Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1 ay sonra..........

markafoniden davetim vardı yüklenmedi clubbobdab vardı yüklenmedi daybuydayada 14 şubatta davetli alışverişer yapıldı yüklenmedi biraz yalan dolan gibi geliyor bu işler bana hepsine durmadan mail atıyorum bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorlar iade süreci bilmem ne kurallar ben de anlamadım aslında bu sitelerden uzak durmak gerek limangoda gördüğüm bıçak bileme alti 11 küsur liraydı aynısı pinigo dene sitede 4.90 bu işler verlen çekler fazla da avantajlı değil ancak kargo bedava ve hediye çeki kullandıysak biraz avantajımız oldu ben böyle gözlemledim bu siteleri ayrıca trendyol ürünleri de iade edilmekten başka bir işe yaramadı ne aldıysam iade etmek zorunda kaldım üstelik kola kodlarım da yandı gitti arkadaşlar bence bu sitelere fazla rağbet etmeyelim ha ben de alışveriş yaptığım ve tüketim den başka bir şeye yaramadığım için ayrıca belirtmek isterim.

markafoniden davetim vardı yüklenmedi clubbobdab vardı yüklenmedi daybuydayada 14 şubatta davetli alışverişer yapıldı yüklenmedi biraz yalan dolan gibi geliyor bu işler bana hepsine durmadan mail atıyorum bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorlar iade süreci bilmem ne kurallar ben de anlamadım aslında bu sitelerden uzak durmak gerek limangoda gördüğüm bıçak bileme alti 11 küsur liraydı aynısı pinigo dene sitede 4.90 bu işler verlen çekler fazla da avantajlı değil ancak kargo bedava ve hediye çeki kullandıysak biraz avantajımız oldu ben böyle gözlemledim bu siteleri ayrıca trendyol ürünleri de iade edilmekten başka bir işe yaramadı ne aldıysam iade etmek zorunda kaldım üstelik kola kodlarım da yandı gitti arkadaşlar bence bu sitelere fazla rağbet etmeyelim ha ben de alışveriş yaptığım ve tüketim den başka bir şeye yaramadığım için ayrıca belirtmek isterim.

tamamen şanssızlığına denk gelmiş.

markafonide arkadaşın 20 tl lik alışveriş yaparsa yükleniyor hemen ekranda gözüküyor sadece aktifleşmesini bekliyorsun .benim oradan çekim var aktif değil daha eminim yani

daybuyday da ürün tesliminden 30 gün sonra çek yükleniyor daha zaman var bu ayın 22 si ya da 23 ü gibi yüklenecek

trendyol en memnun kaldığım site oldu. alırken biraz detaycı davrandım . risk içermeyen ürünler aldım nevresim havlu vs.. hiç sorun olmadı.

limango en uyanık site ama olsun bir hayli çek almıştım yavaş yavaş tüketiyorum..

tamamen şanssızlığına denk gelmiş.

markafonide arkadaşın 20 tl lik alışveriş yaparsa yükleniyor hemen ekranda gözüküyor sadece aktifleşmesini bekliyorsun .benim oradan çekim var aktif değil daha eminim yani

daybuyday da ürün tesliminden 30 gün sonra çek yükleniyor daha zaman var bu ayın 22 si ya da 23 ü gibi yüklenecek

trendyol en memnun kaldığım site oldu. alırken biraz detaycı davrandım . risk içermeyen ürünler aldım nevresim havlu vs.. hiç sorun olmadı.

limango en uyanık site ama olsun bir hayli çek almıştım yavaş yavaş tüketiyorum..

Bende alışveriş yaptığım sitelerden memnun kaldım..Seçici olup dikkatli alıveriş yaparsak memnun kalırız..
Limango'nun kargo ücreti biraz daha düşük olsa güzel olacak ama 7 tl fazla..
Üstelik diğer sitelerden yurtiçi kargoyu tercih ettiği halde fiyat farkının olması saçma geliyor bana..
Bunun dışında şikayetim yok indirimli alışveriş yapmak keyifli :) tabi ucuz diye ihtiyacımız olmayan bir şeyler almadığımız sürece..

