Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

orjinalgiy.com
‎02 Mart -07 Mart 2012 Abercrombie Flip Flop Terlik Kampanyamız Başladı!
Yapacağımız çekilişle, 3 şanslı üyemize Abercrombie Flip Flop Terlik hediye ediyoruz. Kazanmanız için yapmanız gereken şey çok basit.Hemen

1- orjinalgiy.com 'u Facebook'ta beğenin.
2- Bu resimi profilinizde hergün en az 1 kez paylaşın.
3- Beğenip paylaştığınızı belirten mesajınızı bu duyurunun altına yazın...

Unutmayın son katılım 07 Mart 2012 23:59
Kazanan şanslı üyelerimiz 08 Mart 2012'de bu sayfada açıklanacaktır.
(Gönderilecek ürünler stoklarla sınırlıdır, kazanılan hediyelerin kargo ücretleri ürünü kazanan kullanıcılarımıza aittir, bu duyurunun altına yapılmayan paylaşımlar katılım hakkı sağlamaz)

Kul-Tem Kulak Mumu
Kul-Tem Kulak temizleme ürünü için çekilişimiz başlamıştır! Yapmanız gereken tek şey bu bağlantıyı paylaşmanız... Çekilişler 300 paylaşım gerçekleştikten sonra sayfamızda açıklanacak, bir şanslı talihlimize yaklaşık 34 TL değerindeki Kul-Tem'i hediye edeceğiz!

daybuyday alışverişimde kısmi çıkışa hazır diyor..ne demekse, gönder gelsin o zaman..:10::9:

ÇÖZÜM DERGİSİ DERSHANELERİ RESMİ SAYFASI
Kampayamıza katılım için son 1 hafta!
Çözüm Bizde! Beğen, Paylaş, 25 Arkadaşına Yorum Yaptır!

Şanslı 5 den biri ol!
MP4 Kazan

Rausch Türkiye
Sevgili Rausch Türkiye Takipçileri, Öncelikle yarışmamıza zaman ayırdığınız için hepinize teşekkür ederiz.
Sorumuzun cevabı RAUSCH Söğüt Kabuğu Bakım Şampuanı olacaktı.
Sorumuza doğru cevabı vererek, bize ulaşan;
50. kişi: Sn. Oya Yöndem,
100. kişi: Sn: Neslihan Yayla Başkır ve
150. kişi: Sn. Said Zafer.
Kendilerini tebrik ediyoruz. Adres ve telefon bilgilerini bulker@santekozmetik.com adresine e-mail göndermelerini rica ediyoruz.
Hepinize güzel bir haftasonu diliyoruz.

aa kızlar bişey merak ettim ben yeni yeni facebook kampannyalarına katılmaya başladm
birde blog kampanyalarına katılıosunuz sanırım
bloglardan kazanmak dahamı kolay
katılımcı az olduğu için şans yüksek sanırım
blogunun fln olması lazım dimi
:53:

Ev Hikayesi
haydi arkadaşlar 2000 e az kaldı beğenelim paylaşalım hediyeler sizi bekliyor

Limango biraz yavaş malesef canım:50: 2hafta önce limangodan, geçen hafta trendyoldan sipariş verdim aynı gün geldiler:1:

sormaa melezim ya vipdükkandan sipariş verdim kampanya bitmeden geldi 2. gün trendyolda hızlı markafonide saolsun bugünn gelcek msj attlardaa kudrdum limangodaki ayakkabıyıı nişanda giyerm diye planladmya kesinn göndermezler o tarihe kadarr:52:

aa kızlar bişey merak ettim ben yeni yeni facebook kampannyalarına katılmaya başladm
birde blog kampanyalarına katılıosunuz sanırım
bloglardan kazanmak dahamı kolay
katılımcı az olduğu için şans yüksek sanırım
blogunun fln olması lazım dimi
:53:

katılımcı aslında o kadar da az olmuyor.
en az 60 en çok 300 kişi arasından 1 kişiye ödül veriliyor genelde
bloğun olmasına gerek yok
g-mail hesabın ya da twitter'ın olmalı

Son düzenleme:
hangi butikti canm birde ne zman almıştın

paşabahçe ürün almıştım ve bir tişört, herhalde 2 parça olduğundan biri temin edildi, diğeri bekliyor..
tişört loft butiğinden, diğeri paşabahçe butiğinden..

paşabahçeler temin edildi galiba, kargo da olan paşabahçe tabak ve fincan tk.

Yarışma Zamanı! Red Queen kampanyasındaki “Elbise”, “Tunik”, “Hırka”, “Gömlek”, “Ceket” kategorileri altında kaçar adet ürün olduğunu sırasıyla yaz, yarisma@vipdukkan.com adresine gönder, doğru cevabı paylaşan ilk 3 kişi arasında ol ve hediyeyi kazan! Bu postun altına girilen cevaplar dikkate alınmayacaktır. Yarışma sonuçları 17:00 da bu postun altında açıklanacaktır.

cevapları

elbise 25
tunik 46
hırka 6
gömlek 16
ceket 24

Back
X