ismi kazananlarda yazdığı için ismini verdim yanlış anlaşılmasın. Ama ne kadar çok aktaş ve akkuş var. demekki yardımlaşmayı biliyolar ne güzel helal olsun o zamanDD
yanlış anlaşılmadı

ama sana katılıyorum yardımlaşma konusunda süperler o grup..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ismi kazananlarda yazdığı için ismini verdim yanlış anlaşılmasın. Ama ne kadar çok aktaş ve akkuş var. demekki yardımlaşmayı biliyolar ne güzel helal olsun o zamanDD
yanlış anlaşılmadı
ama sana katılıyorum yardımlaşma konusunda süperler o grup..![]()
kızlar slm.clubbon 10 lira hediye çeki göndermiş.25 tl ve üzeri için geçerliymiş.hıhhhhhhhhhh
eti benim o geldi arkadaşlar az önce.........
sizinkilerde yola çıkmıştır
zip dağıtım ile geliyor bilginize..
o gruba bizi almazlar mı acaba![]()
gerçektenmi ne güzel istanbul mu acaba ben istanbulda oturuyorumda
eti benim o geldi arkadaşlar az önce.........
sizinkilerde yola çıkmıştır
zip dağıtım ile geliyor bilginize..
limangodaki çek yıl sonuna kadar geçerli.aslında cok iyi.limangodaki üyeligi iptal edip tekrar aynı tel nosuyla üye olunuyomu hiç bilmiyorum deneyen varmı hakkatten merak ettim.canım sen denesene olursa 20 lira da çekin olur
sen bana özelden yolla yinede tatlımalırlar memnunuiyetle ama adını verirsemde burdan şutlanırım![]()
sen bana özelden yolla yinede tatlım
üyelik iptali yerini bulamadım ki![]()
limangoda iptal etme secenegi yok, iletisim bolumunden iptal etmek istedigini yaziyorsun, ama silmeyebiliyorlarmis bilgilerini yani tekrar ayni numara ile kayit olabilirmisim bilemiyorum:26: