Teşekkürler duyurduğun için
Diğer siteden gelen organicum maske çok iyi geldi benim saçıma, inşallah bi daha verirler de yakalarım diye bekliyorum valla![]()
ne demek canm inşşlh hepimize gelirrrrrr
çoookk istiorummmmmm artık bişiler kazanmakkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler duyurduğun için
Diğer siteden gelen organicum maske çok iyi geldi benim saçıma, inşallah bi daha verirler de yakalarım diye bekliyorum valla![]()
estee lauder başlamış
https://www.facebook.com/esteelauderturkiye?sk=app_120356261427447
gizlilik sözleşmesini tıklayamıorum:26:
gizlilik sözleşmesini tıklayamıorum:26:
aynen bendede işaretlenmedi gizlilik sözleşmesi... bide boşuna hakkım gitti..((((
estee lauder başlamış
https://www.facebook.com/esteelauderturkiye?sk=app_120356261427447
kızlar ben este lauderden az once kazandım tebrıkler iletısıme gecılecekdedı sadece 1 urunmu hedıyesı
Biz kazanmadık ki daha önceAma sana ve seçtiğin diğer 4 arkadaşına da hediye paketi diyor
4 arkadaşa daha dedim ama sonradan baktım da öyle değilmiş. Kazanabilmek için 4 arkadaşa duyurmak gerekiyomuş falan diyor.
iyi geceler kızlarrr geçmişi okuyamıyorum zamanım yokbana yardım edecek biri çıkar inş daybudan siparişim kargolanmış
ama bi sorun var şöle yazıyo kısmi ne demek ne demek:26:
Kargolandı (Kısmi) .
iyi geceler kızlarrr geçmişi okuyamıyorum zamanım yokbana yardım edecek biri çıkar inş daybudan siparişim kargolanmış
ama bi sorun var şöle yazıyo kısmi ne demek ne demek:26:
Kargolandı (Kısmi) .
k1den fazla mı idi siparişin ki ?
kısmı olarak ''bir kısmı -bir bölümü'' anlamına geliyor
Farklı firmalardan ya da birden fazla siparişin varsa parça parça gelecek ürünler demekki.
arkadaşlar organik lemlebi ye başka bir hesaptan kayıt olamıyorum:26: ok diyorum,isim yazan butonun üzerine geliyor?
adres/tel bilgileri aynı diye sistem hata mı veriyor ki,kabul etmiyor,siz aynı adres ve tel varmiyor musunuz bu durumlarda![]()
arkadaşlar organik lemlebi ye başka bir hesaptan kayıt olamıyorum:26: ok diyorum,isim yazan butonun üzerine geliyor?
adres/tel bilgileri aynı diye sistem hata mı veriyor ki,kabul etmiyor,siz aynı adres ve tel varmiyor musunuz bu durumlarda![]()