Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

AFİYET OLSUN CNM..

OFF YAA BU NESCAFE ŞİFRELERİ GİR GİR BİTMİYO.sÜREKLİ BİLGİLERİ TEKRARDAN GİRMEK ZORUNDA KALIYOSN:50::50:

Hadise'ye hazır mısınız? Hadise'nin harika fotoğraflarıyla ve muhteşem sürprizlerle Milla by trendyol butiğimiz YARIN açılıyor! İşte ilk sürprizimiz: Hadise'nin reklamımızda giydiği elbiselerin de yer alacağı butiğimizden Hadise'nin seçtiği 5 üründen 1'ini tahmin eden 100 kişi, 40 TL hediye çeki kazanacak! Detaylar için:
Trendyol - Hadise'nin Seçimi | Facebook

Ödüllü Soru
Soruyu cevapla, Yeni Palette Deluxe serisinden istediği rengi kazanacak olan 50 kişiden biri olma şansını yakala!

Gondol
Dünya Kadınlar Gününe Özel, Bol Bol Gondol, Bol Bol Ödül!

Hanımlar, biliyorsunuz ki yarın 8 Mart dünya kadınlar günü. Gondol ailesi olarak bu anlamlı günde siz değerli kadınlarımız için "Bol Bol Gondol" yarışmamızı 8 Mart'ta yapmaya karar verdik. Asıl sürpriz ise ödül ilk 10 kişiye değil, ilk 20 kişiye verilecek!

Gliss Türkiye
Yoksa siz hala şansınızı denemediniz mi?
Hemen tıklayın ve deneyin; Gliss Türkiye - Gliss Şansım | Facebook

1950 ve 1960’ların ikonlaşmış sarışın kadın yıldızı kimdir?

kım bu bılen varmıı

dunya kadınlar gununuz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:72::72::72::72::72::72::72::72::72:

F&F Türkiye
Sadece Kipa Hipermarketlerde yer alan F&F koleksiyonundan yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde 5 TL'lık indirim çeki için "KUPON" ikonuna tıklamayı unutmayın!

yaa bu yarisma düzenleyenleri anlamiyorum bir öyle bir böyle sanki ilk 8. diye okumustum simdide

Yves Rocher Türkiye Merhabalar, her saat 1 kazanan olacak ve gün sonunda toplam 8 kazananımız olacak:)

yazmislar..

yaa bu yarisma düzenleyenleri anlamiyorum bir öyle bir böyle sanki ilk 8. diye okumustum simdide

Yves Rocher Türkiye Merhabalar, her saat 1 kazanan olacak ve gün sonunda toplam 8 kazananımız olacak:)

yazmislar..

Yves Rocher Türkiye , ne yaptıgını bılmıyor zaten. ben katılmıyorum bugunkü yarışmaya...
twitterda yarışması olmuştu. kazandınız dedikleri halde hediyemı göndermediler. çok sinir olmuştum.
onların yarışmasına bidaha asla katılmam . uğraşmaya değmezz :47::50::47:

Bona Sera Eşarpları
‎2012 İlkbahar-Yaz Softline ve İpek Koleksiyonlarımızı Beğenen,Paylaşan ve Yorumlayan 3 Sevgili Üyemiz Çekilişle Bizden Hediye Eşarp Kazanacaktır............
Çekiliş Tarihi: 16 MART Cuma

Vileda Türkiye
Bu değerli günde Twitter takipçilerimizi de unutmadık! Vileda Türkiye Twitter sayfamızda, saat 16:00’da bugüne özel Vileda hediye paketi kazanma şansı sizi bekliyor olacak! Tüm Vileda severleri Twitter sayfamızda da görmek istiyoruz. :)

u değerli günde Twitter takipçilerimizi de unutmadık! Vileda Türkiye Twitter sayfamızda, saat 16:00’da bugüne özel Vileda hediye paketi kazanma şansı sizi bekliyor olacak! Tüm Vileda severleri Twitter sayfamızda da görmek istiyoruz. :)

Philips Türkiye
Philips olarak 1891'den beri hayatınızı kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun!

İşte, Kadınlar Günü sürprizimiz... Hangi Philips ürünü ile hayatınız daha mutlu? Philips ürünlerinin hayatınıza nasıl mutluluk kattığını kampanya@pclubturkiye.com adresine e-posta göndererek en iyi siz anlatın, Philips’in birbirinden güzel Kadınlar Günü hediyelerinden birini kazanma şansı yakalayın!

1 kişiye Philips airfryer
1 kişiye Philips Keratin Saç Düzleştirici
1 kişiye Philips GoGear Vibe MP4 Çalar

Back
X