Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben este lauderden az once kazandım tebrıkler iletısıme gecılecekdedı sadece 1 urunmu hedıyesı

Biz kazanmadık ki daha önce :27: Ama sana ve seçtiğin diğer 4 arkadaşına da hediye paketi diyor :31:

4 arkadaşa daha dedim ama sonradan baktım da öyle değilmiş. Kazanabilmek için 4 arkadaşa duyurmak gerekiyomuş falan diyor.

Son düzenleme:
Biz kazanmadık ki daha önce :27: Ama sana ve seçtiğin diğer 4 arkadaşına da hediye paketi diyor :31:

4 arkadaşa daha dedim ama sonradan baktım da öyle değilmiş. Kazanabilmek için 4 arkadaşa duyurmak gerekiyomuş falan diyor.

ama duyurma paylasma falan secenegı yokkı yada ben yaptım hatırlamıom bakalım ne gelcek merak ettım sımdı :17:

iyi geceler kızlarrr geçmişi okuyamıyorum zamanım yok :5: bana yardım edecek biri çıkar inş daybudan siparişim kargolanmış:52:ama bi sorun var şöle yazıyo kısmi ne demek ne demek:26:

Kargolandı (Kısmi) .

iyi geceler kızlarrr geçmişi okuyamıyorum zamanım yok :5: bana yardım edecek biri çıkar inş daybudan siparişim kargolanmış:52:ama bi sorun var şöle yazıyo kısmi ne demek ne demek:26:

Kargolandı (Kısmi) .

k1den fazla mı idi siparişin ki ?
kısmı olarak ''bir kısmı -bir bölümü'' anlamına geliyor

Kargolandı (Kısmi) .

Farklı firmalardan ya da birden fazla siparişin varsa parça parça gelecek ürünler demekki.

Daybuyday’in 1. yılı şerefine her siparişe t-shirt ve 10 TL hediye çeki!

Kampanya Koşulları:

• Daybuyday.com’dan yapılan her sipariş için Modajenik T-shirt hediye edilmektedir.

• Hediye edilen t-shirtün model ve bedeni Daybuyday.com tarafından belirlenmektedir.

• 10 TL değerindeki hediye çeki 100 TL ve üzeri alışverişlerde kazanılacaktır.

k1den fazla mı idi siparişin ki ?
kısmı olarak ''bir kısmı -bir bölümü'' anlamına geliyor

evet adıma 2 adet siparişim var çok sevindim ya saolun süpersiniz:52:

Farklı firmalardan ya da birden fazla siparişin varsa parça parça gelecek ürünler demekki.

farklı firmalar var canm evet
hemde 2 adet kargom var normalde başka bişey olur dedim korktum kargo falan alırlar diye daybudayda kendini aşmış firmalar arasında yer alıcak gibime geliyor:6::52:

şu organicn linkini atarmısınız kızlar bide anket devame diyormu:26:
birde bişi dicem daybudayden paşabahçe bölümünden aldıgım borcamımm geldi o kadar sarıp sarmalamışlarki kırılmasın die şok oldum harika daybuday süper çok beğendim bu siteyi:52::52:
ben kargobedava günü almıştım hediye çekimle 11 milyonluk şeyi 1 milyona almıştım ama faturada 11 yazıyor:31::31:
diğer sayfaları okudum sanırım sizdede öyle yazıyor umarım bizden tüm parasını almamışlardır:31::31::31:

estee lauder yarışmasına sinir oldum ikide bir üzgünüz ibaresi çıkıyor bana üstelik sözleşmeleride kabul edemeden o çıkıyıo:47::47:

ayrıca batik çok ayıp etti o kadar bekledim üye 30 bini çoktan aştı adamlar hala ilgilencek:47::47::47:

arkadaşlar organik lemlebi ye başka bir hesaptan kayıt olamıyorum:26: ok diyorum,isim yazan butonun üzerine geliyor?

adres/tel bilgileri aynı diye sistem hata mı veriyor ki,kabul etmiyor,siz aynı adres ve tel varmiyor musunuz bu durumlarda:31:

arkadaşlar organik lemlebi ye başka bir hesaptan kayıt olamıyorum:26: ok diyorum,isim yazan butonun üzerine geliyor?

adres/tel bilgileri aynı diye sistem hata mı veriyor ki,kabul etmiyor,siz aynı adres ve tel varmiyor musunuz bu durumlarda:31:

banada öyle oldu gıcık oldum neyseki google choremeden oldu onu dene

bendede öyle yapıyodu.
tekrar üye oldum sadece ismi ve mail adresimi değiştirdim kabul etti..

Back
X