Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kampanya ile kampanyacının buluşma noktası: Sizce tarihin en olağan üstü kadını kim?
Tarihteki olağanüstü kadını nedeniyle birlikte hemen yazın, muhteşem hediyeleri kapın!

6 - 16 Mart 2012 tarihleri arasında tarihin en olağanüstü kadınını nedeniyle birlikte Napolyon.com’da paylaşın. Özel jüri tarafından değerlendirilen cevabınız, en beğenilen ilk 3 cevap arasına girsin, muhteşem hediyelerden biri sizin olsun!

1. yanıtın sahibi Sumahan Otel'de çift kişilik 1 gece konaklama
2. ve 3. yanıtın sahibi ise 14 ayar altın kolye ucu kazanıyor

Markafonim
Evim.net'te 8 Mart Kadınlar Gününe Özel Kargo Bedava Fırsatı...

Kargo bedava fırsatı, 8-9-10-11 Mart tarihlerinde geçerli olacaktır.

bugunvar.com
Yarışmamızın koşulları belli oldu!

Yarışmamız etiketleme sistemi üzerinden yapılacaktır.8 Mart Dünya Kadınlar Günüyle ilgili bir fotoğrafı duvarımızda paylaşıp, bu fotoğrafta bayan arkadaşlarınızı etiketleyin, hem onların Kadınlar Gününü kutlamış olun hem de bizden hediye kazanma şansı yakalayın!

En çok etiketleme yapan 5 üyemiz bizden kahvaltı takımı, bıçak seti, fincan takımı, demlik ve tuzluk-biberlik takımı kazanacaktır…Yarışmamız 18.00’de sona erecektir…
Tüm üyelerimize bol şans…

ÇARŞI REYON
Çarşı reyon tanıtım kampanyamız kapsamında 1 mart-1 nisan arasında sayfamızı beğenen kişiler arasında yapılacak olan çekilişle 3 şanslı hayranımız Bellissima EDT 100ml Bayan Parfüm Set + Maskara + 150ml Deodorant Hediyeli kazanacaklardır

Avon Türkiye
Avon'dan Kadınlar Günü'ne Özel Süpriz!
Kendi stilini yaratan ve zarif görünmeyi seven Koton kadınlarına; 75 TL. Üzerinde alışverişlerinde Avon’dan Shine attrack Ruj hediye!

Boyner Online
Yıllara meydan okumak için yarışmaya hazır mısınız? 10 adet orijinal boy Estée Lauder Revitalizing Supreme yaşlanma karşıtı bakım kreminden birini kazanmak için takipte kalın! https://twitter.com/boyneronline

Pion Tekstil-Pion Women Wear

Kazananları şimdiden tebrik ediyoruz.
1.Emine Özçelik Aycan
2.Demet Göktaş
3.Yelda Köylü

İyi Günlerde kullanmanız dileğiyle..

Pion Tekstil-Pion Women Wear

Kazananları şimdiden tebrik ediyoruz.
1.Emine Özçelik Aycan
2.Demet Göktaş
3.Yelda Köylü

İyi Günlerde kullanmanız dileğiyle..

Az önce yurtiçi kargodan aradılar,kargom gelmiş,nerden gelmiş diye sordum Eko araştırma ve tanıtım yazıyo üstünde dedi,kızlar ne ki bu yaa :26: Duydunuz mu böyle bişey :24: Kaç gündür katılamıyorum bişey mi kazandım acaba :37:

Kadınlar koşun!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebeiyle Migros'ta deodorant krem yüz temizleme ürünleri %50 indirimli! 5 tane deodorant aldım 20 lira bile etmedi. diadermine 2 tane krem aldım 10 liraya...

Geçen sene de olmuştu, önceki sene de... Bu yüzden gayet bunun için gittim :))

Hesabın geçici olarak kilitlendi.
Hesabına senin dışında kimsenin girememesi için hesabını geçici olarak kilitledik. Hesabına yeniden erişebilmek için lütfen bu hızlı güvenlik kontrolünü tamamla.
Bir başkasının hesabına erişmeye çalışmanın Facebook'un koşullarına aykırı olduğuna dikkat et. Bu aynı zamanda yasadışı da olabilir.

bu nedir yaaa ne olmuş olabilir kızlar

Az önce yurtiçi kargodan aradılar,kargom gelmiş,nerden gelmiş diye sordum Eko araştırma ve tanıtım yazıyo üstünde dedi,kızlar ne ki bu yaa :26: Duydunuz mu böyle bişey :24: Kaç gündür katılamıyorum bişey mi kazandım acaba :37:

yanlış hatırlamıyorsum ekom dan nescafe geliyordu :26:

Hesabın geçici olarak kilitlendi.
Hesabına senin dışında kimsenin girememesi için hesabını geçici olarak kilitledik. Hesabına yeniden erişebilmek için lütfen bu hızlı güvenlik kontrolünü tamamla.
Bir başkasının hesabına erişmeye çalışmanın Facebook'un koşullarına aykırı olduğuna dikkat et. Bu aynı zamanda yasadışı da olabilir.

bu nedir yaaa ne olmuş olabilir kızlar

bu kadar yarışma bolluğunun içinde tamda gününü buldu aksilik :26:

Back
X