cnm şifre istiyor ne şifresi o???
cnm burger king menülerin yanında monopoly kartı veriyor ya onda şifre var o şifreyi istiyo bende erenköy kartlarından var vodafone hattı olan varsa verebilirim şifreyi günlük 100 sms veriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm şifre istiyor ne şifresi o???
cnm burger king menülerin yanında monopoly kartı veriyor ya onda şifre var o şifreyi istiyo bende erenköy kartlarından var vodafone hattı olan varsa verebilirim şifreyi günlük 100 sms veriyor
hımm ben bilmiyodum canım
bende anneme hediye edicem
güzelse sorun yok o zaman ne olcak 5 tl cikten
kızlar bu bot nasıl sizce limangoda son 20 liralık çekim kıyamıyorum harcamaya alsam mı almasam mı?:26:
http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1079727&wk=1
canım bana verebilir misin çok makbule geçer valla![]()
canım herkesten 4 lira almışlar benden 5 lira aldılar sende 4 lira ver firmanın anlaşması var 4 liradan fazla ödemeyin dediler filan de sonuçta hediye bu niye fazla para ödeyesin ki
veriyim cnm KFE1HGWC bu cnm şifre
hımm ben bilmiyodum canım
bende anneme hediye edicem
güzelse sorun yok o zaman ne olcak 5 tl cikten
canım nasıl yüklücez bunu hiç bilmiyorum kampanyayı:26:
linke tıklayınca bot çıkmıyor canım anasayfaya yönlendiriyor, merak ettim botu:)
Durcos ta cevap nane mi , kekik mi acaba ?
![]()
Diablo III Beta Key kazanmak ister misiniz? Bu benzersiz oyunu deneyen ilk kişilerden olmak istiyorsanız, yarışmaya katılın şansınızı arttırın
ARALGAME - Diablo III Beta Key | Facebook
Tekin Acar Cosmetics
GoodSkin Labs Equinol "Tıkla Kazan" uygulamamız tüm hızı ile devam ediyor...
Rowenta - Yazı Seviyorum Facebook Sayfasında gereçekleştirilen "İşte Aradığın Aşk" uygulamasının beşinci gün talihlisi belli oldu. Yücel Kocaçınar'ı tebrik ederiz.
Hasbro Oyun Kulübü
Karnın mı acıktı? O zaman ne duruyorsun? Muhteşem hediyeler kazanmak ve Monopoly heyecanını yaşamak için herkes Burger King'de buluşuyor! Detaylı bilgi için tıkla! Monopoly Burger King®'de
Eki Görüntüle 352407
Eki Görüntüle 352406
bu iki ürünü ve 1 paket günlük orkidi 8.84 tl ye aldım
nasıl arkadaşlar
nilgün çıkmıyo link canm ürünü koysana
bide bu linkten dene canım gerçi aldım botu ama fikirlerinizi merak ediyorum bana 17 liraya geldi
http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1079727
kızlarr günaydınnn
ben de unn... çeklerimle önce 2 penye pantolon+ 3 çıtçıtlı bady aldım 0,60 kuruş ödedim sonra
ikinci alışverişe kargo ücreti yok diye mesaj çıktı bu sefer 2 penye pantalon+ 4 body aldım 0,60 kuruşda onlara ödedim yani toplamda 4 panolon +7 body e toplam 1,20 lira ödedim![]()