nazar::nazar::nazar::52::52::52::52:

hayırlı olsun cnm çok beğendim güle güle sağlıklı günlerde kullan cnm

en çok o kuzu yu sevdim ,:))))

tşkler arkadaşlar
kızımda o kuzu ve mikrofona bayıldı
birde bu özel tasarım çantam geldi eklemeyi unutmuşum
$IMG0732A.webp

[h=6]Gondol
[/h][h=6]Yoğun ilginiz için çok teşekkür ederiz. Yarışmamız sona ermiştir. Kazananları birazdan açıklayacağız. :)[/h]

Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "10" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "G-01 Basic krema pompası" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

Özge Nayan Hakgözi
Zeynep Kaya
Meltem Kara
Ömer Canlı
Murat Gören
Meltem Özdoğan
Leyla Akkuş
Selcen Dölek
Mukadder Maytar
Öznur Beskazalıoğlu

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

"Duru Shine reklam filminde hangi duş jeli ön plandadır?" sorusuna "Yakut" doğru cevabını veren kullanıcılarımız arasından yaptığımız çekilişle ödül kazanan

"Alitalip Altay, Şule Şahbudak, Ilyas Gül, Demet Işıl Işık, Cemil Kaya" isimli kullanıcılarımızı tebrik ediyoruz.

kazanamadımmmm. :) kazananları tebrik ediyorum :)

Gondol da kazandım :52: sinir oluyordum her hafta kazanamıyorum dııye :27: benımde etı cınlerım ve arcelık robotlarım gelmedı ve bırde kervandan 50 tl lık cekım :43:

burda yayınlanmıştı galiba ama gözden kaçmış olabilir.
gazetevatan face de her 500. kişiye pırlanta tektaş veriyo.benı dun aradılar.katılın derim.

çöZÜM DERGİSİ DERSHANELERİ RESMİ SAYFASI
ÇÖZÜM videomuzu beğenen, duvarında paylaşan ve 25 arkadaşına paylaşımımız altına yorum yaptıran şanslı 5 kişi MP4 kazanıyor. Kazanan kişiler çekilişle belirlenecektir.

Back
X