Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hımm ben bilmiyodum canım
bende anneme hediye edicem
güzelse sorun yok o zaman ne olcak 5 tl cikten

canım herkesten 4 lira almışlar benden 5 lira aldılar sende 4 lira ver firmanın anlaşması var 4 liradan fazla ödemeyin dediler filan de sonuçta hediye bu niye fazla para ödeyesin ki

hımm ben bilmiyodum canım
bende anneme hediye edicem
güzelse sorun yok o zaman ne olcak 5 tl cikten

kızlar güle güle kullanın eşarplarınızı, ben de bekliyorum henüz gelmedi.
hangi şehirdesiniz?ve hangi kargo ile geldi acaba?ben Eskişehirdeyim 4 tl den fazla mı gelir sizce?

$124.webp
$123.webp

bu iki ürünü ve 1 paket günlük orkidi 8.84 tl ye aldım:33:

nasıl arkadaşlar:24:

nilgün çıkmıyo link canm ürünü koysana

Paylaşıldımı bilmiyorum ama :26:

Duvar Fotoğrafları | Facebook

images

Diablo III Beta Key kazanmak ister misiniz? Bu benzersiz oyunu deneyen ilk kişilerden olmak istiyorsanız, yarışmaya katılın şansınızı arttırın…

ARALGAME - Diablo III Beta Key | Facebook

Tekin Acar Cosmetics
GoodSkin Labs Equinol "Tıkla Kazan" uygulamamız tüm hızı ile devam ediyor...

Rowenta - Yazı Seviyorum Facebook Sayfasında gereçekleştirilen "İşte Aradığın Aşk" uygulamasının beşinci gün talihlisi belli oldu. Yücel Kocaçınar'ı tebrik ederiz.

Hasbro Oyun Kulübü
Karnın mı acıktı? O zaman ne duruyorsun? Muhteşem hediyeler kazanmak ve Monopoly heyecanını yaşamak için herkes Burger King'de buluşuyor! Detaylı bilgi için tıkla! Monopoly Burger King®'de

Eki Görüntüle 352407
Eki Görüntüle 352406

bu iki ürünü ve 1 paket günlük orkidi 8.84 tl ye aldım:33:

nasıl arkadaşlar:24:

nilgün çıkmıyo link canm ürünü koysana

gule gule gıy cnımmmmmmmmmmmmm:16:

kızlarr günaydınnn:16::16::16::16:

ben de unn... çeklerimle önce 2 penye pantolon+ 3 çıtçıtlı bady aldım 0,60 kuruş ödedim sonra

ikinci alışverişe kargo ücreti yok diye mesaj çıktı bu sefer 2 penye pantalon+ 4 body aldım 0,60 kuruşda onlara ödedim yani toplamda 4 panolon +7 body e toplam 1,20 lira ödedim :52::52::52::52:

kızlarr günaydınnn:16::16::16::16:

ben de unn... çeklerimle önce 2 penye pantolon+ 3 çıtçıtlı bady aldım 0,60 kuruş ödedim sonra

ikinci alışverişe kargo ücreti yok diye mesaj çıktı bu sefer 2 penye pantalon+ 4 body aldım 0,60 kuruşda onlara ödedim yani toplamda 4 panolon +7 body e toplam 1,20 lira ödedim :52::52::52::52:

:53::53::53:iyi günlerde kullan canm

Back
X