Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar hediyeleri gelenler güle güle kullansınlar. Herkesin şansı artsın. Şansımız daim olsun inşallah.

[h=6]Bitkisella
[/h][h=6]Gizli Kapaklı Kampanyamız Hala Devam Ediyor!!!!
Durmayın sizde katılın www.expotvshop.com 'da birbirinden şık kol saatleri ve çok fonksiyonel telefonlarda geçerli olan tam 15TL'lik indirim kuponunu kazanın !
Yapmanız gerekenler:
1- www.bitkisella.com adresine girmek,
2- Biryerlere gizlenmiş olan kuponunuzu bulmak
Bu kadar! 15 TL indirim sizindir :)[/h]

Kupon Kodunuz: | Bitkisella

Girip kupon kodunu alabilirsiniz kızlar. :31:

[h=6]İpana Türkiye
[/h][h=6]Mükemmel beyazlık ve sağlık bir arada! Oral-B’nin en ileri teknolojisi şarj edilebilir diş fırçalarını denemek, dişlerinizdeki mükemmel temizlik ve kayganlık hissini yaşamak hatta bu fırçalardan birini kazanmak için siz de 11-19 Şubat tarihleri arasında Forum İstanbul AVM’ye gelin! Ayrıca aktivite alanına uğrayan herkes Oral-B şarjlı diş fırçalarında Teknosa’dan indirim kazanacak![/h]

tost makinası alıcaktım cnm sence risklimi 50 ytl çekim var onunla alıcam ama ceki kullan dediğimde ödeme sonunda indirilicek fiyattam dior ama ben nekadar ödüceğimi görmeden kredi kartı bilgilerimi isteyip devam ettirio nekadar aldıklarını bilmeden alamamki msj gönderdim siteyede cevap gelmedi daha:26:

Ben laptop ve sony kamera aldım sapasağlam elime ulaştı.sorunsuz .Bunları alalı 1 sene kadar oldu. ondan sonra herhangi bir ürün almadım. şimdi nasıl bilemiycem.

[h=6]Rexona Türkiye
[/h][h=6]Rexona’dan sizlere özel fırsatlar devam ediyor!

Dünkü kazanan katılımcılarımız;Berna Berrin Baçkır ve Aslı Öz.Kendilerinin sosyal@rexona.com.tr'ye mail atarak iletişim bilgilerini bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.[/h]

[h=6]LOREAL LANCOME RUBYROSE FLORMAR İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
[/h][h=6]YENİ YARIŞMA---->>>
1-KATILIMCILAR İLK OLARAK SAYFAYI SONRA RESMİ BEĞENECEK
2-DUVARLARINDA YARIŞMAYI PAYLAŞILACAK
3-RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZILACAK

ÇEKİLİŞ İLE 1 KİŞİYE RESİMDEKİ ANY CLEAN OTOMATİK AÇILAN MAKYAJ SETİ HEDİYE YARIŞMAMIZIN BİTİŞ TARİHİ 29ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜDÜR.BOL ŞANSS[/h]

[h=6]Coco Pops Anneleri
[/h][h=6]Sevgili Anneler, çocuğunuzun hem eğleneceği hem kazanacağı Çikolata Dağı macerasında, çocuğunuz Coco Pops Paketleri'ndeki bulmacayı çözüp, Çikolata Dağı'na giden yolu bulsun, iPad 2 kazanma şansı yakalasın. www.cocopops.com.tr[/h]

1 saat sonra açıklanıyor.yarışmaya girdiğimiz yerde kazananlar sekmesi var oradan

Back
X