Bende alışveriş yaptığım sitelerden memnun kaldım..Seçici olup dikkatli alıveriş yaparsak memnun kalırız..
Limango'nun kargo ücreti biraz daha düşük olsa güzel olacak ama 7 tl fazla..
Üstelik diğer sitelerden yurtiçi kargoyu tercih ettiği halde fiyat farkının olması saçma geliyor bana..
Bunun dışında şikayetim yok indirimli alışveriş yapmak keyifli :) tabi ucuz diye ihtiyacımız olmayan bir şeyler almadığımız sürece..

çok haklısın ben de limangonun kargo ücretini hala anlamış değillim

kizlar bugun bana GARNIER cilt bakim seti geldi uc parca, surpriz oldu kazandigimi bilmiyordum, hangi yarismaydi bu hatirlayan varmi?

Garnier Türkiye
İşte dünkü sorumuza doğru yanıt verip, bizden Garnier hediye paketi kazanan şanslı takipçilerimiz: Esra Çamiri, Yeliz Yaman, Meryem Boynueğri, Canan Zerkinli, Melis Durak. Sürprizlerimiz devam edecek!

bu olabilir mi?

selam arkadaşlar, twitter boyner den kazandığım estee lauder supreme revitalizing kremim geldi hemde 30ml çok sevindimm güzel bi hediye oldu :) benim için

SLM kızlar baya bi okudum geçmişi göremediğim ve bana denk gelen kampanyalar da bunlar:

1- Durance Türkiye
NERGİS zamanı bitmeden.. Adı Nergis olan takipçilerimiz arasından 3 kişiye mis gibi NERGİS çekmece zarfı HEDİYE! Paylaşın, RT edin! Çekmece Zarfı Nergis - www.durance.com.tr
Çekmece Zarfı Nergis - Durance Türkiye Kurumsal ve Çevrimiçi Satış Sitesi
Durance Türkiye Kurumsal ve Çevrimiçi Satış Sitesi
Çekmece Zarfı Nergis

2- Feniks Kitap
Yarışmamız Başlıyooooooooooor.
Feniks kitap hız kesmeden devam ediyoooooooor.!!

GÖRSELDE GÖRDÜGÜNÜZ YAYINEVİMİZDEN ÇIKAN KİTAPLARDAN İSTEDİGİNİZ SEÇİYORSUNUZ .
1)İSTEDİGİNİZ KİTABI PROFİL YAPIYORSUNUZ ..
... 2)BEGENDİM PAYLAŞTIM YAZIYORSUNUZ.
3)YARIŞMAMIZ 21.03.2012 SAAT 21.00 'DA SONA ERİCEKTİR ..
3 AŞAMAYI TAMAMLAMAYANLAR DİSKALEFİYE EDİLİR.

PROFİL YAP BEGEN PAYLAŞ KAZANMAK SENİN ELİNDE BİZİ TAKİP EDEN TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR ETMEYİ BORÇ BİLİRİZ .SONUÇLAR ÇEKİLİŞLE RAMDOM.ORG PROGRAMI İLE SEÇİLİCEKTİR.

3- Avon Türkiye
SADECE BEĞEN VE PAYLAŞ BU GÜZEL HEDİYELERDEN BİRİ SİZİN OLABİLİR.
KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.
YARIŞMAMIZ BAŞLADI SADECE BEĞEN VE PAYLAŞ

4- Bitenekadar.com
Bitenekadar.com Takipçileri Kazanmaya Devam Ediyor.

3 şanslı takipçimize YU-MA-TU Mini Uydu Alıcısı hediye ediyoruz.

Kazanmak için hemen aşağıdaki YU-MA-TU Mini Uydu Alıcısı resmini beğen-paylaş- yorumla!
... ...
19 Mart 2012 Pazartesi saat 15:00 e kadar sende beğen-paylaş-yorumla bu fırsatı kaçırma.

