Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşayanlardan fayda yok ben kararımı verdim ölmüş ebeme dedeme face açacam
tavuğu boşverdim de bebelere içim parçalandıah olsa can kurban biliyon nu :26: ben netten alışverişe yasaklıyım
![]()
Arkadaşlar pizza hut tan bana tebrikler kazandınız dedi ne kazandığımı yazmadı size de öyle oldu mu:44::44::44::44:
pizza hut taki profiline baksana, orada yazıyor..belki okuyamamışsındır, hızlı geçmişse..
orda da yok :44::44:
YUDUM
Arçelik'ten A La Chef fırın kazanmak istemez misiniz? Bunun için Migros mağazalarından 5 L Yudum Ayçiçek Yağı alın; kitapçıktaki kod ile yörenizin tarifini paylaşın; kazanma şansını yakalayın!
Mercedes-Benz Türkiye
Bu maçta kimler oynayacak?
Milli Takımımızın ilk 11'ini tahmin et, Milli Takım Eşofmanı kazanma şansı yakala! Katılmak için hemen tıkla: Mercedes-Benz Milli Takımlar - Bu Maçta Kimler Oynayacak? | Facebook
JUSS
Adım Ne Olsun yarışmamız hızla devam ediyor. Unutmayın, yarışmaya dilediğiniz kadar isimle katılabilirsiniz :) https://apps.facebook.com/jussadimneolsun/
Lancôme Turkey | Facebook
Cildiniz için en mükemmeli istiyoruz. Ya siz?
Lancôme, Génifique ve Marie Claire dergisi tarafından Prix dExcellence de la Beauté (Güzellik Mükemmellik Ödülü) verilen Visionnairei bir araya getirerek Mükemmel Cilt İkilisini yarattı: Super Serums.
Yoğun, hızlı etki eden ve kanıtlanmış sonuçları ile bu ikili, sizin en temel güzellik rutininiz olacak. İlk adımı atmanız için size ödüllü bir sorumuz var!
Doğru cevap veren her 25. Kişi 1 adet orijinal boy Génifique Gençlik Aktivatörü kazanacak.*
Ödüllü Sorumuz saat 16:00'da sol menüde yayına girecektir ayrıca aşağıdaki link'ten de ulaşabilirsiniz.
![]()
YKM | Facebook
Kazandırırken aynı zamanda kazanabileceğiniz bir yarışma için hazır sayılırız! Saat 15.00da görüşmek üzere! :)
![]()
Biskrem | Facebook,
İşte sana yeni bir Cuma sorusu. Biskrem Bi'stik Fındıklı 24 gr. paketinin içinde kaç adet Bi'stik olduğunu biliyor musun?
Doluca
DeliceSevenler.com'dan hediye kazandıkları halde iletişim bilgilerini göndermeyen kullanıcılarımızın, hediyelerini biran önce ulaştırabilmemiz için, e-mail adreslerine gelen e-posta'ları yanıtlamalarını rica ediyoruz. Teşekkür ederiz.
Çizi
Bakalım kimler bilecek? 13 sayısıyla Çizinin alakası nedir?
New Life
Değerli takipçilerimiz, pazartesi günü ödüllü yarışmamız başlayacaktır. Bizi takipte kalın...
Gillette Türkiye
Gillette Fusion Proglide'ı deneyenler PS3 kazanma şansını yakalıyor!
Gillette Proglide Teknoloji Üslerimize gelip check-in yapın, anında Fusion Proglide kazanın! Üstelik tıraş deneyimini Gillette Türkiye Facebook sayfasında paylaşan herkes PS3 kazanma şansı yakalıyor! Yarın Kanyon AVM'ye gelip teknoloji üssümüze uğrayın, kazanın!
Ruffles Türkiye - Duvar | Facebook
Bilen Bilene başladı! Hemen yarışmamıza katıl, 100 paket Ruffles kazanacak 20 kişiden biri ol! Ruffles Türkiye - Bilen Bilene | Facebook
Sabah mahmurluğu neden bahsettiğini anlamadım
benim laerim olarak okudum..laer ne yanlışmı yazdı diye düşündüm
benimo geçen hafta geldi önceki günde kalanlar geldi.. zip dağıtım int arat teelfonda bilgi veriyorlar
bunu kazanmışım ,ilk kazandığım şy bu ,kırtasiya malzemesi dimi buPritt "Göster Kendini!" uygulaması kazanan isimleri belli oldu!
On-nil Tat,
Osman Kuşdemir,
Murat Can,
Zekeriya Özdoğan,
Ali Akdemir,
Tuğba Özdemir,
Hasan Şahin,
Mahmut Bal,
Sanem Doğruyol Erdinç,
Meliha Karaman,
Rüya Karaman,
İbrahim Yılmaz,