Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

trendyolu paylaşan arkadaşa teşekkürler :) bu şekilde butik ismi yazmak yeterli mi ürün adı da eklenecek mi?

kızlar tat tan kolim geldi koca bir koli sevgililer sürprizi kolisi içini açtım bir baktım koca koliden 1 mayonez 1 ketçap çıktı
sağolsunlarda önemli olan koca koliye gerek yoktu bende dedim ne var içinde acaba :DDDDD

dün arçelik robotum bugünde benimolarla cillit bang hediye çekim geldi:46::46::46:
nescafelerden başka beklediğim bişey kalmadı doğru düzgün yeni yarışmada yok:6:

kızlar yaklaşık 1 aydır takip edemiyorum trendyol tvde çek vermeye devam ediyo mu diye soracaktım sanırım bi yarışma varmış burdan öğrendim
şu 20 tl lik kodlardan haberiniz var mı?
teşekkür ederim

Soru: MAVALA' nın, asetonsuz formülü ile, ince ve kolay kırılan tırnaklara zarar vermeden, tırnak ve çevresindeki cildi kurutmadan, ojeyi nazikçe çıkaran ürünün adı nedir?
Sorunun cevabını bulker@santekozmetik.com adresine doğru olarak gönderen 50., 75., 125., 175. ve 225. kişilere birer adet Mavadry Oje Kurutucu - Sürmeli hediye ediyoruz.
Herkese iyi şanslar diliyoruz.

Cevp ne ? bilen var mı :26:

Soru: MAVALA' nın, asetonsuz formülü ile, ince ve kolay kırılan tırnaklara zarar vermeden, tırnak ve çevresindeki cildi kurutmadan, ojeyi nazikçe çıkaran ürünün adı nedir?
Sorunun cevabını bulker@santekozmetik.com adresine doğru olarak gönderen 50., 75., 125., 175. ve 225. kişilere birer adet Mavadry Oje Kurutucu - Sürmeli hediye ediyoruz.
Herkese iyi şanslar diliyoruz.

Cevp ne ? bilen var mı :26:

Mavala Ekstra Yumuşak Asetonsuz Oje Çıkarıcı

yaptım:31:

Back
X