Ürün : YU-MA-TU Mini Uydu Alıcısı
http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&ID=24442&b

Herkese Bol Şanslar.

Dikkat! Çekiliş listesine adınızın eklenebilmesi için beğen-paylaş-yorumla üçlemesinin mutlaka tamamlanması gerekmektedir.

Çekiliş RANDOM.ORG - True Random Number Service üzerinden yapılacaktır

5- Emre Kitabevi
Baglantımızı beğenen, duvarında paylaşan ve paylaşımımız altına en çok önerdi yazdıran şanslı 2 kişiye istedikleri kitapları kazanıyor.

6- Bücürük
Bücürük'ten 50 TL'lik hediye çeki kazanma şansına ne dersiniz?
Yapmanız gereken tek şey, bu fotoğraftaki Jilenin hangi yaş aralığı için olduğunu adınız, soyadınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte kampanya@bucuruk.com.tr adresine e-posta olarak göndermek! Doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle bir takipçimiz 50 TL'lik hediye çekinin sahibi olacak.

Unutmayın, cevabı Bücürük Shop adresine giderek bulabilirsiniz! Bol Şans..

7- Kknsan
“Masallarla Çocuk Eğitim Seti” kazanan üyelerimiz:
1- Hacer Dikduran (97)
2- Gönül Tiraş Yanardağ (16)
3-Sevda Korkmaz (35)
4-Derya Düzenli Şekerci (13)
... 5-Seda Türkmen Alaşlar (101)
6-Barış Ali Diri (9)
7-Zeynep Yetkin Yılmaz (121)
8-Nesibe Yağmur Göçtürk (28)
9-Sanıl Ahu Öztürk Küleri (117)
10-Hatice Kahraman (111)
11-Buket Kansız (15)
12-Hayriye Baştepe Taşan (4)
13-Özgü Melek (22)
14-Ebru Çalişkan Gümüş (3)
15-Fatma Arslan (6)

8- https://www.facebook.com/ynyacc
her 10. ki,şiye bi hediye var ama ben kaçırdım:(

9- @shiseidoturkiye sayfasını takip edip mention layan her 10. kişiye maske hediye ediyor.

10- BRC Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri
BRC'den tüm katılımcılara Turkcell 4 Saat Sınırsız Konuşma Hediye! Hemen anketi doldurun sınırsız konuşma kodunuzu kazanın! Sevdiklerinizi de kampayamızdan haberdar etmeyi ihmal etmeyin... BRC diyorsak bir bildiğimiz var!

https://www.facebook.com/brcotogazsistemleri

sık olmasa da paylaşmaya çalışıyorum ben geçmişi okumadan bugüne geçmiyorum ben bugüne geçene kadar her şey paylaşılmış oluyor sırf bu alışkanlıktan dolayı bi dünya kampanya kaçırıyorum illa her şeyi okuycam...

https://www.facebook.com/pages/Trendy-butik/186521961460195

''Trendy butik''
MERHABALAR ARKADAŞLAR ŞUANDAN İTİBAREN YARIŞMAMIZ BAŞLAMIŞTIR SAYFAMIZ İLE İLGİLİ EN GÜZEL YORUMUNU YAPAN VE EN ÇOK BEĞENİYE SAHİP OLAN BİR KİŞİ BİZDEN ÇOK GÜZEL BİR AYAKKBININ SAHİBİ OLACAKTIR.( ŞARTLARIMIZ
ÖNCELİKLE SAYFAMIMIZI SONRADA YORUMUNUZU BEĞENDİRMEK
YARIŞMA BAŞLANGIÇ TARİHİ:17.03.2012
YARIŞMA BİTİŞ TARİHİ .22.03.2012 DİR

gliss ten şimdi bana kazandınız dedi ama ekran görüntüsü nasıl alınıyor bilen var mı.
yapamadım da

görüntüsünü almak istediğin ekrandayken PrtSc tuşuna basıyorsun, sonra boş bir paint açıp yapıştır diyorsun, hepsi bu
sonra da istediğin biçimde kaydediyorsun :114:

Yarışmamız Başlıyooooooooooor.
Feniks kitap hız kesmeden devam ediyoooooooor.!!

