Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yarışma devam ediyor fakat artık hediyeli değil.ilk 5 bin kişi içindi ve 10 tanesi bana geldi :27: 4990 taneside diğer arkadaşlara dağıldı :27:

meeeaaaşalllaaaahhh.:nazar::nazar:
.:53:80 tane benim o pk.:56:
:53:kaç tane neskayfe..:7::7:
kız :49:hamişsin sana dokanır bu kaa şeker yüklemesi:35:

Arkada foto çeken herifleri gördün mü air? :)
Carlos'um yokmuş pe üzüldüm yağmur ormanlarında gitar çalarken bırakmışlardır ormantik herüfümü :)

:60:görmemmi görmemmi karılarına gösterecek eve gidince yazmış millet koptum:60::60::60:çıplak çıplak adamlara sarılmış kızlarda ne meraklı bu insanlar:60::60::60:

meeeaaaşalllaaaahhh.:nazar::nazar:
.:53:80 tane benim o pk.:56:
:53:kaç tane neskayfe..:7::7:
kız :49:hamişsin sana dokanır bu kaa şeker yüklemesi:35:

5 paket geldi nescafe 5*15=75 :27:
zaten bu ay şeker yükleme testim var.Doktoruma söylicem ben yeterince yükledim sen zahmet etme :45::49:

aynı modelin bordosunu kızım kullanıyor çok modern ve cici duruyor al derimm ayrıca biz mağazadan 119 tl ye almıştık şimdi bayağı ucuza geliyor :34:

sağol canım bende kızıma alıcam bu rengi çok seviyo ama modelinde tereddüt etti arkilerine sor bakalım ne dicekler dedi :1:

canım bence almaa:26:

aynı modelin bordosunu kızım kullanıyor çok modern ve cici duruyor al derimm ayrıca biz mağazadan 119 tl ye almıştık şimdi bayağı ucuza geliyor :34:

bende beğenmedim.nedendir bilmiyorum ama bu modeller kız çocuklarının giydiği kabanlar gibi duruyo
ama rengine bayıldım afilli duruyo

Bence güzel ben beğendim. Modeli ve rengi çok hoş.. :31:

sağolun canlarım fikirleriniz için:16: bende kızıma alıcam kendime almam zaten ne rengi ne modeli bana göre değil

ahsen eşarp
YARIŞMA
2012 İlkbahar-Yaz Mısırlı Triko Markalı İpek Eşarp Kazanmaya Ne Dersiniz !
Paylaştığımız fotoğraf albümünü 05-03-2012 Pazartesi gününe kadar en az 10 defa paylaşan takipçilerimizin arasından yapacağımız çekilişle 3 Takipçimize Mısırlı Triko İpek Eşarp Hediye.Dileyen takipçilerimiz 10 paylaşımdan daha fazlasını yapanlar için +1 çekiliş hakkı olacaktır..

Back
X