Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Seray Triko Penye
‎1- Kampanya 24.02.2012 cuma günü başlayıp 01.03.2012 perşembe günü
saat 20.00 da sona erecektir.

2- Kampanyada en önemli koşul sayfayı beğenip Seray Triko Penye | Facebook
ve yarışma fotosunu paylaşmak paylaşım herkese açık olmalı tek tek konturol edilecektir paylaşımda çekiliş hakkına sahip olacaksınız

3- Yorum yapılacak ve yorumu 25 kişiye beğendirenler ek bir çekiliş hakı daha kazanacaktır

4-artı bir çekiliş hakkıda bu profili ekleyerek kazanacaksınız Seray Triko | Facebook
hangi koşulları yerine getirirseniz yorum olarak onu yazınız

5- 2 kişi bizden hediye kazanacaktır ve 3 yedek belirlenecek asıl talihli 05.03.2012 pazartesi gününe kadar başvurmazsa ilk yedekli oda ulaşmasa 1 gün ara ile diğer yedeklere geçilecektir
HERKESE BOL ŞANS

Bernardo
‎2. Dönem Çekilişimiz Devam Etmektedir. Siz de Katılın, Yemek Takımı Kazanma Şansını Yakalayın.

yaşayanlardan fayda yok ben kararımı verdim ölmüş ebeme dedeme face açacam :27:

tavuğu boşverdim de bebelere içim parçalandı :43: ah olsa can kurban biliyon nu :26: ben netten alışverişe yasaklıyım :31:

cnm sağol akşamdan beri uğraşıyorum olmayacak galiba ben 3 kola kodu birleşir sanıyordum ..hayallerim yıkıldı

Arkadaşlar pizza hut tan bana tebrikler kazandınız dedi ne kazandığımı yazmadı size de öyle oldu mu:44::44::44::44:

YUDUM
Arçelik'ten A La Chef fırın kazanmak istemez misiniz? Bunun için Migros mağazalarından 5 L Yudum Ayçiçek Yağı alın; kitapçıktaki kod ile yörenizin tarifini paylaşın; kazanma şansını yakalayın!

Mercedes-Benz Türkiye
Bu maçta kimler oynayacak?
Milli Takımımızın ilk 11'ini tahmin et, Milli Takım Eşofmanı kazanma şansı yakala! Katılmak için hemen tıkla: Mercedes-Benz Milli Takımlar - Bu Maçta Kimler Oynayacak? | Facebook

JUSS
Adım Ne Olsun yarışmamız hızla devam ediyor. Unutmayın, yarışmaya dilediğiniz kadar isimle katılabilirsiniz :) https://apps.facebook.com/jussadimneolsun/

Lancôme Turkey | Facebook

Cildiniz için en mükemmeli istiyoruz. Ya siz?
Lancôme, Génifique ve Marie Claire dergisi tarafından Prix d’Excellence de la Beauté (Güzellik Mükemmellik Ödülü) verilen Visionnaire’i bir araya getirerek Mükemmel Cilt İkilisi’ni yarattı: Super Serums.

Yoğun, hızlı etki eden ve kanıtlanmış sonuçları ile bu ikili, sizin en temel güzellik rutininiz olacak. İlk adımı atmanız için size ödüllü bir sorumuz var!
Doğru cevap veren her 25. Kişi 1 adet orijinal boy Génifique Gençlik Aktivatörü kazanacak.*

Ödüllü Sorumuz saat 16:00'da sol menüde yayına girecektir ayrıca aşağıdaki link'ten de ulaşabilirsiniz.

:52::52::52:

YKM | Facebook

Kazandırırken aynı zamanda kazanabileceğiniz bir yarışma için hazır sayılırız! Saat 15.00’da görüşmek üzere! :)

:52::52::52::52:

Gliss Türkiye | Facebook

kızlar gliss başlamııışşş:52::52:

Biskrem | Facebook,

İşte sana yeni bir Cuma sorusu. Biskrem Bi'stik Fındıklı 24 gr. paketinin içinde kaç adet Bi'stik olduğunu biliyor musun?

Doluca
DeliceSevenler.com'dan hediye kazandıkları halde iletişim bilgilerini göndermeyen kullanıcılarımızın, hediyelerini biran önce ulaştırabilmemiz için, e-mail adreslerine gelen e-posta'ları yanıtlamalarını rica ediyoruz. Teşekkür ederiz.

Çizi
Bakalım kimler bilecek? 13 sayısıyla Çizi’nin alakası nedir?

New Life
Değerli takipçilerimiz, pazartesi günü ödüllü yarışmamız başlayacaktır. Bizi takipte kalın...

Gillette Türkiye
Gillette Fusion Proglide'ı deneyenler PS3 kazanma şansını yakalıyor!

Gillette Proglide Teknoloji Üslerimize gelip check-in yapın, anında Fusion Proglide kazanın! Üstelik tıraş deneyimini Gillette Türkiye Facebook sayfasında paylaşan herkes PS3 kazanma şansı yakalıyor! Yarın Kanyon AVM'ye gelip teknoloji üssümüze uğrayın, kazanın!

Ruffles Türkiye - Duvar | Facebook

Bilen Bilene başladı! Hemen yarışmamıza katıl, 100 paket Ruffles kazanacak 20 kişiden biri ol! Ruffles Türkiye - Bilen Bilene | Facebook

Muya | Facebook

kızlar.. Muya skor tahminlerini yaptınız mı?

tsk ederım bguunlerde gıremıcem pek :((((((

Pritt "Göster Kendini!" uygulaması kazanan isimleri belli oldu!
On-nil Tat,
Osman Kuşdemir,
Murat Can,
Zekeriya Özdoğan,
Ali Akdemir,
Tuğba Özdemir,
Hasan Şahin,
Mahmut Bal,
Sanem Doğruyol Erdinç,
Meliha Karaman,
Rüya Karaman,
İbrahim Yılmaz,
Nahide Altınışık,
Gülçin Daylan,
Lena Enes,
Turgut Rızacan,
Ayşe Küçük,

:5::5::5:
bunu kazanmışım ,ilk kazandığım şy bu ,kırtasiya malzemesi dimi bu :9:
arkadaşlar yol gösterin ne olacak şimdi,maili onlar atacak?:13:

Markafonim
Trendyol'dan 10 TL kazananlar ve gecenin sürpriz hediyesi...

Kazananlar;

Sema Tekdur
Maria Angela
Berre Şahin
Selma Aslan
Hülya Aybat

Burdan kazanan arkadaşı tebrik ediyorum.

Back
X