Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ateliette’den çok şık bir ayakkabı kazanmak ister misiniz? YARIŞMAMIZ başlıyor! Albümdeki Ateliette – Wilma Elles butiğimizde bulunan ürünlerin isimlerini doğru sıralama ile 1.ÜRÜN: (Ürün ismi), 2.ÜRÜN: (Ürün ismi), ………….5.ÜRÜN: (Ürün ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com’a gönderen 50. kişi Ateliette – Wilma Elles butiğimizdeki Wilma Elles’in giydiği ‘Ateliette Fuşya Siyah Ayakkabı 466 ’ isimli ayakkabıyı kazanıyor! İyi Şanslar…

Trendyol | Facebook

ben böyle yaptım trendyolu

1.ürün: Siyah Bej Rugan Ayakkabı 617
2.ürün:Siyah Kroko Hakiki Deri Ayakkabı TM800
3.ürün:Vizon Süet Ayakkabı 11Y2015
4.ürün:Kahve Bot 11K972
5.ürün:Siyah Süet Bot 11K870

1. URUN : Siyah Bej Rugan Ayakkabı 617

2. URUN :Siyah Kroko Hakiki Deri

3. URUN :Vizon Süet Ayakkabı 11Y2015

4. URUN :Kahve Bot 11K972

5. URUN :Siyah Süet Bot 11K870

yaptım ama paylaşım yapmak bu yarışmalarda, herkes bir numarayı arasa daha kolay :8:

Millet çok önceden yapmış geç kalmışız :43:
Gerçi belli olmaz rufflessda da geç kaldım zaten yanlıştır diye gönderip kazanmıştım, o gün bu gündür şansım klmadı gerçi ama, şans buu. Herkese bol şanslar :55:

Ateliette’nin şık hediyesi sahibini buldu! Albümdeki ürünlerin doğru sıralaması: 1.ÜRÜN: Siyah Bej Rugan Ayakkabı 617, 2.ÜRÜN: Siyah Kroko Hakiki Deri Ayakkabı TM800, 3.ÜRÜN: Vizon Süet Ayakkabı 11Y2015, 4.ÜRÜN: Kahve Bot 11K972, 5.ÜRÜN: Siyah Süet Bot 11K870idi. Gözde Demirkan, Ateliette – Wilma Elles butiğimizdeki Wilma Elles’in giydiği ‘Ateliette Fuşya Siyah Ayakkabı 466 ’ isimli ayakkabıyı kazandın, tebrikler! İstediğin numara ve güncel iletişim bilgilerini ‘Ateliette Yarışma’ başlığıyla yarisma@trendyol.com’a mail atmanı rica ediyoruz. trendyol’da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!

Trendyol Ateliette’nin şık hediyesi sahibini buldu! Albümdeki ürünlerin doğru sıralaması: 1.ÜRÜN: Siyah Bej Rugan Ayakkabı 617, 2.ÜRÜN: Siyah Kroko Hakiki Deri Ayakkabı TM800, 3.ÜRÜN: Vizon Süet Ayakkabı 11Y2015, 4.ÜRÜN: Kahve Bot 11K972, 5.ÜRÜN: Siyah Süet Bot 11K870idi. Gözde Demirkan, Ateliette – Wilma Elles butiğimizdeki Wilma Elles’in giydiği ‘Ateliette Fuşya Siyah Ayakkabı 466 ’ isimli ayakkabıyı kazandın, tebrikler! İstediğin numara ve güncel iletişim bilgilerini ‘Ateliette Yarışma’ başlığıyla yarisma@trendyol.com’a mail atmanı rica ediyoruz. trendyol’da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!
birkaç saniye önce · Beğen

inşallah bizden biridir

Trendyol Ateliette’nin şık hediyesi sahibini buldu! Albümdeki ürünlerin doğru sıralaması: 1.ÜRÜN: Siyah Bej Rugan Ayakkabı 617, 2.ÜRÜN: Siyah Kroko Hakiki Deri Ayakkabı TM800, 3.ÜRÜN: Vizon Süet Ayakkabı 11Y2015, 4.ÜRÜN: Kahve Bot 11K972, 5.ÜRÜN: Siyah Süet Bot 11K870idi. Gözde Demirkan, Ateliette – Wilma Elles butiğimizdeki Wilma Elles’in giydiği ‘Ateliette Fuşya Siyah Ayakkabı 466 ’ isimli ayakkabıyı kazandın, tebrikler! İstediğin numara ve güncel iletişim bilgilerini ‘Ateliette Yarışma’ başlığıyla yarisma@trendyol.com’a mail atmanı rica ediyoruz. trendyol’da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!
birkaç saniye önce · Beğen

inşallah bizden biridir

inşallahhhh :))))

Back
X