Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

avon rujları gelenler güle güle sürsün kırmızı kırmızı..:54::54:

demek herkese tek renk kırmızı yolluyorlar..
kontesçiim sen memnun kalmadın demek,yolla bana rucları:10::54:

ToyzzShop
Yarışma Sonucu Açıklanıyor!

Afacan Dogi isimli oyun kaç kişi ile oynanır? sorulu yarışmamız sona ermiştir.
Doğru yanıt 2-4 kişi ile oynanır olacaktı.

... Sorumuza doğru yanıt vererek "Afacan Dogi" kazanan Selen Alasalvar, "Dino Saldırısı" kazanan Sezai Özaltın ve "Koca Burun Bruno" kazanan Havva Macit'i tebrik ederiz. Hediyeleri bugün kargoya verilecektir.

Hediye kazanamayanlar üzelmesin yarın saat 10:00 da Eğlenceli Oyunlar ödüllü yarışmamıza yeni soru ile devam edeceğiz.

tebriklerr güle güle kullan

MAGGI Facebook sayfamızın ve web sitemizin 1.yaşını 23 Mart Cuma Günü sizlerle birlikte kutluyoruz!
Siz de heyecanımıza ortak olmak ve yıl dönümü sürprizimizi öğrenmek için sayfamızı BEĞENmeyi ve takip etmeyi unutmayın!!!
:52::52::52:

Amin bacım, şansından bizede bulaşsın azcıkk yaa ben bu nestle damakdan 1 mart birincisi olarak 1 aylık damak çikolata paketi kazandım gelmedi daha yaaa
var mı aranızda nestle damak kazanan ?

akbank cep şubesine girenler arasında çekilişle apple macbook veriyo kızlar haberiniz olsun

avon rujları gelenler güle güle sürsün kırmızı kırmızı..:54::54:

demek herkese tek renk kırmızı yolluyorlar..
kontesçiim sen memnun kalmadın demek,yolla bana rucları:10::54:

kırmızı günlük kullanılmıyor da ondan dedim :29: annecin yarı yolda mı bıraktı seni bu defa kuuu :1:

Lipton
Lipton Soru Cevap yepyeni sorular ve yepyeni ödüllerle tekrar karşınızda! Yarından itibaren her gün saat 11.00'de sorulacak sorulara doğru cevap ver, Lipton çay paketleri kazanma şansını yakala!

Lipton Soru Cevap yepyeni sorular ve yepyeni ödüllerle tekrar karşınızda! Yarından itibaren her gün saat 11.00'de sorulacak sorulara doğru cevap ver, Lipton çay paketleri kazanma şansını yakala!

:52::52::52::52::52:

:7::7:

Back
X