Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar slm.clubbon 10 lira hediye çeki göndermiş.25 tl ve üzeri için geçerliymiş.hıhhhhhhhhhh

kızlar slm.clubbon 10 lira hediye çeki göndermiş.25 tl ve üzeri için geçerliymiş.hıhhhhhhhhhh

bnde de var bi tane anketten gelmişti o da mı öyle acaba hala bekletiyorum.:26:

kızlar limango bu yıl sonuna kadar olan çek sdce yeni üye olanlara mı geçerli yaa ben daha geçengün üye olmuştum.iptal etsem tekrar girsem olur mu

eti benim o geldi arkadaşlar az önce.........:21:
sizinkilerde yola çıkmıştır:55:
zip dağıtım ile geliyor bilginize..

limangodaki çek yıl sonuna kadar geçerli.aslında cok iyi.limangodaki üyeligi iptal edip tekrar aynı tel nosuyla üye olunuyomu hiç bilmiyorum deneyen varmı hakkatten merak ettim.canım sen denesene olursa 20 lira da çekin olur

kızlar trendyolda kargo çeki diye birşey yok dmi :25: birşeyler alıcam ama ordan onu beğeniyorum burdan bunu her butikten ayrı kargo alınması çok kötü ya

[h=6]Marks & Spencer Türkiye
[/h][h=6]Tam evden çıkmak üzeresiniz ve çorabınızın kaçtığını farkediyorsunuz. Kadınlar için en büyük icatlardan biri kaçmayan çorap olsa gerek. :) Twitter'da @MS_Turkiye #corabimkacmasaydi etiketiyle Pazar 24.00'e kadar paylaşım yapanlar arasından 3 kişiye Kaçmaya Dayanıklı Çorap hediye ediyoruz! Kazanları Pazartesi açıklayacağız! https://twitter.com/#!/MS_Turkiye[/h]

Back
X