Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay sonra..........
markafoniden davetim vardı yüklenmedi clubbobdab vardı yüklenmedi daybuydayada 14 şubatta davetli alışverişer yapıldı yüklenmedi biraz yalan dolan gibi geliyor bu işler bana hepsine durmadan mail atıyorum bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorlar iade süreci bilmem ne kurallar ben de anlamadım aslında bu sitelerden uzak durmak gerek limangoda gördüğüm bıçak bileme alti 11 küsur liraydı aynısı pinigo dene sitede 4.90 bu işler verlen çekler fazla da avantajlı değil ancak kargo bedava ve hediye çeki kullandıysak biraz avantajımız oldu ben böyle gözlemledim bu siteleri ayrıca trendyol ürünleri de iade edilmekten başka bir işe yaramadı ne aldıysam iade etmek zorunda kaldım üstelik kola kodlarım da yandı gitti arkadaşlar bence bu sitelere fazla rağbet etmeyelim ha ben de alışveriş yaptığım ve tüketim den başka bir şeye yaramadığım için ayrıca belirtmek isterim.
tamamen şanssızlığına denk gelmiş.
markafonide arkadaşın 20 tl lik alışveriş yaparsa yükleniyor hemen ekranda gözüküyor sadece aktifleşmesini bekliyorsun .benim oradan çekim var aktif değil daha eminim yani
daybuyday da ürün tesliminden 30 gün sonra çek yükleniyor daha zaman var bu ayın 22 si ya da 23 ü gibi yüklenecek
trendyol en memnun kaldığım site oldu. alırken biraz detaycı davrandım . risk içermeyen ürünler aldım nevresim havlu vs.. hiç sorun olmadı.
limango en uyanık site ama olsun bir hayli çek almıştım yavaş yavaş tüketiyorum..
Bende alışveriş yaptığım sitelerden memnun kaldım..Seçici olup dikkatli alıveriş yaparsak memnun kalırız..
Limango'nun kargo ücreti biraz daha düşük olsa güzel olacak ama 7 tl fazla..
Üstelik diğer sitelerden yurtiçi kargoyu tercih ettiği halde fiyat farkının olması saçma geliyor bana..
Bunun dışında şikayetim yok indirimli alışveriş yapmak keyifli :) tabi ucuz diye ihtiyacımız olmayan bir şeyler almadığımız sürece..
kizlar bugun bana GARNIER cilt bakim seti geldi uc parca, surpriz oldu kazandigimi bilmiyordum, hangi yarismaydi bu hatirlayan varmi?
Yalnız değilsin bende aynıyım.[/QUOT
bütün kızlar toplaştık
![]()
gliss ten şimdi bana kazandınız dedi ama ekran görüntüsü nasıl alınıyor bilen var mı.
yapamadım da
görüntüsünü almak istediğin ekrandayken PrtSc tuşuna basıyorsun, sonra boş bir paint açıp yapıştır diyorsun, hepsi bu
sonra da istediğin biçimde kaydediyorsun :114: