Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mıllet money tıkla kazan sadece kaymaklı yogurt degılmış hem yogurt hemde 1 lt kefir ıkısı beraber :) heuehu sevındırık oldummm

ben yuzde yuz aldım bıtane sonra bı daha bakıyım bıtmısmı dedım -949 yazıyodu sonrada tekrar kapandı bana 1 tane beles yeter alamayanlar alsın zaten..

Son düzenleme:
tıkla kazandan 100 de 100 alabildim
kızlar size bi sorum olcak geçen haftaki tıkla kazandan %75 indirim kazanmıştım hala alabilirmiyim ben onu acaba?

merhaba kadınlarkulübü sakinleri :)

ben de epeydir takip ediyorum bu başlığı ve paylaşımda bulunmak istedim.

Pizza Hut - İçi Dolu Kutucuk oyunu
Oyun denemez aslında. Sadece kutuya tıklıyorsunuz. Günde 3 hakkınız var. Davet ettiğin kişi kazanırsa en fazla 5 mi oluyormuş ne, anlamadım. Henüz bir şey kazanamadım çünkü dün gece buldum oyunu. Gündüz oynanıyor bildiğim kadarıyla...

Lacoste parfüm numunesi
Bi yerlerde gördüm ve doldurdum.

Juss - Adım ne olsun
Buna da yine facebook üzerinden katılım yapılıyor. Juss.... boşluğa ne gelsin diye soruyorlar.

Panasonic Styleboom
Bu fotografın altına da yorum yapmamızı istiyorlar. 4 hafta 5'er kişiye Epilatör hediye ediyor.

şimdilik bu kadar :)

kart numarasını girdiğimde bu kartın kaydı daha önce yapıldı diyor ve tıklamıyor ürüne neden ki

uf sinir oldum girmiştim hata verdi bir açıldı %50 kalmış ondan aldım

aynen bende %100 açıkken yazdım kart bilgilerimi sonra sayfa kilitlendi açıldığında kaydınız tamamlanamamıştır yazdı boşuna bekledik sabah beri neyse nasip değilmiş demek ki %100 alanlara tebrikler:46:

Back
X