Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ducros yeni sorunun cevabı
Kekiğin botanik bilimindeki adı “origanum” dağların neşesi anlamındadır.

bu soruyla kazanmışım hayret.

durular hangi kargoyla ne kadar sürede elinize ulaştı. 6 şubatta babam kazandı ama gelmedi merak ettim

Rexona Türkiye
Rexona hayranı olduğun için teşekkürler!Dünkü kazanan katılımcılarımız;Gokchee Kerimm,Nezaket Balcı,Seda Mullaoğlu,Esma Civelek,Gizem Güler .Kendilerinin sosyal@rexona.com.tr'ye mail atarak iletişim bilgilerini bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.
:12:

Gizem Güler forumdan biri mi? Her şeyde onun adını görüyorum sanki. Çok şanslı bir kadın:)

yazdığın tarihte üretilmiş olamazlar teknik olarak imkansız :27: kafan karışık herhalde :37:

12. ci ay diyor tatlım. daha 10 ay var. 2.ci aydayız.Kafan karışmış sanırm.

karı koca kafaları karışmış :1: ama siz söylemeseniz ben de o 12. ayı şubat gibi algılamıştım niyeyse :27:
2012ise son kullanma tarihi evet, 2011 mi 2012 mi emin de değilim şimdi.. evet kafam karışmış benim :8:
eve gidince bakim bi :10:

vaselinede yokum, çok ümitliydim oysa :5:

Money Club Kart
Hep BirLİNK’te toplananlar, hep birlikte kazanıyorlar! Hep BirLİNK’tede 1000 kişi olun, Erşan Vakumlu Kangal Sucuk’u 5 TL’ye alın.

ya cnm duruda sana mail geldimii bnde kazandım 13 şubatta kazandım ama mail attık dediler yok :53:[/QUOTE]

evet geldi canım adres teyiid ettiler

Sunar
Ödüllü Anketimize katılıp bizden 2 Lt Mısır Yağı kazanan Takipçilerin listesi Aşağıda sunulmuştur. Listede ismi olan talihlilerimizin kargo için adres ve iletişim bilgilerini facebook@sunargrup.com.tr adresine göndermelerini rica ederiz.

Sedef Ölmez
İbrahim Şahin
Berna Karaca
Merve Aydın
Şükrü Karaaslan
Tuğçe Kılıç
Metin Dokuz
Levent Güler
Selçuk Çoban
Mücella Akuş
Züleyha Güler
Seray Kalır
Süleyman Taşkıran
F Duru Aktas HGK
Ahmet Eröz
Nihal ŞEN
Şenay URUN
Zeki Kösen
Hacer Öztürk
Brk Tzc
Seyit Çöken
Abdi Soyupak
Ahmet Yılmaz
Fatma GUN
Suna Aybakan

Sunar
Ödüllü Anketimize katılıp bizden 1 Lt Mısır Yağı kazanan Takipçilerin listesi Aşağıda sunulmuştur. Listede ismi olan talihlilerimizin kargo için adres ve iletişim bilgilerini facebook@sunargrup.com.tr adresine göndermelerini rica ederiz.

İsmail Çağrı Uğur
Zafer Hakan
Arzu Yılmaz
Cumali Özdemir
Kemal GÜRBÜZ
Dilek Ekşi
Özgehan Gündüz
Reyhanlaherşey Reyhane
Efe Öztükeri
Havva Göktaş
Güven Kara
Nurten Turhan
Fatma Nur Akbalık
Havva Yıldırım Avcı
Hatice Arpacıoğlu
Ertan Şensoy
Hüseyin Yıldız
Hasancan Ergüder
Sibel Çalışkan Uçar
Gülsün Ytkn
Zeytin Korkmaz
Nefise Akkaya
Zeynep Edalı
Hilal Yavuz
Deniz İpek

bizden birileri var sanki...

Sunar
Ödüllü Anketimize katılıp bizden 1 Lt Mısır Yağı kazanan Takipçilerin listesi Aşağıda sunulmuştur. Listede ismi olan talihlilerimizin kargo için adres ve iletişim bilgilerini facebook@sunargrup.com.tr adresine göndermelerini rica ederiz.

İsmail Çağrı Uğur
Zafer Hakan
Arzu Yılmaz
Cumali Özdemir
Kemal GÜRBÜZ
Dilek Ekşi
Özgehan Gündüz
Reyhanlaherşey Reyhane
Efe Öztükeri
Havva Göktaş
Güven Kara
Nurten Turhan