Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tekin Acar Cosmetics
GoodSkin Labs Equinol "Tıkla Kazan" uygulamamız tüm hızı ile devam ediyor...

21 Şubat Migros Hediye Çeki Kazananlar
22 Şubat 2012 Çarşamba, 11:23 · tarihinde Finish Türkiye tarafından eklendi

21 Şubat tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Her gün 3 kazanan ilan edilecektir. Bizi takip etmeye devam edin!

-Belgin Kaya

-Nursel Ünlütürk

-Nilgün Kabadayı Pekgözlü

Tebrik ederiz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

hemenevinde
‎21.02.2012 Salı gününün Kazanan Şanslı İsimlerini Tebrik Ediyoruz.

1 -YUSUF SEV (Altın Külçe Kazandı)
2 -EMEL ÖZTÜRK (Giyilebilir Polar Battaniye kazandı)

Talihlilerimiz Hemenevinde.com Hayatnz Kolaylatran Kiisel rnler sitemize üyelik işlemlerini tamamlayıp info@hemenevinde.com adresine bilgi maili gönderdikten sonra hediyeleri kargo bedeli tarafımızdan ödenerek adreslerine gönderilecektir.

NOT: Hergün yeni sürpriz hediyelerimiz sizlerle buluşacaktır. Takipçilerimiz kazanmaya devam edecektir.

Teşekkürler :)

Bu arada Kadının Gazetesi nden eşarbım geldi. Kutusunda , oldukça şık bir model . Üzerinde de etiket var 89 TL yazıyor :) 4TL kargo ödemesi yaptım.

Son düzenleme:
Rowenta - Yazı Seviyorum Facebook Sayfasında gereçekleştirilen "İşte Aradığın Aşk" uygulamasının beşinci gün talihlisi belli oldu. Yücel Kocaçınar'ı tebrik ederiz.

Teşekkürler :)

Bu arada Kadının Gazetesi nden eşarbım geldi. Kutusunda , oldukça şık bir model . Üzerinde de etiket var 89 TL yazıyor :) 4TL kargo ödemesi yaptım.

güle güle kullan canım sabah benimkide geldi ama benden 5 tl aldılar kargo heryere aynı fiyat değil mi acaba:26::26:

güle güle kullan canım sabah benimkide geldi ama benden 5 tl aldılar kargo heryere aynı fiyat değil mi acaba:26::26:

kızlar bende bekliyorum resim koyarmısınız çok merka ettim

bu arada maggiden çorbalarım geldi
bide ece bamyodan 5000 kişi olarak 2 gb usb göndermişler

:52::52::52:

Hasbro Oyun Kulübü
Karnın mı acıktı? O zaman ne duruyorsun? Muhteşem hediyeler kazanmak ve Monopoly heyecanını yaşamak için herkes Burger King'de buluşuyor! Detaylı bilgi için tıkla! Monopoly Burger King®'de

kargo ücretimi alıyolarmış:41:

kargo ücreti alınacağını zaten başında söylemişlerdi canım onu bilerek katılmıştık hem 5 tl de olsa değer eşarplar çok güzel:16:
annem adına da katılmıştım o daha gelmedi gelince kargocunun yakasına yapışırım verin 1 liramı diye:27::27:

$100_1107.webp

selam kızlar bugün kazanan herkesi tebrik ediyorum .Bugün kargoyla eşimin adına bir dvd geldi kargo ücretide 4.95 aldılar

kargo ücreti alınacağını zaten başında söylemişlerdi canım onu bilerek katılmıştık hem 5 tl de olsa değer eşarplar çok güzel:16:
annem adına da katılmıştım o daha gelmedi gelince kargocunun yakasına yapışırım verin 1 liramı diye:27::27:

hımm ben bilmiyodum canım
bende anneme hediye edicem
güzelse sorun yok o zaman ne olcak 5 tl cikten

Back
X