Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Rexona Türkiye
Rexona Crystal ürün kiti KAZANAN katılımcılarımızdan;Melek Binay Yıldırım,Tugba Tutak,Seda Mullaoğlu,Esma Civelek,Buket Özcan,Melek Akın Terlemez,Funda Sen,Ilknur Akyıl,Merve Durmaz,Emine Günyeli,Aygül Akın,Gülseren Gezer,Aylin Üçbaş.Kendilerinin sosyal@rexona.com.tr'ye mail atarak iletişim bilgilerini bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.

Rexona Türkiye
Rexona Crystal ürün kiti KAZANAN katılımcılarımızdan;Melek Binay Yıldırım,Tugba Tutak,Seda Mullaoğlu,Esma Civelek,Buket Özcan,Melek Akın Terlemez,Funda Sen,Ilknur Akyıl,Merve Durmaz,Emine Günyeli,Aygül Akın,Gülseren Gezer,Aylin Üçbaş.Kendilerinin sosyal@rexona.com.tr'ye mail atarak iletişim bilgilerini bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.

yoquum yine yoquummm :53:
nedeeeeeenn neeedennnnnn:14::14:

Rexona Türkiye

:nazar::nazar::nazar: Çok şükür bir şey kazandım ... :16::16::16:

Arkadaşlar 9 şubatta kazandığım duş jeli daha gelmedi o tarihte kazanan ve hediyesi gelen varmı?

6 şubatta kazandım bende ama gelmedi dün mail attım aradılar adresi teyit ettiler göndereceklerini söylediler. sende mail at istersen.

Face'de her sayfayı beğenmekten , maiilerimde saçma sapan iletileri temizlemekten tam bıkmıştım ki , bu gün keyifli hale geldi .. Gelenlerin açıklama aynen şöyle " Sinir oldum sana , Anladım okumuyorsun , Son bir kez baksana maile , falan filan. Ben bıktım bu konuk net'den , açmadan " iletiyi sil ve kişiyi engelle desemde hergn 7-8 tane geliyor , sizlerede geliyormu arkadaşlar ??:17:

arkadaşlar saliha temiz bizden birisimiydi?

bloogtan hediyesi var 60 tl hediye çeki gezgo ayakkabıdan:34:

Bir Dolap Kitap
işte bugünkü yazıı! Bu gönderiyi paylaşan ve bu gönderinin altına yorum bırakan 1 kişi İthaki Yayınları'ndan "Kar Taciri" adlı kitabı kazanacak:)
facede kızlar

Face'de her sayfayı beğenmekten , maiilerimde saçma sapan iletileri temizlemekten tam bıkmıştım ki , bu gün keyifli hale geldi .. Gelenlerin açıklama aynen şöyle " Sinir oldum sana , Anladım okumuyorsun , Son bir kez baksana maile , falan filan. Ben bıktım bu konuk net'den , açmadan " iletiyi sil ve kişiyi engelle desemde hergn 7-8 tane geliyor , sizlerede geliyormu arkadaşlar ??:17:

Evet eşimin mailinede geliyor engelliyorum ama yine geliyor :50: Kolay kaça..klar sitenin adı :22:

bana gelmiyor cnm sadece hani haber almayı kabul ediyoruz ya bizimle iletişime geçtikleri mailler geliyor
hangi site ki
ama benim nevrim döndü artık burda gördüğüm birçok şeye başvuruyorum sadece beğenili olanlara bide herkese açık paylaşılanlara katılmıyorum oyunlarda da hiç şansım olmuyor ayıklıyorum ama bir sürü şeye katılıyorum neydi untuyorum sonra!
arkadaşlar saliha temiz bizden birisimiydi?

bloogtan hediyesi var 60 tl hediye çeki gezgo ayakkabıdan:34:

hiç tanıdık gelmedi

kızlar facede papillanın fotoğrafın ı profil resmi apıp mail atıp çekilişe katılma şeysi var:) (ah iyice bozuldu Türkçem:))

bana gelmiyor cnm sadece hani haber almayı kabul ediyoruz ya bizimle iletişime geçtikleri mailler geliyor
hangi site ki
ama benim nevrim döndü artık burda gördüğüm birçok şeye başvuruyorum sadece beğenili olanlara bide herkese açık paylaşılanlara katılmıyorum oyunlarda da hiç şansım olmuyor ayıklıyorum ama bir sürü şeye katılıyorum neydi untuyorum sonra!

hiç tanıdık gelmedi

kızlar facede papillanın fotoğrafın ı profil resmi apıp mail atıp çekilişe katılma şeysi var:) (ah iyice bozuldu Türkçem:))

Konuk Net'den geliyor sürekli...

axe etkesı kelıme bulmaca var 3 e kadar kelıme haznesı çook geniş bı arkadasımdan yardım istedım umarım yardım eder 3 e kadarmış

Biogreen | Doğal Bakım Ürünleri
Hazır mısınız?

Günün Hediyesi ; Biogreen Yeşil Kil
Şartlar yine çok kolay..
* Facebook sayfamızı beğenmek ve paylaşmak
... * info@biogreen.com.tr e-posta adresimize başvuru bilgilerinizi göndermek.
5 kişiye kura çekimi ile hediye gönderilecektir.

acil çıkmam lazım son anda bi kampanya daha gördüm inceleyin anadolo jet facede bi oyun var kendi hediyenizi seçin gibi bişey bi bakın paylaşıldımı dikaktimi çekmemiş görüşürüz bol şans kızlar byeeeee

Back
X