GÖRSELDE GÖRDÜGÜNÜZ YAYINEVİMİZDEN ÇIKAN KİTAPLARDAN İSTEDİGİNİZ SEÇİYORSUNUZ .
1)İSTEDİGİNİZ KİTABI PROFİL YAPIYORSUNUZ ..
2)BEGENDİM PAYLAŞTIM YAZIYORSUNUZ.
3)YARIŞMAMIZ 21.03.2012 SAAT 21.00 'DA SONA ERİCEKTİR ..
3 AŞAMAYI TAMAMLAMAYANLAR DİSKALEFİYE EDİLİR.

PROFİL YAP BEGEN PAYLAŞ KAZANMAK SENİN ELİNDE BİZİ TAKİP EDEN TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR ETMEYİ BORÇ BİLİRİZ .SONUÇLAR ÇEKİLİŞLE RAMDOM.ORG PROGRAMI İLE SEÇİLİCEKTİR.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=262829203802950&set=a.223766811042523.56648.223692564383281&type=1&theater

ben birkaç gündür pek ilgilenemiyorum bu işlerle, tam sayfaları açıyorum biri geliyo kalıyo hepsi açık bir kenarda..

listeden birşeyler ekliyeyim belki işinize yarar
benim listeye göre geçmiş ve yarın dahil olmak üzere şunları bekliyorum..
(yazılı olan tarihler de bazılarının son günü, bazılarının çekiliş günü)

insofu.................13 Mart 2012 Salı çekiliş
Oriflame dünyası...15 Mart 2012 Perşembe son (katılmışım ama bu sayfayı bulamıyorum :p )
more vizyon.........17 Mart 2012 Cumartesi son
all about ilknur......17 Mart 2012 Cumartesi son
sedoşça örgü&bebek tasarım..18 Mart 2012 Pazar çekiliş
bir kafadan her ses.........18 Mart 2012 Pazar son
çekilişvar.net.................18 Mart 2012 Pazar son
blast streetwear.............18 Mart 2012 Pazar son

bunlar da önümüzdeki haftaiçinin, bir kısmı kesin tarih, bir kısmı tahmini tarihler :))
dankek.......................19 Mart 2012 Pazartesi çekiliş
memorial sağlık grubu....19 Mart 2012 Pazartesi çekiliş
coco pops anneleri.......19 Mart 2012 Pazartesi çekiliş
thinkplus....................19 Mart 2012 Pazartesi çekiliş
pera butik..................19 Mart 2012 Pazartesi çekiliş
hemenevinde..............19 Mart 2012 Pazartesi çekiliş
bitenekadar................19 Mart 2012 Pazartesi son
yapıkredi....................20 Mart 2012 Salı (online işlem sayfasına giriş yapıyosun, trendyol 20 tl çek veriyor)
biogreen....................21 Mart 2012 Çarşamba çekiliş
LOREAL LANCOME RUBYROSE FLORMAR İNDİRİMLİ ÜRÜNLER..22 Mart 2012 Perşembe son
hobby home collection...23 Mart 2012 Cuma çekiliş
herkes sofraya.............23 Mart 2012 Cuma çekiliş
Türkiyenin Kuyumcusu, ww.kuyumcu.comtr.......23 Mart 2012 Cuma çekiliş
tuanam butik...............23 Mart 2012 Cuma çekiliş
Bayana Dair Herşey.......23 Mart 2012 Cuma çekiliş
hadi kuaför..................23 Mart 2012 Cuma son

yarın bereketli bir gün olsun inşallah :16:

Back
X