Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kendin Yap | Facebook
Hediye Çekilişi! 36.000 olmamızın şerefine sizler için Fuji Instax Mini hediye ediyoruz. Yapmanız gerekenler tabi ki sayfamızı beğenmeniz, ve profilinizde bu çekilişi paylaşmanız (paylaşırken herkese açık yaparsanız kimlerin paylaştığını görebiliriz) ve buraya yorum bırakmanız. Paylaşanlar arasından kura çekilecek ve sonuç olarak bir adet Fuji Instax Mini şanslı bir takipçimizin olacak :) Herkese bol şans! (Son katılım günü 25 Şubat)

bugun kargo günümdü unn dan aldıgım sampuanların 40 kurusa geldi 2 tane yumusatıcı 15 krus daybuyday 2tava 3tl tbox semsiye leoparlı not defteri 2tl:D güsel bi gündüüüüü

limangodan aldım canm herşey 9.90 tl olan butikten

bende krep tavası bekliyorum bugün yarın gelir çok sevindim:52:

ben küçük boy pizza kazandım bi hesabımda iflas etti:37:

bende yolladım bayağı gelmedi ama bak 2 gündür şöle oluyo

açıyorum8 tane oyun hakkm oluyor 1 hesabımda:26:

oynuyorum oynuyorum yok bişey:6: babamın hesaptan kazandım ruffles ı da babam kazanmıştı:51: benim de ne varsa babamda var dimeki:46:

tşkrler cnm bende bi bakıyım akşam

Muya
Yeni yarışmamız Başlamıştır..!
Skoru doğru tahmin eden,
ilk 10 kişiye lisanslı FB terlik HEDİYE !

Dondurmayı Seviyorum
İnternetin en fenomenleri bir araya toplanmış. Hiç de çaktırmıyorlar değil mi? Sen de internet fenomenini seç, Panda'dan hediye kazanma şansını yakala! https://www.facebook.com/DondurmayiSeviyorum?sk=app_142722102507734

Yumoş
Sürpriz Karışımlar oyunumuzu oynayarak, her hafta Yumoş hediye kutusu ve muhteşem bir Paris seyahati çekilişine hak kazandığınızı biliyor muydunuz? :) Yumoş - Yumoş'la Sürpriz Karışımlar | Facebook

teşekkürler kzlar:16:

önce facebookun açık olacak sonra başka sekmede markmost yaz siteyi açınca facebook ile bağlan kısmını seç direk üye yapıyor sonrada markafonide kargo bedava kısmına tıkla fırsatı yakala yeri var allta oradan tıklayınca her saat başı 10 tane çek dağıtıyorlar

belli bir puan karşılığı oluyor sanırım, benim 5 mp yazıyor ama ne demek anlamadım. nasıl kazanılıyor puanlar

Daybudayla ilgili bir kaç sorum var :D lütfen biliyorsanız cevap verin kafam karıştı

- vodofone çeki için babamdan sms göndereceğim,gelen çeki kaç gün içinde kullanmam gerek ?

- 20 tl indirim çeki olduğu için benim alacağım ürünün toplam miktarı 20 tlnin üzerinde mi olmak zorunda ?

- Birde daybuydayda kargo ücreti ne kadar ? :D Çok oldu ama bu 3ünü istiyorum :9:

Daybudayla ilgili bir kaç sorum var :D lütfen biliyorsanız cevap verin kafam karıştı

- vodofone çeki için babamdan sms göndereceğim,gelen çeki kaç gün içinde kullanmam gerek ?

- 20 tl indirim çeki olduğu için benim alacağım ürünün toplam miktarı 20 tlnin üzerinde mi olmak zorunda ?

- Birde daybuydayda kargo ücreti ne kadar ? :D Çok oldu ama bu 3ünü istiyorum :9:

1. vodafone çeki hakkında bir bilgim yok :26: sen sms kodunu mu diyorsun acaba :44: eğer o ise o kodu çeke yaz alışveriş yapmasan da bi dahakine kullanabilirsin. Umarım anladığım gibidir.
2. cvp: evet 20nin üstünde olmak zorunda 20.01 gibi.
3. cvp: 6.95 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

vodafone çeki zannedersem 1 ay içinde kullanılıo
20 ytl sadece 50 ytl üzeri alışverişte kullanabiliosun
kargo ücreti 5.90 daha dün alışveriş yaptım bende:16:

benim de kek kalıplarım geldi. bir tane yuvarlak bir de baton almıştım çok beğendim. sen de güle güle kullan canım
sağol canım sende güle güle kullan inşallah güzel güzel kekler yaparız içinde benim kekler pek kabarmıyo ama neyse:1::1::1:

bende daybuyda ya üye oldum ama kek kalıbı bulamadım hangi katagoride acaba??

canım 14şubatta sipariş vermiştik kampanyası bitmiş olabilir..

Ya ben bi de ona sarmayayım diye bu daybudayla ilgili paylaşımlara hiç bakmadım, üyeliğim var öyle duruyor da. Unn.. gibi bi kampanya oldu bitti mi kızlar, güncel bi promosyon var mı?

1. vodafone çeki hakkında bir bilgim yok :26: sen sms kodunu mu diyorsun acaba :44: eğer o ise o kodu çeke yaz alışveriş yapmasan da bi dahakine kullanabilirsin. Umarım anladığım gibidir.
2. cvp: evet 20nin üstünde olmak zorunda 20.01 gibi.
3. cvp: 6.95 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

vodafone çeki zannedersem 1 ay içinde kullanılıo
20 ytl sadece 50 ytl üzeri alışverişte kullanabiliosun
kargo ücreti 5.90 daha dün alışveriş yaptım bende:16:

Evet sağolun onu kastetmiştim.Ya benim beklediğim bi adidas eşofman var ucuza bulursam sitelerden birinden almayı düşünüyorum o yüzden hangisinde çek olayı varsa halledeyim diye düşündüm teşekkürler.:)))

bence sayfa ilk haftasına geri döndü,her çarşamba açıklanıyoırdu neden başka tarihe atsınlar açıklanır elbet.

ewet dediğin gibi olmuş sanırım çünkü metro açıklama yapmış
Merhaba, son haftanın kazananları az sonra açıklanacak. Sabrınız için teşekkür ederiz :)

Back
X