Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ya metronun oyununda gözlerimi pörtlettim 2000 puanı geçtimmm..ama katılım şartlarına bi baktım 2011 yılında yapılan bir yarışmaymış meğer :53:, çok moralim bozuldu ya:19:...dalga mı geçiyor ordaki admin..amacı ne???:47: eski yarışmayı niye sayfasında paylaşır kiii..çok sinirim bozuldu çooookk..:50:gözlerim ağrıyor yemin ederim..:43::43::43::43:

Tesettur Island diye bi sayfada beğen-paylaş var, %100 ipek şalmış hediyeleri :12:

Günaydın! Yarışmamız bugün tüm hızıyla devam ediyor!
Saat tam 16:00'da sayfamızda yeni bir soru yayınlayacağız ve ilk doğru cevaplayan La Roche - Posay Effaclar serisinden istediği bir ürünü kazanacak.

PeraButik

‎16-18 Mart Diadora kampanya talihlilerimiz belli oldu.

Gülay Korkmaz
Şükran Çetin
Ecrin Donmez

Tebrik eder, güzel günlerde kullanmanızı dileriz.
İletişim bilgilerinizi içeren "Diadora" başlıklı mailinizi ve ayakkabı numaralarınızı info@perabutik.com adresine gönderiniz.

günaydınlar
evmanya ürünlerine 10 tl indirim kuponu gelmiş bana isteyen kullansın ben kullanmayacağım kodu yazıyorum
go3865af846
100 tl üzeri içinmiş genede çeyiz alanlar vardır belki işinize yarar 7 nisan sonmuş

Günaydınnn:8::8:
Memorial Sağlık Grubu
Memorial "Sağlıklı Yaşam" Bilgi Yarışması'nda geçtiğimiz haftanın kazananları belli oldu...
LEVENT FIÇICIOĞLU - Arzum Dijital Cam Banyo Baskülü
ŞEFİKA ÇİÇEK - Omron Adım Sayıcı Pedometre
EMİNE KURDOĞLU - Arçelik Katı Meyve Sıkacağı

Bu yaz nereye uçmak isterdin?" yarışma sorumuza cevap verenler arasında yaptığımız çekilişle NIVEA seyahat boy ürün paketi kazanan 20 kişi belli oldu!
Eğer ismin listedeyse NIVEAKazananlar uygulamasından iletişim bilgilerini en kısa sürede doldurman gerekiyor.

Tüm katılımcılara teşekkürler! :)

Arzu Evgin
Ayşenur Yıldırım
Bahar Tansel
Berrin Değirmencioğlu
Burak Akdemir
Elif Eren Özkan
Fatma Genç
Irmak Öğüt
Mehlika Gündüz Nalçacı
Meral Yıldırım
Merve Erişken
Nazife Dalkoz
Ömer Çelik
Peren Mangör
Seral Çelik Gürsu
Serap Özkaraca
Serpil Kocaoğullar
Sezen Can
Sibel Özdemir
Yağmur Gamze Namdar

D&R Hediye Çeki Kazananları - 19 Mart
19 Mart 2012 Pazartesi, 10:04 · tarihinde Hyundai Türkiye tarafından eklendi
17-18 Mart tarihlerinde yapmış olduğumuz yarışmamızın kazananları aşağıdaki gibidir. Yeni sorumuz bir saat içinde yayında olacak, bizi takip etmeye devam edin!

1- Sertaç Sözen
2- Rukiye Orak
3- Ahmet Kutaniş
4- Bünyamin Özdemir
5- Neşe Şahin
6- Nevzat Bahadır Bademkıran
7- Serap Canpeyker
8- Tankut Salman
9- Zeynep Karacan
10- Necati Bildik

Tebrik ederiz!

günaydın kızlaarr hepinize güzel bir hafta olsun inşallah :21::21::21: sabah sabah kfc den kola kodu kazandım isteyen beri gelsin :9:

Back
X